Евро/швейк за първи път от една година затваря над ЕМА 200 на дневна, и над ЕМА 30 на седмична...много силен сигнал! Пътят към 1.2240-1.23 е открит!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро утро тук всички пишат за къси но trend които се развива на 1 час графика ,4 часова и дневна графика (да не говорим че е подкрепен и от седмични барове) та такъв не се контри Изчакайте на дневна или на 4 часова графика да се образува поне един връх или някаква фигура (което пак не е гаранция ) пък тогава контрете ....тогава шансовете ще са ви по големи Пък може и да ви е кеф да ви гърмят стоповете или пък даимате големи акаунтиPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениечукнахме 200 ма дентъй че гответе късите
Last edited by ТАТО; 07.09.2012, 23:09.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Монти
Мисля, че програмите QE нямат пряко отношение към еврото. Така че не еврото ще поскъпва, а доларът ще поевтинява. То това е и една от целите на тези програми - обезценяване на долара за по-конкурентноспособна икономика и уж намаляване на абсолютната стойност на дълга. Както и наливане на ликвидност.
Все "благородни" съображения. А всъщност целта на програмите за количествени улеснения е малко по-друга - прибавяне на още някой друг трилион долара дълг на американската държава към частната банка ФЕД и съответно по-нататъшното й заробване. То и преди третия кръг Фед държи лъвския пай от американския дълг, между 6 и 7 трилиона долара. Така че по-редно е да се нарича не програма за количествени улеснения, а програма за качествени затруднения.
Какъв цирк само! Президентът на ФЕД се назначавал от президентът на САЩ и давал отчет пред Конгреса. Да, за пред света е така. Но в реалната йерархия на властта президентът на Федералния резерв стои поне с едно стъпало над президента на САЩ.Last edited by Дон Карлос; 07.09.2012, 20:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеСпоред теб безработицата в САЩ намалява, така ли?
Създадени са 96 000 работни места в САЩ за август спрямо 141 000 месец преди това, а очакванията бяха за поне 125 000 ! Или не разбираш за какво става въпрос или не ти се иска да разбереш.Гледам - Unemployment Rate - 8.1% за Август спрямо 8.3% за Юли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеДоколкото схващам, този ти пост е адресиран до мене, цитираш мой пост. Само че пак нещо недоразбирам. Кога съм ти казал, че се заяждаш или каквото и да е негативно?! Напротив, най-искрено и сърдечно те поздравих, защото си от моята кръвна група, т.е. търгуваш като мене - кеш.
Боже мили!
Добре няма нищо лично и обидно.......
Как виждаш еврото спрямо долара при КЕ3 ....
Поздрави!
Коментар
-
Монти
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене съм искал да се заяждам ,но понеже не съм от играчите на Форекс и за да ти отговорят трябва малко агресивност.....
Също така не обичам да отписвам нещо докато не се случи....за еврото става въпрос ,даже в момента излезнаха данни ,който правят КЕ3 съвсем възможно до дни , а стане ли пиши бегал долара до пролетта....1,4
Поздрави!
Доколкото схващам, този ти пост е адресиран до мене, цитираш мой пост. Само че пак нещо недоразбирам. Кога съм ти казал, че се заяждаш или каквото и да е негативно?! Напротив, най-искрено и сърдечно те поздравих, защото си от моята кръвна група, т.е. търгуваш като мене - кеш.
Боже мили!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЗдрасти, Спарт, Делтасток също предлагат услуга обмяна на валута по банков път по текущия курс и при много изгодни условия.
Използвам случая, да подчертя, че по мое мнение ти си от свестните форумци, независимо, че преди години имахме някои търкания с тебе. Това обаче никога не ми е пречило да оценявам по достойнство твоите качества - добър поглед върху пазара, аналитична мисъл, интелект, изключителна начетеност и обща култура и не на последно място отличното владеене на българския език - без оригиналничене и превземки.
За всичко това моите поздравления!
Успех!
Също така не обичам да отписвам нещо докато не се случи....за еврото става въпрос ,даже в момента излезнаха данни ,който правят КЕ3 съвсем възможно до дни , а стане ли пиши бегал долара до пролетта....1,4
Поздрави!
Коментар
-
Има 32.77 зона 28.70 зона 29.70 и дълги от 27.50 ако одари стопа има къси до 25.60 сас ново образувал се локален връх...ако не по тренда нагоре и местим стопа на корекциите на 30 мин . И само така някой ден штени стане ясно кога имаме връх на 4 часа и преди зоните затварям и после от подкрепите на 30 мин сам дълаг или къс ако имаме връх.....Виш колко е просто.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение....Успех!
Търканията са нормални при форекс-дискусиите защото много често едната страна поства подвластна, повече или по-малко, на емоциите от отворените си позиции....
От тебе обаче научих нещо много ценно,което вече 2 години следвам стриктно и съм предоволен. А то е:Всяка валутна двойка да се търгува на отделен акаунт!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар