IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    И с 200 Евро този трейдър колко правеше всеки ден???

п.с. межд другото гледам, че между 12:00 и 13:00 те нямаше по форума . Бил си явно в обедна почивка...къде работиш/или какво работиш?
    ще те излъжа 500-1000 мисля на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Плащат им подлогите на Чичо Сам, аз съм сигурен, пък и те са си го признавали след третата бира.
      Ама златото ще ги мачка скоро. В Европа нещата се оправят и талера ще се изпусне скоро в гащите.

Дам като поспрат да се занимават с Европа ще почнат пак със САЩ гущера ще падне златото ще премине 2000 долара, а схемата ще го пука още по упорито

Коментар

• Първоначално изпратено от georgicv Разгледай мнение
        Ало свалете розовите очила с Shemata.Поне добре ли ви плащат за пропагандата
        Плащат им подлогите на Чичо Сам, аз съм сигурен, пък и те са си го признавали след третата бира.
        Ама златото ще ги мачка скоро. В Европа нещата се оправят и талера ще се изпусне скоро в гащите.

Коментар

А ясно. Ами ще видим...другата седмица излиза нивото на безработицата в САЩ.
          По-добре временен неуспех отколкото,временен успех,но ти явно очакваш обратното.
          т.ч.Умната

Коментар

• Първоначално изпратено от georgicv Разгледай мнение
            1584 - дотука сме +33 за днеска а американците още не са отворили
            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Данните от САЩ са обречени да бъдат все по добри и по добри. Доброто винаги на края побеждава.

Коментар

• Днес що няма песни за долара..

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Аз не съм цъкал с реални пари на лост досега въобще ама това дето ти го казвам съм го видял в Франкфурт където един трейдър цъкаше всеки божии ден 200 евро и повярвай ми не си беше занулил сметката даже напротив той държи позиция не повече от 15 тина минути хваща движението затваря с печалба Х или обратното загуба Х и това е за деня толкова цял ден дебне за вход и решава влиза играе излиза
                  Toва е скалпиране,а Българските Бъкети не обичат това,знаеш ли какви КР капани правят

Иначе да-и това е един от начините-Дупе да имаш само!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

А ясно. Ами ще видим...другата седмица излиза нивото на безработицата в САЩ.
                    Данните от САЩ са обречени да бъдат все по добри и по добри. Доброто винаги на края побеждава.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• И с 200 Евро този трейдър колко правеше всеки ден???

п.с. межд другото гледам, че между 12:00 и 13:00 те нямаше по форума . Бил си явно в обедна почивка...къде работиш/или какво работиш?

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                      Аз не съм цъкал с реални пари на лост досега въобще ама това дето ти го казвам съм го видял в Франкфурт където един трейдър цъкаше всеки божии ден 200 евро и повярвай ми не си беше занулил сметката даже напротив той държи позиция не повече от 15 тина минути хваща движението затваря с печалба Х или обратното загуба Х и това е за деня толкова цял ден дебне за вход и решава влиза играе излиза
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Muller,

с лост търгуват, т.е. ИГРАЯТ, т.к. за тях това е една игра само някои фантазьори или комарджии . С лост предимно играят мечтатели които искат със 100-200-300 $ да забогатеят или да правят МНОГО пари всеки месец. Това е невъзможно...това са комарджии. Ако ти играеш със 100-200 евро и си с лост по-голям от 1:2 или 1:3...то съвсем скоро и ти ще изчезнеш от този форум на investor.bg. Всеки един опитен трейдър знае, че лоста е сигурен фалит .
                        т.ч. ако ти си от тия дето имат сметки от 100-300 $ и мислиш както казваш "..зимаш си профита за деня и бегаш...", то мога да ти кажа, че тебе няма да те има по форума след 5-6 месеца, т.к. ще си фалирал няколко пъти, ще кажеш, че "FOREX-ът е измама" и ще тръгнеш да се занимаваш с нещо съвсем друго различно от финансите .

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          Така е, но говорим за ЕВРЕЙСКИ МЪДРОСТИ
                          А евреите, ако се наложи да бягат - както се е случвало непрекъснато през последните 20 века - земята как ще я вземат
                          Е нали за това разделят на 3.Ако ги гонят,те бягат и взимат другите 2

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                          после евреите са земеделци (и то само една много малка част от тях - тези които живеят в кибуците) последните 60-70 години ......
                          преди това евреин - земеделец е било нещо като негър - шахматист
                          Наложи ли се са готови на всичко - целта им е да продължат да същвствуват.
                          А това,че все намират начин да са по тънката част .......ами те си помнят историята,не забравят неволите си и гледат да са подготвени за всякакви ситуации.
                          Пък и кой е казал,че те требе да я работят - те я притежават и все ще се намерят и по-големи сиромаси(в условия на криза),че да я работят срещу парче хляб.Нали

Успех
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Muller,

с лост търгуват, т.е. ИГРАЯТ, т.к. за тях това е една игра само някои фантазьори или комарджии . С лост предимно играят мечтатели които искат със 100-200-300 $ да забогатеят или да правят МНОГО пари всеки месец. Това е невъзможно...това са комарджии. Ако ти играеш със 100-200 евро и си с лост по-голям от 1:2 или 1:3...то съвсем скоро и ти ще изчезнеш от този форум на investor.bg. Всеки един опитен трейдър знае, че лоста е сигурен фалит .
                            т.ч. ако ти си от тия дето имат сметки от 100-300 $ и мислиш както казваш "..зимаш си профита за деня и бегаш...", то мога да ти кажа, че тебе няма да те има по форума след 5-6 месеца, т.к. ще си фалирал няколко пъти, ще кажеш, че "FOREX-ът е измама" и ще тръгнеш да се занимаваш с нещо съвсем друго различно от финансите .

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            Схема лост се играе с много кинти като позицията се затваря в рамките на 15-30 минути изчисляваш мислиш праиш стратегии вкарваш 100 евра и ако си добър зимаш си профита за деня и бегаш ти го играеш като всички обикновенни комарджии влизаш с някоя стотинка и чакаш некви ебати движенията за да забогатееш ма такъв филм нема като искаш тренд купуваш ETC късо дълго или директно метала и седиш на дългосрочна позиция другото е с опция ма и там трябват солидни кинти и познания ма ти си знаеш
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Този месец ще се помнят петъците

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Аз затова знам,че на мястото на стоката требе да е земя.Тя единствена дава прехрана без другите две.
                                Така е, но говорим за ЕВРЕЙСКИ МЪДРОСТИ
                                А евреите, ако се наложи да бягат - както се е случвало непрекъснато през последните 20 века - земята как ще я вземат
                                после евреите са земеделци (и то само една много малка част от тях - тези които живеят в кибуците) последните 60-70 години ......
                                преди това евреин - земеделец е било нещо като негър - шахматист
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X