Аз пък очаквам да падне поне 50-70$ тая седмица, щото ще излезнат много добри данни за Durable Goods Order, GDP и Jobless Claims :
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТи да не си брат на Шемата?
И дали Още Вярва че може да изкара Кинти от шортене на Златоremember remember the fifth of november
Коментар
-
Преинсталирах компа, а се оказа че съм забравил паролата си, та се наложи да се регистрирам пак. Предишният ми юзър беше АСТА и единственият който модитата не баннаха, ама аз съм си забравил паролата..... каква ирония
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНе не съм .............. но се чудя ти от къде го познаваш като си с 10 поста и си се регистрирал днес ................ А той отдавна не е актуален .....
Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеТи да не си брат на Шемата?. А той отдавна не е актуален .....
Коментар
-
Ти да не си брат на Шемата?
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеДолара се срина след 17 часа , за това е възходяща линията при златото ........... ще се коригира след понеделник.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Започва развитието на нова силна импулсна вълна (възходяща разбира се) а таргета е 2000 ако някой още не е разбрал !
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПочва да става страшно..Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнениеhttp://www.sexnature.org/priroda-na-...i-krizata.html
тази статия със Питър Шиф е по-обширна и представя последните 20-на години, какво и защо се е случило, в света на имотите и златото
Доста добър анализ и заедно със John Hathaway ги смятам за капацитети в тази област.
И учудващо, и двамата НЕ казват , че златото е балон СЕГА.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеПрочети това бавно и внимателно дума по дума http://www.investor.bg/sasht/337/a/b...comment-newest
тази статия със Питър Шиф е по-обширна и представя последните 20-на години, какво и защо се е случило, в света на имотите и златото
Доста добър анализ и заедно със John Hathaway ги смятам за капацитети в тази област.
И учудващо, и двамата НЕ казват , че златото е балон СЕГА.Last edited by benassi; 22.11.2012, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............
Вярно е, че бройката на тези статии нараства в последно време, но не е за пренебрегване доста сериозната аргументация в повечето от тях. И обратното - няма много реални и логични причини за да рухне златото поне следващата година-две.
Не изключвам вероятността разни гадни манипулатори да знаят нещо, което е скрито за стадото, но освен ако не е някаква революционна технология, която да привлече инвестиции и ресурс, не виждам какво би подкопало златото. С очакваните и неочаквани нива на инфлация, златото ми се чини безспорен пазач на стойност.
Просто пазара на злато в Бг е доста мижав и някои хора искат да пораздухат малко подобни новини за собствена угода. Което не е непременно лошо нещо. А има и още нещо. След като покачването е почти сигурно, много "експерти" сега не пропускат да се изкажат и залагат на възможността догодина да им се отдаде шанса да кажат: "Златото се покачи. Точно както аз предвидих."До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар