Пуснете линия на първият тренд на корекцията от 26.73 прес 27.18 на 4 часа и виште каде отива....Както и порано писах линията от 27.55 .....което бе подкрепа прес двете дъна 28.03 и 28.27 и е точно тук а и тук е 61.8 на 29.60.....такаче честито на скасилите.....стопа на 30.25
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениепп . инак всеки знае че на дейли графика - големите банки ,застрахователи , парични фондове и институции гледат МА200 над нея купуват под нея продаватФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение......
А ВЕКЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ДЕН ЕВРАКА ЗАТВАРЯ НАД НЕЯ
По принцип аз веднага отивам на седмична,където кендълът прави тест и е точно на МА50.Това ме кара да погледна откритите позици и да си направя сметка,дали мога да предприема нещо,но се сещам,че следвам по-бавно изпълняващи се цели,т.е. и аз застъпвам идеята,че трябва да сме преди всичко търпеливи,а това зависи само от конкретна ситуация,не че не мога да насвяткам сега едни бързи влизания и след малко и затваряне на позициите.Не е изключено и цените да скочат в обратната посока и да ме "зарадват".
Вероятно най-добре се справят тия,които влязат,вземат своето и затворят за деня.Няма как такава тактика да е вечно печеливша,но ние понякога се лъжем.Затова казват,че дисциплината трябва да е желязна.Пък и не е необходимо цял ден да сме втренчени в графиките.Иначе-колкото повече следваме чуждото мнение,толкова и разочарованията ни са по-големи.Лично мнение.
Коментар
-
Тато ктвори дневна и виш от каде тръгна распродажбата.....от 30.23 и най вече от 29.57..... И пусни една линия по дъната 28.02 и 28.23 и виш каде отива точно на ...от кадето тръгваме сега надоло.....После. На линия виш каде е била подкрепата 29.03 и на дневна каде е подкрепата тоест дъното 30.23....е Как да минем нагоре......кадее нашата подкрепа на дългите 27.36 кадее мувинг 200 на 28.03 .....Е?Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеБлагодаря ти ТАТОвото за благите думи и предлагам хубавото Наде да пише таквиз анализи всеки ден с кавето след физарядката да четем тука
Само една забележка - щом гледаш седмична значи не се казва двестадневна а двестаседмична
пп . инак всеки знае че на дейли графика - големите банки ,застрахователи , парични фондове и институции гледат МА200 над нея купуват под нея продават
А ВЕКЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ДЕН ЕВРАКА ЗАТВАРЯ НАД НЕЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнениеТато наистина е сериозен играч.
Какво гледам е ясно-седмична графика,.Все пак МА50 е много под МА200,а анализаторите казват,че двестадневната плъзгаща средна показва дългосрочният пазарен тренд.Под МА200 са мечките.
Само една забележка - щом гледаш седмична значи не се казва двестадневна а двестаседмична
пп . инак всеки знае че на дейли графика - големите банки ,застрахователи , парични фондове и институции гледат МА200 над нея купуват под нея продават
А ВЕКЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ДЕН ЕВРАКА ЗАТВАРЯ НАД НЕЯТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениемного бързаш бре запри са малкоchef
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениена пазара нищо не трябва а само може евентуалноНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
Коментар