If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей тука са пуснали едни веселковци да разводняват темата нарочно ако има обратна прогноза за ЗЛОТО! Явно и аз ще трябва да стана фен на долара зелен за да изтрием това ЗЛО от лицето на земята! Айде 1400 до първи март!
Овцете блеят според светофара, инвеститорите го гледат на обратно, затова са по-малко и винаги печеливши за разлика от стадото.
Нещата са неясни, златото надолу, имотите и БФБ нагоре
Всички говорят че си бил Ландлорда, ама аз си мисля че си някоя от тризначките на Big Brother, докопала се до телефон с интернет ! Е па толко простотий в един пост от 2 изречения не бех виждал , извини !
ти (ЛендПоре31) за Инвеститор ли се имаш
Освен че си и Нумизмат "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"
Аз не съм ланпоре! А на теб прочетох всичко което си написал, ти със сигурност не си инвеститор, а само спамиш. Аз обаче съм, затова мога аз да кажа, ЛЕЛЕ, КОЛКО ТЪПИ И КУХИ ЛЕЙКИ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!
Овцете блеят според светофара, инвеститорите го гледат на обратно, затова са по-малко и винаги печеливши за разлика от стадото.
ти (ЛендПоре31) за Инвеститор ли се имаш
Освен че си и Нумизмат "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"
музовире - досега само предполагах, но сега съм вече сигурен
я кажи къде и защо затри лендПора
П.П. Такива ДЕБИЛСКИ изказвания като твоите - трудно могат да не бъдат разпознати .....
Абе не знам кво става - чух, че някакви нови милионери имало из Пернишко
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Обама вече е решен да приеме конструктивни мерки заедно с републиканците ще засили талера и ще срине златото в миризливите крака на китайските и индуските му фенове. Очаквам под 1500 до два месеца след нова година.
музовире - досега само предполагах, но сега съм вече сигурен
я кажи къде и защо затри лендПора
П.П. Такива ДЕБИЛСКИ изказвания като твоите - трудно могат да не бъдат разпознати - особено след 22.00 - когато Пещерската си казва своето .....
Обама вече е решен да приеме конструктивни мерки заедно с републиканците ще засили талера и ще срине златото в миризливите крака на китайските и индуските му фенове. Очаквам под 1500 до два месеца след нова година.
Купил съм достатъчно на 1675 ......., АМА ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕЕ , и ще си чакам . Диверсифициран съм много яко , ама ако си купи билет за надолЕ , ще нарушавам портфейла
Още ли има тук "пукачи" на златото бре? Дори Шемата и Мечо вече разбраха, че не е балон и свиха байраците. Мислете с главите си бе хора, гледайте какво става по света, правете си анализи, стига сте се дзверили и облъчвали от графиките на форекса. Единствено китайци, индийци, турци, цигани и подобни от т.н. трети свят /да не забравя евреите/ ли имат глави на раменете си, или просто при тях действа още първичният инстинкт за самосъхранение? Стойността ще си запазят единствено суровините и храните, но от тях единствено злато и сребро можем да съхраняваме в малки обеми и за дълго. Пари, акции се обезценяват и ще се обезценяват, поне до налагането на нов световен финансов ред. Дано поне се случи това в близките години и по безболезнено за хората, а не да продължава този хаос и обедняване безкрайно! Ай със здраве и късмет и дано всеки от нас намери формулата да съхрани поне това, което е постигнал до сега с труда и ума си!
Коментар