IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнение
      Какво ви е мнението за сребърцето ,нещо яко галопира
      Същите тези, които сега панически се опитват да задържат цената на златото и среброто ето какво са казали преди един век:

"Money is gold, and nothing else"
      19/12/1912"
      John Pierpont Morgan
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Златото е много податливо на балониране, защото търговията с този инструмент е наситена с много емоции. Моето лично мнение е, че големият балон при златото тепърва предстои. Считам обаче, че корекцията, започнала от края на август миналата година все още не е завършила, т.е. очаквам първо да видим поевтиняване до около 1450 и чак след това златото да тръгне към нови върхове.
        индивидуален трейдър

Коментар

• Какво ви е мнението за сребърцето ,нещо яко галопира

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
            Продавай докато е време, овис ариесите са се наредили на опашка. Догодина ще има силен долар, и западащо злато.
            Прочети това бавно и внимателно дума по дума http://www.investor.bg/sasht/337/a/b...comment-newest
            ако пак не си разбрал нещо, няма сми да пишеш по тази тема, а си пиши в темата за идиотите.........грешка - имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Аз мисля продам около Нова Година.. сигурен съм че ще има доста желаещи
              Продавай докато е време, овис ариесите са се наредили на опашка. Догодина ще има силен долар, и западащо злато.
              Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                Е , това вече ще е голяма грешка . През 2013 , Златан ще бъде като Сергей Бубка ............
                Не му се връзвай че ще продава, ще гълта като кит-планктон

Коментар

Аз мисля продам около Нова Година.. сигурен съм че ще има доста желаещи
                  Е , това вече ще е голяма грешка . През 2013 , Златан ще бъде като Сергей Бубка ............

Коментар

• Аз мисля продам около Нова Година.. сигурен съм че ще има доста желаещи
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                      Да излети , да излети .......колко да излети 30-50-70 долара ....... и то до Нова Година . Повече няма да е ! Това касае занимаващите се с трейдърство , щот хората от това си изкарват парите за деня , седмицата , месеца . Ама като чета в тая тема , повечето от тези които пишете , говорите за ФИЗИЧЕСКО злато , за подсигуряване на старини ( ) , за избягване на инфлация, и тем подобни . В тоя ред на мисли , да попитам , що все скачате радостно, като рипне Златан с 20-30 $................... Ако ще взимаш 1-2 кила , кво ти дреме дали ще дадеш 87 900 или 87 100..............Нали пари има , богати сме , и ще спасяваме кешовицата у злато (дееба тия 6-700 лева) ..... Ако пък нямаш парици и си държиш 15-20 бона ......за какво обръщане у злато говорим - това са пари които за 1-2 години ще бъдат похарчени 100% и не се нуждаят от спасение .............Та така...... чудно ми е ..........
                      Така си е - ама лаф да става А и така си смятаме ползите от пропуснатите лихви по несъществуващите влогове

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                        На колко мислиш им е ясно това? За 2-3 дни ще излети цената и ей такива пльокали ще отворят
                        Да излети , да излети .......колко да излети 30-50-70 долара ....... и то до Нова Година . Повече няма да е ! Това касае занимаващите се с трейдърство , щот хората от това си изкарват парите за деня , седмицата , месеца . Ама като чета в тая тема , повечето от тези които пишете , говорите за ФИЗИЧЕСКО злато , за подсигуряване на старини ( ) , за избягване на инфлация, и тем подобни . В тоя ред на мисли , да попитам , що все скачате радостно, като рипне Златан с 20-30 $................... Ако ще взимаш 1-2 кила , кво ти дреме дали ще дадеш 87 900 или 87 100..............Нали пари има , богати сме , и ще спасяваме кешовицата у злато (дееба тия 6-700 лева) ..... Ако пък нямаш парици и си държиш 15-20 бона ......за какво обръщане у злато говорим - това са пари които за 1-2 години ще бъдат похарчени 100% и не се нуждаят от спасение .............Та така...... чудно ми е ..........

Коментар

Ето що било голямото друсане последните дни - да се намърда някоя голяма риба. Ясно е обаче какво ще последва оттука
                          На колко мислиш им е ясно това? За 2-3 дни ще излети цената и ей такива пльокали ще отворят

Коментар

• Ето що било голямото друсане последните дни - да се намърда някоя голяма риба. Ясно е обаче какво ще последва оттука
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Да, стария плъх е надушил келепира и за броени дни вдигна златните си запасис с 49%
                              Ние тук си пукаме ли пукаме............

Коментар

• Сорос купува злато на рекордни цени в очакване на стимулите http://zlato.dir.bg/_wm/library/item...9&df=8&dflid=3
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X