IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казах къси оште вчера 23.80....24.10.Има само един стоп за дълги и той е 23.87. Таргета на двойният връх е ошта неиспълнен .на 90% е испълнен на влезлите къс след пробива на 25.57 със стоп 27 последна корекциия....както е по правилата.
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Добро утро бря ....макар,че стопа ми е заминал(все пак си беше нулев)

Успех
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• красиво беше, но за сега толкова! Утре пак :Д:Д:Д

Коментар

• Ююююю бряяяяя

Коментар

• eeeeeeeee четаааа, гледате ли зарята :Д:Д:Д

Коментар

• Драги е прав за неправилното функциониране на валутния пазар , той много добре знае как ЕЦБ постоянно интервенира с цел да поддържа еврото скъпо. Да се купува евро с евро едва ли е правилно , когато го прави централната банка на еврото и тя може да му направи изкуствена цена , каквато и хареса.
              Друг е въпроса , че Европа няма износ и Германия като част от Европа също не изнася освен за другите в Европа. Разбира се че този дисбаланс е вреден.Няма износ и на ДЦК , няма причина държавите в ЕЗ да емитират такива книги с дългосрочен падеж , защото няма война. Нормалния начин да се финансира дефицит в бюджетните приходи е намаляване на бюджетните разходи в частта му злоупотреби с бюджетни средства и увеличаване на приходите чрез по високи данъци. Влиянието на данъците е различно , затова първото нещо което трябва да се увеличи са акцизите на горивата , после данъците които се плащат директно - ДДС и могат да се намалят задължителните данъци , които се плащат по социалистически на калпак. Европа и САЩ , като не се оправят , китайците ще ги оправят.
              D.Y.F-091066

Коментар

• '' french kiss''

Коментар

• Бай Този, да не и направи някаква френцка майстория, та така засилиха еврото???

Коментар

• Аз си мислех че се борят за свободен пазар
                    За какъв свободен пазар говориш,ти какво предпочиташ - непредсказуеми нива
                    на инфлация или дефлация за неопределен период от време ли ? Ценова стабилност
                    трябва да има (предварително заложени нива за инфлация) и като такива ЕЦБ е
                    най-малкото длъжна да използва наличните инструменти за това . Друг е въпросът
                    че ако не беше дълговата криза едва ли забавянето на инфлацията последните
                    месеци щеше да направи голямо впечатление .
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...edmica,136627/

"...председателят на ЕЦБ Марио Драги посочи, че намаляването на основната лихва ще има ограничено въздействие заради неправилното функциониране на пазарите...."

Еййййй на някой като не му изнася,та пазарите не му функционирали правилно
                      Искам и аз така .....да виждам кога пазарите функционират или нефункционират правилно

“Намалението на основната лихва е оправдано, ако допринася за гарантирането на ценовата стабилност в средносрочен план” - ама .....тия верно ли някой ги напъва за ценова стабилност бря,аз си мислех че се борят за свободен пазар .....че ние от комунизма избягахме уж за да сме свободни,а едва след има-няма 25г аре пак на същото,че и на по-зле

Щях да пожелая успех,ама то как да стане при такива "доброжелатели" като горните

Коментар

• До изборите в САЩ еврото ще пада. САЩ няма да направят трето вливане на ликвидност преди изборите, защото рискуват да вдигнат нефта, нещо което Обама не иска. Нали той затова се договори ссъ Саудитска Арабия - да пуска петрол повече от необходимото и да го свали, за да може той да се хвали с това преди изборите. От ФЕД само ще плашат гаргите с думи, че ще правят отва или онова, но не и преди изборите. С приказки ще задържат все пак спада.
                        На всички срещи в ЕС, каквото и да си говорят нищо няма да решат. Няма да решат, защото трябва да намаляват жизнен стандарат на избирателите си и така ще си отрежат клончето. Затова чакат ли чакат, но това им коства икономиките.
                        Засега доларът ще поскъпва.
                        това е моето мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Дъвчат съсредоточено,гледат се втренчено и накрая Оланд процежда:
                          -У нас или у вас?
                          -В Мадрид при Мариано.Обичам тройките-срамежливо измънква Анджи.
                          На Мариано Рахой му е през Хой) Той мач има да гледа

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            Жилаво ще да е ...бавно дъвчат,а ние чааааакаме ли,чакаме ....ама нали сме си будали .
                            Че не съм там та да ги потупам(както имам мерак де) по гърба,че да не им присяда
                            Дъвчат съсредоточено,гледат се втренчено и накрая Оланд процежда:
                            -У нас или у вас?
                            -В Мадрид при Мариано.Обичам тройките-срамежливо измънква Анджи.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Тези двамката какво ли вечерят???
                              Жилаво ще да е ...бавно дъвчат,а ние чааааакаме ли,чакаме ....ама нали сме си будали .
                              Че не съм там та да ги потупам(както имам мерак де) по гърба,че да не им присяда

Коментар

• Тези двамката какво ли вечерят???

Коментар

Working...
                                X