IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706
    Друг въпрос е, че по-голямата заплаха за златото идва от ФЕД, но това ще го играем другата седмица.
    Няма как Фед да са заплаха за златото. Факт е, че поне до края на 2014 г. лихвите на Фед ще са нулеви. Няма как това да е заплаха за златото. Напротив, златото е заплаха за Фед и това е единствената причина все още да се оглеждат и ослушват когато печатат пари!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Не се самозаблуждавайте, за момента златото не поскъпна дори с цент, а долара падна спрямо еврото. Златото си е на вчерашната цена спрямо еврото и повечето други валути.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Майсторе, от вчера и днес златото поскъпва благодарение изказвания на...
        Не, анонимов. Златото поскъпва не заради изказвания а заради фундамента. Няма как истинските пари да не се търсят в такава несигурна обстановка!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lucifer Разгледай мнение
          Фокусникът Марио направи едно изречение от типа кьор-фишек и върна $, но не и злото...
          Ха... наблюдавах го много внимателно. Имаше интервенция и го продадаха на 1620, но на 1610 някой бе поставил капанче и там го купи. Сега да видим дали не е бил същия този който го продаде на 1620?!

Златото няма как да пада при условия че ще бъде в основата на бъдещата световна платежна система! Всяко падане под 1550 ще бъде същинска фиеста за купувачите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Как сте, контрелки?... Шортите ли златото?!
            Намазахте ли ските?

Коментар

• Фокусникът Марио направи едно изречение от типа кьор-фишек и върна $, но не и злото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                Естествено че няма , дори и да иде още 30-40$ нагоре да обере стоповете, което се съмнявам , после за ден два цената ще се върне така че няма от какво да се страхувам
                Пич,не подценявай златото!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Нямам ордер , ако стигне зоната 1620-1645 ще мисля за продажба
                  Естествено че няма , дори и да иде още 30-40$ нагоре да обере стоповете, което се съмнявам , после за ден два цената ще се върне така че няма от какво да се страхувам

Коментар

• Трясссссссс?

Коментар

• Как сте, контрелки?... Шортите ли златото?!

Коментар

А ако стигне 1646... ще се откажеш ли?

Коментар

Не ми философствай ами ми кажи, на каква цена имаш поръчка продава?

Коментар

Принципно най-добре е да пробие седмичния триъгълник с 20-30$ от горна страна и тогава да се продаде, защото в 90% от тея случаи първия пробив е за заблуда на масата и истинското движение е в обрата посока .
                            Не ми философствай ами ми кажи, на каква цена имаш поръчка продава?

Коментар

Нямаш никакъв проблем. Само кажи на колко ще продадеш?
                              Принципно най-добре е да пробие седмичния триъгълник с 20-30$ от горна страна и тогава да се продаде, защото в 90% от тея случаи първия пробив е за заблуда на масата и истинското движение е в обратна посока .
                              Last edited by Neo23; 26.07.2012, 13:05.

Коментар

айде още малко нагоре че ме сърбят ръцета да добавя още малко към късите
                                Само след като си начешеш ръцете да няма:

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                1608 $ ???

много скъпо това Злато

На какво основание расте
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X