Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение2013 евро долар на паритет а всички се притесняваха за някакви си пипсове и нива от 1,20-1,30 който останах в историятаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА Морето и машините.........?
П.П. Това ниво 1.2435 май го пробиха само да всяват смут и паника.
Коментар
-
Ако все още може да се вярва на тези формации
то на месечна графика сме на път да формираме :
http://stockcharts.com/school/data/m...ongshadows.gifLast edited by ВУЙЧО; 28.06.2012, 17:46.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА Морето и машините.........?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНаеВахме бичетата, колко му е да еВнем мечетата. Аз съм доволно гушясъл обаче и съм вън
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБрях мамка му Реде. Честен кръст, чудех се дали да извикам Юююю бря или да запея за каманЕте. Така го скъсах като станах, че чак ми хареса падането.
АЗ също го резнах как требе !!! )Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОооо грешка не 23.87 а 22.87 е стоп за дълги....за което се извинявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение,,,,,камъните падат
падат от,,,,,,,,,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЮюююю бряяяяя
падат от,,,,,,,,,,Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЗа какъв свободен пазар говориш,ти какво предпочиташ - непредсказуеми нива
на инфлация или дефлация за неопределен период от време ли ? Ценова стабилност
трябва да има (предварително заложени нива за инфлация) и като такива ЕЦБ е
най-малкото длъжна да използва наличните инструменти за това . Друг е въпросът
че ако не беше дълговата криза едва ли забавянето на инфлацията последните
месеци щеше да направи голямо впечатление .
От 3-4 г пазарите опитват да изхвърлят нежелания продукт,но само управниците не го разбират все още.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКазах къси оште вчера 23.80....24.10.Има само един стоп за дълги и той е 23.87. Таргета на двойният връх е ошта неиспълнен .на 90% е испълнен на влезлите къс след пробива на 25.57 със стоп 27 последна корекциия....както е по правилата.
Коментар
Коментар