Елкин сори брат ама нямам 5 очи евро долара индиксите и 5 компании ми са в много ....без дрруго ме боли главата........сега от 27.63 може да даде и трипати дълги....прави 28.30 връща....пак ....после 28.40 връща пак.....сега сме до откат от 27.63
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Имаш ли таргет имаш позиция а и на 4 часа имаме мощен импулс до 28.28 корекция и пробив ......по правило таргета е 28.80 кадето е зоната а ас сам скромен и 40 ....а ама като тръгне неиздържам местя стопа и добавям ....Алчноста движи света....а страхът го сасипваЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Яд мее плюсов ама върнах повече от половината.....сега пак сам дълаг но стопа сие на мястото 27.63 и ще го чакам бес мойте алчнотии......и вобще няма дасе очудя акомвърне и до 27.72 ...78 пак избързах входа....но мисе вързва таргета до 40 и нагоре....пуста алчност .Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеГреда затвори ме
п.п. По скоро аз съм я измислил тази поговорка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАдиде 28.80 чака и от там 27.40
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениебатки nzd/usd влизам къса..Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМаймун ти Сериозно ли играеш къс или се юркаш???
Коментар
Коментар