Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБългария е на 47-мо място по златни резерви в света
http://profit.bg/news/Bulgariya-e-na...nid-92367.html
Общо 34 са държавите по света, чиито резерви надхвърлят 100 тона.
В челото е САЩ с 8 133 тона, изпреварила Германия с 3 396 тона, Международния валутен фонд с 2 814 тона, Италия и Франция, разполагащи с 2 451 тона и 2 435 тона.
...
"
т.ч.забравих,че зеленото може и да си го напечататпоне тия в челото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеБългария е на 47-мо място по златни резерви в света
[
...
"
То и немците на хартия са в челните места ама всичко е само на хартия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакто е реагирал винаги откакто свят светува.... Ще се развие черен пазар на твърда валута, тоест на злато и сребро!
и цените ще са клосално високи като за всяко забранено но желано нещоLast edited by Muller; 28.06.2012, 14:21.
Коментар
-
България е на 47-мо място по златни резерви в света
http://profit.bg/news/Bulgariya-e-na...nid-92367.html
"България се намира на 47-а позиция по златни резерви в света, сочат данни на World Gold Council за месец юни. По последни данни страната ни разполага с 39.9 т злато, което представлява 12% от резервите ни.
В края на миналата година страната ни заемаше 45-а позиция, отново с 39.9 т злато, или 11.8% от резервите ни тогава.
Общо 34 са държавите по света, чиито резерви надхвърлят 100 тона.
В челото е САЩ с 8 133 тона, изпреварила Германия с 3 396 тона, Международния валутен фонд с 2 814 тона, Италия и Франция, разполагащи с 2 451 тона и 2 435 тона.
...
"Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеКак ще рефлектира това на пазара на златото и дали и други държави ще се изкушат да приложат тази схема по примера на Индия? Моля коментирайте!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИмаш много правописни грешки, т.ч. явно ти си на 13 год. .
Коментар
-
Имаш много правописни грешки, т.ч. явно ти си на 13 год. .
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениенагоре/надолу
Честно, понякога си мисля че си на 13 гМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКак ли ще реагира Златото&Среброто днес на едни добри/лоши данни за GDP днес???
Честно, понякога си мисля че си на 13 г
Коментар
-
+1
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар