Първоначално изпратено от hristo72
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеtarget >3040....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение..такаче честито на скасилите.....стопа на 30.25
пп.добрата новина е че най много още 100 пипса да направи до края на деня и седмицата а веке месечния кендъл позеленяLast edited by ТАТО; 23.11.2012, 18:31.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
добра вечер,тарикати
айде ,пускаме гайдите.поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=JB2gw...eature=relatedИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеаха, оцелял друг път, падал, ставал, но най-големите ми загуби са били точно при добавки в едни такива мазни потегляния и после кат се юрне нагоре, се хвщаш за главата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениещом си оцелял до върха пак бива
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеБогатейте ли еврооптимисти. Кат гледам днска 2966 е прекрасна цел, независимо от половината почиващи фондове.
В кратката си 10 годишна история като трейдър, такива мазни плъзгания като последните 4 дни, на няколко пъти съм ги ползал да добавям СРЕЩУ тренда, демек тука да скъся и няколкото пъти яздих мулето наопаки после до върха.
Един съвет от препатил трейдър, НЕ скъсявайте, по-добре изчакайте и понеделник-вторник ще има пазар.
Коментар
-
Богатейте ли еврооптимисти. Кат гледам днска 2966 е прекрасна цел, независимо от половината почиващи фондове.
В кратката си 10 годишна история като трейдър, такива мазни плъзгания като последните 4 дни, на няколко пъти съм ги ползал да добавям СРЕЩУ тренда, демек тука да скъся и няколкото пъти яздих мулето наопаки после до върха.
Един съвет от препатил трейдър, НЕ скъсявайте, по-добре изчакайте и понеделник-вторник ще има пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПо добре сега що от 29 губиш 40 пипа
Коментар
Коментар