IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Забавлявам се с теб, Хасане... Явно много се дразниш... пък е видно и че губиш пари!

А сега, въпреки че не съм мъж колкото теб щото ти си най-големия мъж в това форумче, да ти отговоря на въпроса:

А ко в САЩ има демокрация ще си събера тоалетните принадлежности и ще очаквам демократично да бъда отвлечен и демократично да бъда изтезаван в Гуантанамо!
    Благодаря за отговора.
    Що да губя пари. За пари ли те дразнех. Нали уж за политиката на САЩ. Или гузен негонен бяга.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Забавлявам се с теб, Хасане... Явно много се дразниш... пък е видно и че губиш пари!

А сега, въпреки че не съм мъж колкото теб щото ти си най-големия мъж в това форумче, да ти отговоря на въпроса:

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      А сега, ти ако си мъж ми кажи, какво ще направиш, ако се окаже, че в САЩ има демокрация ???
      А ко в САЩ има демокрация ще си събера тоалетните принадлежности и ще очаквам демократично да бъда отвлечен и демократично да бъда изтезаван в Гуантанамо!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Хасане, за теб Рамадан няма ли бре?
        Серьожа, не мой с лошо бре. Що се сърдиш. Щото не ти отговорих на въпроса ли. Извинявай. Отговарям.

Ако се окаже, че в САЩ няма демокрация, ще го преместя в другия крачол.

А сега, ти ако си мъж ми кажи, какво ще направиш, ако се окаже, че в САЩ има демокрация ???
        tnm

Коментар

• Хасане, за теб Рамадан няма ли бре?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Проблемът на Фед и на техния Иксчейндж Стабилизейшън Фънд е, че ве могат да свалят цената на златото без да свалят фондовия пазар... или пък да качат фондовия пазар без да се качи и цената на златото...

Първото нещо което гледат хората след данни е, как реагира цената на златото. Ако скочи значи се очаква ново печатане от Фед и започват да купуват всичко с долари. Ако златото падне след данните, значи няма да има ново QE и започват да разпродават всичко и долара поскъпва. Това и наблюдаваме в момента... интервенцийките на този ултра секретен фонд, като целта е да се раздвои цената на фондовия пазар и златото... За сега обаче пазарът е железен!
            Серьожа, на кой му пука (освен на по слабоумната част от акционерите), дали ще се вдигне или ще падне временно фондовия пазар !!!
            tnm

Коментар

• Проблемът на Фед и на техния Иксчейндж Стабилизейшън Фънд е, че ве могат да свалят цената на златото без да свалят фондовия пазар... или пък да качат фондовия пазар без да се качи и цената на златото...

Първото нещо което гледат хората след данни е, как реагира цената на златото. Ако скочи значи се очаква ново печатане от Фед и започват да купуват всичко с долари. Ако златото падне след данните, значи няма да има ново QE и започват да разпродават всичко и долара поскъпва. Това и наблюдаваме в момента... интервенцийките на този ултра секретен фонд, като целта е да се раздвои цената на фондовия пазар и златото... За сега обаче пазарът е железен!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Ха, много интересно! Ти поставяш златото в една кошница с еврото, но повечето лузъри са се набабанили с талери и затова то им поскъпва! Интересна гледна точка. Поздравления!!!

П.П. За пореден път искам в този форум да разискваме фундаменталните тези кое е инвестиция с техните предимства и недостатъци. Уважавам златото, но още повече НИ , както личи от ника ми. Във форума има и доста антиинвеститори , които отричат най-съществените и стабилни инвестиционни продукти. Един от них е РЕДА. Има и много други разбира се.
                Аз бих ти препоръчал да послушаш лекциите на Красимир Петров. Той коментира именно фундамента за имоти (в България) и ценни метали.
                http://www.youtube.com/user/kmpetrov

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Пуккккккк!!!
                  ПУК ама.... дръжки
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Пуккккккк!!!
                    ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                    tnm

Коментар

• Пуккккккк!!!
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• де го Шемата
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Как сте, контрелки!?.... Шортите ли златото?

Коментар

• страшни еквилибристики се прави с Падна ли златото или не ...и в зависимост от интереса за някой ще се е качило , а за други ще е паднало в един и същи момент ( в зависимост в каква валута го измерват ) .....ами пичове това е толкова смешно....т.е. вие си спекулирате на вал.пазар , но поради някакви си лични причини в тази спекулация вкарвате и златото ей така за цвят...

Коментар

Ха... Имаше интервенция и го продадаха на 1620, но на 1610 някой бе поставил капанче и там го купи. Сега да видим дали не е бил същия този който го продаде на 1620?!
                              аз знам кой е този мистичен някой...не е този който го продаде на 1620, друг е ,но няма да ти кажа...защото ще ми отрежат езика....

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                                Не се самозаблуждавайте, за момента златото не поскъпна дори с цент, а долара падна спрямо еврото. Златото си е на вчерашната цена спрямо еврото и повечето други валути.
                                Ха, много интересно! Ти поставяш златото в една кошница с еврото, но повечето лузъри са се набабанили с талери и затова то им поскъпва! Интересна гледна точка. Поздравления!!!

П.П. За пореден път искам в този форум да разискваме фундаменталните тези кое е инвестиция с техните предимства и недостатъци. Уважавам златото, но още повече НИ , както личи от ника ми. Във форума има и доста антиинвеститори , които отричат най-съществените и стабилни инвестиционни продукти. Един от них е РЕДА. Има и много други разбира се.

Коментар

Working...
                                X