Айде не са правете на много УЧЕНИ !!! )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВ случая се използва само и единствено като равенство Долната част в УЙкипедията.
Инак паритет от този вид дет е описан със златото Няма, но за такъв може да се приеме например отношението на ЛеФ към Еврак по закона за валутен борд.
Инак паритета с кошниците, накратко доколкото си спомням е когато аз Бегетовеца имам 2 кинта и оня във Франция има 2 кинта да можем и двамата да си купим с тях Една кифла и една Боза. Но не гарантирам за 100% достоверност на твърденията ми. Тук е момента в който трябва може би да си призная, че съм вземал изпит по финанси на Ликвидация Така и не можахме да се разберем с Даскала за опции и фючърси. По късно с годините, разбрах че аз съм бил правият, но на кого му пука
А че си знаел повече от професора - нормално за БГ
Аз реално от цялото вишо само по финанси учех и само по финанси имам някакви знания, в по голямата част добити от четене на не българска литература, но съответно по финанси имам 3 и 4-ки а по другите бози на които преписвах пълно 6.
БГ реализъм или иначе казано жив абсурдBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВ случая се използва само и единствено като равенство Долната част в УЙкипедията.
Инак паритет от този вид дет е описан със златото Няма, но за такъв може да се приеме например отношението на ЛеФ към Еврак по закона за валутен борд.
Инак паритета с кошниците, накратко доколкото си спомням е когато аз Бегетовеца имам 2 кинта и оня във Франция има 2 кинта да можем и двамата да си купим с тях Една кифла и една Боза. Но не гарантирам за 100% достоверност на твърденията ми. Тук е момента в който трябва може би да си призная, че съм вземал изпит по финанси на Ликвидация Така и не можахме да се разберем с Даскала за опции и фючърси. По късно с годините, разбрах че аз съм бил правият, но на кого му пука
http://www.forexcrunch.com/roubini-e...e-debt-crisis/
За баницата и бозата р 2-та лева, мисля че се изяснихмеLast edited by mibova; 28.06.2012, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАми аз много не внимавах по финанси точно в тази част с паритета. Така както аз го разбирам това е някаква макроикономическа врътка с която на база потребителски кошници и други шашми се пресмята колко би следвало да бъде обменния курс между две валути така че да има паритет, или иначе казано с едната валута и в двете страни да си купиш едни и същи неща. Да обаче това май не се прилага понеже така или инче в курса на две валути се включват много други фактори, като печатане, търсене, и други. По този начин един вид някой там си го определя този паритет и се започва да се умува до колко курса се отлконява от него.
Идея си нямам обаче на каква стойност на Е/$ се постига въпросния паритет между двете валути
Коментар
-
Ами аз много не внимавах по финанси точно в тази част с паритета. Така както аз го разбирам това е някаква макроикономическа врътка с която на база потребителски кошници и други шашми се пресмята колко би следвало да бъде обменния курс между две валути така че да има паритет, или иначе казано с едната валута и в двете страни да си купиш едни и същи неща. Да обаче това май не се прилага понеже така или инче в курса на две валути се включват много други фактори, като печатане, търсене, и други. По този начин един вид някой там си го определя този паритет и се започва да се умува до колко курса се отлконява от него.
Идея си нямам обаче на каква стойност на Е/$ се постига въпросния паритет между двете валутиBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеhttp://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF...82%D0%B5%D1%82
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BE%D1%81%D1%82
и сега ми кажи че 1,244 $ за Евро е еднакво както дакс фючърс индекс със стойност 12444
WTF?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениетъй...... Паритет. Коренът е ПАР - като в Пари, Парламент, Парлама, Парясница, пародонтит, парацетамол, парашут. Все едни таквиз смислени неща. Да кажеш кво е паритета според теб Само не намесвай златцето
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...BE%D1%81%D1%82
и сега ми кажи че 1,244 $ за Евро е еднакво както дакс фючърс индекс със стойност 12444
WTF?
In English: Purchasing power parity, in economics, the exchange rate required to equalise the purchasing power of different currenciesLast edited by Jason_Thorn; 28.06.2012, 18:18.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТуй ако е паритет, аз директно връзвам края на вратовръзката на дръжката на прозореца и рипам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНедей говори така ,бре,човек.Винаги има и по-лошо,премисли още веднъж,защото от това няма връщане назад.Направиш ли го - край....отиде хубавата вратовръзка.
цял живот мъртъвЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТуй ако е паритет, аз директно връзвам края на вратовръзката на дръжката на прозореца и рипамФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВ момента имаме паритет със септемврийскиот фючър в Дау Курсо е 1,2440, ДАУ и той толкоз - 12440Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар