IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По темата

Днес $1735.70

Коментар

• Моля, придържайте се към темата!!!

Коментар

• Ей тука са пуснали едни веселковци да разводняват темата нарочно ако има обратна прогноза за ЗЛОТО! Явно и аз ще трябва да стана фен на долара зелен за да изтрием това ЗЛО от лицето на земята! Айде 1400 до първи март!
        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          Аз, Аз, аз
          Не те знам какъв си и що си ...........
          ама със сигурност си ЧОВЕКА С ДУПКА НА ГЪРДИТЕ .......
          при толкова много Аз ......
          А това за кухите лейки ТИ удобно го пропусна, а това, че ТИ и сродни само спамите ТИ удобно го пропусна.......

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
            Аз не съм ланпоре! .......
            Аз обаче съм, ............. аз да кажа,
            Аз, Аз, аз
            Не те знам какъв си и що си ...........
            ама със сигурност си ЧОВЕКА С ДУПКА НА ГЪРДИТЕ .......
            при толкова много Аз ......
            remember remember the fifth of november

Коментар

Овцете блеят според светофара, инвеститорите го гледат на обратно, затова са по-малко и винаги печеливши за разлика от стадото.
              Нещата са неясни, златото надолу, имотите и БФБ нагоре
              Всички говорят че си бил Ландлорда, ама аз си мисля че си някоя от тризначките на Big Brother, докопала се до телефон с интернет ! Е па толко простотий в един пост от 2 изречения не бех виждал , извини !

Коментар

ти (ЛендПоре31) за Инвеститор ли се имаш
                Освен че си и Нумизмат
                "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"
                Аз не съм ланпоре! А на теб прочетох всичко което си написал, ти със сигурност не си инвеститор, а само спамиш. Аз обаче съм, затова мога аз да кажа, ЛЕЛЕ, КОЛКО ТЪПИ И КУХИ ЛЕЙКИ ИМА НА ТОЗИ СВЯТ!!!!!

Коментар

Овцете блеят според светофара, инвеститорите го гледат на обратно, затова са по-малко и винаги печеливши за разлика от стадото.
                  ти (ЛендПоре31) за Инвеститор ли се имаш
                  Освен че си и Нумизмат
                  "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Абе не знам кво става - чух, че някакви нови милионери имало из Пернишко
                    не били милионери, ами милиционери. И не са из Пернишко ами из Радомирско. И не е имало, ами са им го набили отзаде

муЗАВИРсиго, пиле некъпано, вземи си БФБКАПЕТО и оди при твоите ГЕРБвеници да си роните сълзички...

Коментар

• Овцете блеят според светофара, инвеститорите го гледат на обратно, затова са по-малко и винаги печеливши за разлика от стадото.

Коментар

музовире - досега само предполагах, но сега съм вече сигурен
                        я кажи къде и защо затри лендПора
                        П.П. Такива ДЕБИЛСКИ изказвания като твоите - трудно могат да не бъдат разпознати .....
                        Абе не знам кво става - чух, че някакви нови милионери имало из Пернишко
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Обама вече е решен да приеме конструктивни мерки заедно с републиканците ще засили талера и ще срине златото в миризливите крака на китайските и индуските му фенове. Очаквам под 1500 до два месеца след нова година.
                          музовире - досега само предполагах, но сега съм вече сигурен
                          я кажи къде и защо затри лендПора
                          П.П. Такива ДЕБИЛСКИ изказвания като твоите - трудно могат да не бъдат разпознати - особено след 22.00 - когато Пещерската си казва своето .....

Коментар

• Обама вече е решен да приеме конструктивни мерки заедно с републиканците ще засили талера и ще срине златото в миризливите крака на китайските и индуските му фенове. Очаквам под 1500 до два месеца след нова година.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Купил съм достатъчно на 1675 ......., АМА ИСКАМ ОЩЕЕЕЕЕЕ , и ще си чакам . Диверсифициран съм много яко , ама ако си купи билет за надолЕ , ще нарушавам портфейла

дай боже всекиму....
                              Attached Files

Коментар

• Още ли има тук "пукачи" на златото бре? Дори Шемата и Мечо вече разбраха, че не е балон и свиха байраците. Мислете с главите си бе хора, гледайте какво става по света, правете си анализи, стига сте се дзверили и облъчвали от графиките на форекса. Единствено китайци, индийци, турци, цигани и подобни от т.н. трети свят /да не забравя евреите/ ли имат глави на раменете си, или просто при тях действа още първичният инстинкт за самосъхранение? Стойността ще си запазят единствено суровините и храните, но от тях единствено злато и сребро можем да съхраняваме в малки обеми и за дълго. Пари, акции се обезценяват и ще се обезценяват, поне до налагането на нов световен финансов ред. Дано поне се случи това в близките години и по безболезнено за хората, а не да продължава този хаос и обедняване безкрайно! Ай със здраве и късмет и дано всеки от нас намери формулата да съхрани поне това, което е постигнал до сега с труда и ума си!

Коментар

Working...
                                X