Първоначално изпратено от anon6706
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от anon6706Майсторе, от вчера и днес златото поскъпва благодарение изказвания на...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lucifer Разгледай мнениеФокусникът Марио направи едно изречение от типа кьор-фишек и върна $, но не и злото...
Златото няма как да пада при условия че ще бъде в основата на бъдещата световна платежна система! Всяко падане под 1550 ще бъде същинска фиеста за купувачите!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак сте, контрелки?... Шортите ли златото?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеЕстествено че няма , дори и да иде още 30-40$ нагоре да обере стоповете, което се съмнявам , после за ден два цената ще се върне така че няма от какво да се страхувамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеНямам ордер , ако стигне зоната 1620-1645 ще мисля за продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеНямам ордер , ако стигне зоната 1620-1645 ще мисля за продажбаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе ми философствай ами ми кажи, на каква цена имаш поръчка продава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеПринципно най-добре е да пробие седмичния триъгълник с 20-30$ от горна страна и тогава да се продаде, защото в 90% от тея случаи първия пробив е за заблуда на масата и истинското движение е в обрата посока .Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНямаш никакъв проблем. Само кажи на колко ще продадеш?Last edited by Neo23; 26.07.2012, 13:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеайде още малко нагоре че ме сърбят ръцета да добавя още малко към късите
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение1608 $ ???
много скъпо това Злато
На какво основание растеremember remember the fifth of november
Коментар
Коментар