IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Мисля, че циркаджия като тебе го заслужава
    Пепи, аз не съм демотърговец като теб. За мен дневните движения не са от интерес. Като ме цитираш поне цитирай и какъв срок съм дал?... Продължавам да твърдя, че тези цени не само ще бъдат достигнати но и задминати многократно!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нека да се посмеем малко на безумията на Forex мишката:

п.с. Forex мишка, гледай какви глупости пишеше и вярваше на тях миналата година Април месец като купуваш сребро на 47 $. Да не го изтриеш сега и това мнение??? Нека ти се посмеят малко хората . Мисля, че циркаджия като тебе го заслужава .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

20/04/2011 22:31

Няма нищо вечно на тоя свят... В обозримо бъдеще обаче всяка дори и минимална корекция ще бъде посрещната с лавина от покупки!

Цел за среброто е някъде около 400 долара за тройунция, а за златото е около 3500. При тези цени естествено вече ще имаме нов световен ред и нова финансова инфраструктура в света! САЩ вече ще са фалирали. Кога ще стане това зависи само от Китай.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Защо изтегли кредит и купува Злато последните 3-4 седмици??? Защо??? Сега как ще го обслужваш този кредит? Златото пада... как ще си плащаш лихвите??? Изигра си миналата година "депозита" като купи сребро на 47$. Сега искаш и целия кредит да го пропилееш по същият начин като среброто ли?
        Пееееепииии, пак си забравил да пиеш обедното хапче!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пада, пада.......и пак нагоре. Защо не ви влиза в главите, че резките спадове при златото са нищо повече от добри възможности да си купите още? Но ако тук не го разбирате, други знаят и го правят.

Коментар

• Добре Схема-спука го-браво,обаче се обзалагам,че нивото 1520-1530 не можеш го проби!!!
            Голяма подкрепа там ще има,ако се стигне до там въобще.
            Ами господа-време е за купуване според мен
            А за такива като мен дето вече са купили над 1600-за О серяване!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Forex мишка,

Златото стигна 1555 $. Забелязвам, че си доста изнервен . Появяваш се в темата единствено, когато Златото пада и винаги си доста нервен и агресивен. Моят съвет е: Намали Хазарта!...

Защо изтегли кредит и купува Злато последните 3-4 седмици??? Защо??? Сега как ще го обслужваш този кредит? Златото пада... как ще си плащаш лихвите??? Изигра си миналата година "депозита" като купи сребро на 47$. Сега искаш и целия кредит да го пропилееш по същият начин като среброто ли? Спри се!!! Намали хазарта! По-добре си гледай там работата, че да не те изгони шефа ти, че тогава става страшно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                От къде знаеш че е набил всичките си пари или съдиш по прекалено голямата емоционалност която отдава при всяко движение
                Е, очевидно, че той е на демо и се опитва "всякакси" да задвижи машинката на "срива", защото губи от скъпото злато. Мисли, че като натисне златото - нещо друго ще скочи. (там където се е ушил) Дори на мене ми е ясно, че сериозните хора в момента просто изчакват.
                Виртуалната реалност на демото е голяма работа - Може да си представя, че е котка, която гони мишки. Докато няма куче - всичко е супер мега ултра гуд.
                Нека се кефи човека - няма лошо.

Коментар

От къде знаеш че е набил всичките си пари или съдиш по прекалено голямата емоционалност която отдава при всяко движение
                  Пепи, не се крий като мишка ами отговори на човека!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    И ти да беше набил всичките си пари в хд-патките и ти щеше да да си избереш нов псевдоним?!

Коментар

Схемата Пепи ли се казва
                      И ти да беше набил всичките си пари в хд-патките и ти щеше да да си избереш нов псевдоним?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Пепи, най-много да катурнеш на дедо ти цървулите и да бълбукнеш в къси позиции още повече!
                        Схемата Пепи ли се казва

Коментар

какво е това 1570 $??? с тия данни за GDP!!!

хайде ПУКккккккккккккккк!!!

п.с. колеги дайте едно рамо да го катурнем вече надолу това Злато, че почва да изнаглява на тези високи цени
                          Готово !!!

ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

дайте едно рамо да го катурнем вече надолу това Злато
                            Пепи, най-много да катурнеш на дедо ти цървулите и да бълбукнеш в къси позиции още повече!

Коментар

какво е това 1570 $??? с тия данни за GDP!!!

п.с. колеги дайте едно рамо да го катурнем вече надолу това Злато, че почва да изнаглява на тези високи цени
                              Спокойно довечера си легни и наспи едно хубаво като се събудиш ще станеш ще отвориш широко прозореца, а сутрешният свеж въздух примесен с аромат на цветя и огласен от пойни птички ще ти донесе радостната новина за преодоляното ниво от 1600 гущера на унция после ще запалиш цигара и пиейки първото си кафе ще ти дойде на ум че тренд не се скъсява

Коментар

• какво е това 1570 $??? с тия данни за GDP!!!

Коментар

Working...
                                X