IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде не са правете на много УЧЕНИ !!! )
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Мибова веднага изтърка вражеския сайт.
      Според мен не беше нужно в случая, но какво да правиш

Коментар

• Поредната проба днес беше от .2456.
        Е не ми понася вече все да не взимам нищо и днес прибрах половината .... и да се надяваме най-после да не успеят да ме изхвърлят от пазара

Успех
        Attached Files
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          В случая се използва само и единствено като равенство Долната част в УЙкипедията.
          Инак паритет от този вид дет е описан със златото Няма, но за такъв може да се приеме например отношението на ЛеФ към Еврак по закона за валутен борд.
          Инак паритета с кошниците, накратко доколкото си спомням е когато аз Бегетовеца имам 2 кинта и оня във Франция има 2 кинта да можем и двамата да си купим с тях Една кифла и една Боза. Но не гарантирам за 100% достоверност на твърденията ми. Тук е момента в който трябва може би да си призная, че съм вземал изпит по финанси на Ликвидация Така и не можахме да се разберем с Даскала за опции и фючърси. По късно с годините, разбрах че аз съм бил правият, но на кого му пука
          Така де и аз за тва с двата кинта и аз така го разбирам , както писах с една пара да купуваш еднакво на две места.

А че си знаел повече от професора - нормално за БГ

Аз реално от цялото вишо само по финанси учех и само по финанси имам някакви знания, в по голямата част добити от четене на не българска литература, но съответно по финанси имам 3 и 4-ки а по другите бози на които преписвах пълно 6.

БГ реализъм или иначе казано жив абсурд
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

В случая се използва само и единствено като равенство Долната част в УЙкипедията.
            Инак паритет от този вид дет е описан със златото Няма, но за такъв може да се приеме например отношението на ЛеФ към Еврак по закона за валутен борд.
            Инак паритета с кошниците, накратко доколкото си спомням е когато аз Бегетовеца имам 2 кинта и оня във Франция има 2 кинта да можем и двамата да си купим с тях Една кифла и една Боза. Но не гарантирам за 100% достоверност на твърденията ми. Тук е момента в който трябва може би да си призная, че съм вземал изпит по финанси на Ликвидация Така и не можахме да се разберем с Даскала за опции и фючърси. По късно с годините, разбрах че аз съм бил правият, но на кого му пука
            Тва е за равенство
            http://www.forexcrunch.com/roubini-e...e-debt-crisis/

За баницата и бозата р 2-та лева, мисля че се изяснихме
            Last edited by mibova; 28.06.2012, 18:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Ами аз много не внимавах по финанси точно в тази част с паритета. Така както аз го разбирам това е някаква макроикономическа врътка с която на база потребителски кошници и други шашми се пресмята колко би следвало да бъде обменния курс между две валути така че да има паритет, или иначе казано с едната валута и в двете страни да си купиш едни и същи неща. Да обаче това май не се прилага понеже така или инче в курса на две валути се включват много други фактори, като печатане, търсене, и други. По този начин един вид някой там си го определя този паритет и се започва да се умува до колко курса се отлконява от него.

Идея си нямам обаче на каква стойност на Е/$ се постига въпросния паритет между двете валути

Коментар

• Има и паритет на покупателна способност (ppp), който претендира да измерва справедливия разменен курс между две валути като сравнява производствените цени на една и съща стока произведена в две различни държави

Коментар

• Ако разгледаме думата паритет просто като синоним на равенство, то тогава да, паритет в Е/$ би трябвало да е при курс 1 към 1
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ами аз много не внимавах по финанси точно в тази част с паритета. Така както аз го разбирам това е някаква макроикономическа врътка с която на база потребителски кошници и други шашми се пресмята колко би следвало да бъде обменния курс между две валути така че да има паритет, или иначе казано с едната валута и в двете страни да си купиш едни и същи неща. Да обаче това май не се прилага понеже така или инче в курса на две валути се включват много други фактори, като печатане, търсене, и други. По този начин един вид някой там си го определя този паритет и се започва да се умува до колко курса се отлконява от него.

Идея си нямам обаче на каква стойност на Е/$ се постига въпросния паритет между двете валути

Коментар

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF...82%D0%B5%D1%82

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BE%D1%81%D1%82

и сега ми кажи че 1,244 $ за Евро е еднакво както дакс фючърс индекс със стойност 12444

WTF?
                      Сори пич. Аз мислех, че се бъзикаш за тва реших и аз да се бъзикам. А ти си говорел сериозно. Хайде сега да кажеш какво точно странно виждаш в определението Паритет между долар и евро при 1$=1eur? И да ми кажеш в кои точно страни се използва Паритет като установено законно съотношение между паричните единици на различните страни, изразено в злато.

Коментар

тъй...... Паритет. Коренът е ПАР - като в Пари, Парламент, Парлама, Парясница, пародонтит, парацетамол, парашут. Все едни таквиз смислени неща. Да кажеш кво е паритета според теб Само не намесвай златцето
                        http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF...82%D0%B5%D1%82

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BE%D1%81%D1%82

и сега ми кажи че 1,244 $ за Евро е еднакво както дакс фючърс индекс със стойност 12444

WTF?

In English: Purchasing power parity, in economics, the exchange rate required to equalise the purchasing power of different currencies
                        Last edited by Jason_Thorn; 28.06.2012, 18:18.

Коментар

Туй ако е паритет, аз директно връзвам края на вратовръзката на дръжката на прозореца и рипам
                          тъй...... Паритет. Коренът е ПАР - като в Пари, Парламент, Парлама, Парясница, пародонтит, парацетамол, парашут. Все едни таквиз смислени неща. Да кажеш кво е паритета според теб Само не намесвай златцето

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Недей говори така ,бре,човек.Винаги има и по-лошо,премисли още веднъж,защото от това няма връщане назад.Направиш ли го - край....отиде хубавата вратовръзка.
                            Минута невнимание и след това
                            цял живот мъртъв
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Туй ако е паритет, аз директно връзвам края на вратовръзката на дръжката на прозореца и рипам
                              Недей говори така ,бре,човек.Винаги има и по-лошо,премисли още веднъж,защото от това няма връщане назад.Направиш ли го - край....отиде хубавата вратовръзка.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

В момента имаме паритет със септемврийскиот фючър в Дау Курсо е 1,2440, ДАУ и той толкоз - 12440

Коментар

Working...
                                X