Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗначи Надке кайш да купуваме памук Ми то може и далавера да излезе. Брях, той на 72 кинта слязъл
Не напразно сполучливите трейдъри казват,че на борсата всичко е възможно...,също така-и противоположното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение20 пипа за стоп са достатъчни.. вместо да влизаш с 4 лота ще влезеш с 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕй за тва не се скъпя да сложа 5 пипа горница за стоп Ама ще го земе сигурно мамицата муНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
А те Варненци банани неядът ....теса по рибена супа миди....и попчета....пари за калкан недават....Най големите тарикати ....живи дяволи......Аиде туй да тръгва че ....Е РЕДА ....ония гайди каде Анди тиги откраднал....голяма работа....доближава стопа и ги пускам и то бяга и душата ми се отпускаЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеНаивник , усещам че си чичка с пари който върти 17 - 20 годишни момичета. Слушаш ли ГУмЕНИ ГлАВИ с Мишо Шамара
..хубава е Варна и хубав е градът всички пички все по нас търчат.
Всъщност всичко е въпрос на гледна точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи ме пита от къде съм Не къде живея
МАМУН жювее качен на БАНАНА !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар