http://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнениеКакво ви е мнението за сребърцето ,нещо яко галопира
"Money is gold, and nothing else"
19/12/1912"
John Pierpont MorganСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Златото е много податливо на балониране, защото търговията с този инструмент е наситена с много емоции. Моето лично мнение е, че големият балон при златото тепърва предстои. Считам обаче, че корекцията, започнала от края на август миналата година все още не е завършила, т.е. очаквам първо да видим поевтиняване до около 1450 и чак след това златото да тръгне към нови върхове.индивидуален трейдър
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПродавай докато е време, овис ариесите са се наредили на опашка. Догодина ще има силен долар, и западащо злато.
ако пак не си разбрал нещо, няма сми да пишеш по тази тема, а си пиши в темата за идиотите.........грешка - имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАз мисля продам около Нова Година.. сигурен съм че ще има доста желаещиИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеЕ , това вече ще е голяма грешка . През 2013 , Златан ще бъде като Сергей Бубка ............
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАз мисля продам около Нова Година.. сигурен съм че ще има доста желаещи
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеДа излети , да излети .......колко да излети 30-50-70 долара ....... и то до Нова Година . Повече няма да е ! Това касае занимаващите се с трейдърство , щот хората от това си изкарват парите за деня , седмицата , месеца . Ама като чета в тая тема , повечето от тези които пишете , говорите за ФИЗИЧЕСКО злато , за подсигуряване на старини () , за избягване на инфлация, и тем подобни . В тоя ред на мисли , да попитам , що все скачате радостно, като рипне Златан с 20-30 $................... Ако ще взимаш 1-2 кила , кво ти дреме дали ще дадеш 87 900 или 87 100..............Нали пари има , богати сме , и ще спасяваме кешовицата у злато (дееба тия 6-700 лева) ..... Ако пък нямаш парици и си държиш 15-20 бона ......за какво обръщане у злато говорим - това са пари които за 1-2 години ще бъдат похарчени 100% и не се нуждаят от спасение .............Та така...... чудно ми е ..........
А и така си смятаме ползите от пропуснатите лихви по несъществуващите влогове
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеНа колко мислиш им е ясно това? За 2-3 дни ще излети цената и ей такива пльокали ще отворят) , за избягване на инфлация, и тем подобни . В тоя ред на мисли , да попитам , що все скачате радостно, като рипне Златан с 20-30 $................... Ако ще взимаш 1-2 кила , кво ти дреме дали ще дадеш 87 900 или 87 100..............Нали пари има , богати сме , и ще спасяваме кешовицата у злато (дееба тия 6-700 лева) ..... Ако пък нямаш парици и си държиш 15-20 бона ......за какво обръщане у злато говорим - това са пари които за 1-2 години ще бъдат похарчени 100% и не се нуждаят от спасение .............Та така...... чудно ми е ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеЕто що било голямото друсане последните дни - да се намърда някоя голяма риба. Ясно е обаче какво ще последва оттука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
Ние тук си пукаме ли пукаме............
Коментар
-
Коментар