Дългоучаквания вход на златото най после се осъществи дълги от 1740 ся 2 месеца не пипам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеЛетния цикъл когато долара е силен мина... Евро лидерите не веднъж са казали, че ще направят каквото могат да спасят еврото... Така, че ни чакат спасителни планове занапред. Испания, Италия и за ,който трябва след това... Не забравяй, че всички валути се състезават кой да се обесцени най- бързо. Бернанкето си върти пресите много отдавна и сега като изберат Ромни пак ще е Бернанкето или някой като него... Каквото и да се говори Бейлаути ще има за всички. Не съм достатъчно умен, че да знам как ще се съревновават валутите, но знам, че златото ще е доста по скъпо следващите две години,
Бернанке е заинтересован Обама да остане, това пролича и със хода преди 10 дни, а и започнаха на Ромни да му подливат вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнениеТака е, но я ми кажи какво ще го задържи и на двете, след като фундамента е на път да ги пробие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеАз гледам седмична и дневна... Всичко показва надолу но ударихме дъно на 1.20 сега сме нагоре като цяло... Нали знаеш, че цената никога не върви в 1 посокаТака е, но я ми кажи какво ще го задържи и на двете, след като фундамента е на път да ги пробие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнениеНе виждам новина, която да бута нагоре.
Очаквам новини от Испания, които ще засилят надолу. Италия сега го прави. В Германия нещата не са розови и ще се дърпат да финансират закъсалите. Имат инструменти да забавят във времето това финансиране.
Ако еврото разчита на нещо, това са предизборните игри в САЩ. Там какви договорки има между ФЕД, ЕЦБ и МВФ - не зная, но ще си проличи.
Очакванията са ми надолу... Н1 и Н4 са се заформили...
Коментар
-
Не виждам новина, която да бута нагоре.
Очаквам новини от Испания, които ще засилят надолу. Италия сега го прави. В Германия нещата не са розови и ще се дърпат да финансират закъсалите. Имат инструменти да забавят във времето това финансиране.
Ако еврото разчита на нещо, това са предизборните игри в САЩ. Там какви договорки има между ФЕД, ЕЦБ и МВФ - не зная, но ще си проличи.
Очакванията са ми надолу... Н1 и Н4 са се заформили...
Коментар
-
след 7:00 днес няма котировка над 1.2900 - http://www.netdania.com/Products/liv...Chart.aspx?m=c
Кой ти е бъкета?
Май те дървари!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар