IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Абе какъв е тоя паритет дето всички го пишете тука бе. За мен Паритет съвсем не значи 1Е=1$. Моля споделете какъв по дяволите е тоя паритет и на какви нива се постига, баси!
    В момента имаме паритет със септемврийскиот фючър в Дау Курсо е 1,2440, ДАУ и той толкоз - 12440

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      2013 евро долар на паритет а всички се притесняваха за някакви си пипсове и нива от 1,20-1,30 който останах в историята
      Абе какъв е тоя паритет дето всички го пишете тука бе. За мен Паритет съвсем не значи 1Е=1$. Моля споделете какъв по дяволите е тоя паритет и на какви нива се постига, баси!
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        А Морето и машините.........?
        П.П. Това ниво 1.2435 май го пробиха само да всяват смут и паника.
        кат гледам кабела май ще си оди надоле и ойрото

Коментар

• Ако все още може да се вярва на тези формации
          то на месечна графика сме на път да формираме :
          http://stockcharts.com/school/data/m...ongshadows.gif
          Last edited by ВУЙЧО; 28.06.2012, 17:46.
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            2013 евро долар на паритет а всички се притесняваха за някакви си пипсове и нива от 1,20-1,30 който останах в историята

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              НаеВахме бичетата, колко му е да еВнем мечетата. Аз съм доволно гушясъл обаче и съм вън

Коментар

• НаеВахме бичетата, колко му е да еВнем мечетата. Аз съм доволно гушясъл обаче и съм вън

Коментар

• аз смятам, че се зареждаме за нива под 1.2350, Меркел не вярвам да духа и на двамата..

Коментар

Брях мамка му Реде. Честен кръст, чудех се дали да извикам Юююю бря или да запея за каманЕте. Така го скъсах като станах, че чак ми хареса падането.
                    Значи днеска си ДОВОЛЕН МАМУН???
                    АЗ също го резнах как требе !!! )
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Оооо грешка не 23.87 а 22.87 е стоп за дълги....за което се извинявам
                      По -лесно е да скъсиш като коригира ,отколкото да контриш импулс-вервай ми!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        ,,,,,камъните падат
                        падат от,,,,,,,,,,
                        Брях мамка му Реде. Честен кръст, чудех се дали да извикам Юююю бря или да запея за каманЕте. Така го скъсах като станах, че чак ми хареса падането.

Коментар

Ююююю бряяяяя
                          ,,,,,камъните падат
                          падат от,,,,,,,,,,
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Оооо грешка не 23.87 а 22.87 е стоп за дълги....за което се извинявам
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              За какъв свободен пазар говориш,ти какво предпочиташ - непредсказуеми нива
                              на инфлация или дефлация за неопределен период от време ли ? Ценова стабилност
                              трябва да има (предварително заложени нива за инфлация) и като такива ЕЦБ е
                              най-малкото длъжна да използва наличните инструменти за това . Друг е въпросът
                              че ако не беше дълговата криза едва ли забавянето на инфлацията последните
                              месеци щеше да направи голямо впечатление .
                              За свободен в смисъла,че когато нещо не се иска,то просто требе да бъде премахнато.
                              От 3-4 г пазарите опитват да изхвърлят нежелания продукт,но само управниците не го разбират все още.

Успех
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Казах къси оште вчера 23.80....24.10.Има само един стоп за дълги и той е 23.87. Таргета на двойният връх е ошта неиспълнен .на 90% е испълнен на влезлите къс след пробива на 25.57 със стоп 27 последна корекциия....както е по правилата.
                                много силна кУрекция

Коментар

Working...
                                X