Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеодобрили са някакъв фонд от 120 милиарда евро за закъсали европейски държавиСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНа МАМУНИ ни направихте!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
За кога се предвиждаше сваляне на лихвите от ЕЦБ? Много мътна тая работа,явно ще ги свалят с 0,5 пункта ...
А това е нещо изненадващо ,но още не съм си отворил очите като хората,че да потърся и видя.Подозирам Китай,но то ще се чуе по-късно през деня.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТака добре ли е???
За кога се предвиждаше сваляне на лихвите от ЕЦБ? Много мътна тая работа,явно ще ги свалят с 0,5 пункта ...Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениешшшшш,размърдайте го тоя пазар уееееееееееее
Ще кажеш че търгуваме привилегировани акции на NYSE
2-3 пипа рейдж
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНаеВахме бичетата, колко му е да еВнем мечетата. Аз съм доволно гушясъл обаче и съм вън
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТо не пишеш спам ти !!! ))
Хич изобщо, само 3 от 4Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТи де се затри бе, липсваше ми Спамът тиЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеАйде не са правете на много УЧЕНИ !!! )Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар