If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Плащат им подлогите на Чичо Сам, аз съм сигурен, пък и те са си го признавали след третата бира.
Ама златото ще ги мачка скоро. В Европа нещата се оправят и талера ще се изпусне скоро в гащите.
Дам като поспрат да се занимават с Европа ще почнат пак със САЩ гущера ще падне златото ще премине 2000 долара, а схемата ще го пука още по упорито
Ало свалете розовите очила с Shemata.Поне добре ли ви плащат за пропагандата
Плащат им подлогите на Чичо Сам, аз съм сигурен, пък и те са си го признавали след третата бира.
Ама златото ще ги мачка скоро. В Европа нещата се оправят и талера ще се изпусне скоро в гащите.
Аз не съм цъкал с реални пари на лост досега въобще ама това дето ти го казвам съм го видял в Франкфурт където един трейдър цъкаше всеки божии ден 200 евро и повярвай ми не си беше занулил сметката даже напротив той държи позиция не повече от 15 тина минути хваща движението затваря с печалба Х или обратното загуба Х и това е за деня толкова цял ден дебне за вход и решава влиза играе излиза
Toва е скалпиране,а Българските Бъкети не обичат това,знаеш ли какви КР капани правят
Иначе да-и това е един от начините-Дупе да имаш само!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Аз не съм цъкал с реални пари на лост досега въобще ама това дето ти го казвам съм го видял в Франкфурт където един трейдър цъкаше всеки божии ден 200 евро и повярвай ми не си беше занулил сметката даже напротив той държи позиция не повече от 15 тина минути хваща движението затваря с печалба Х или обратното загуба Х и това е за деня толкова цял ден дебне за вход и решава влиза играе излиза
с лост търгуват, т.е. ИГРАЯТ, т.к. за тях това е една игра само някои фантазьори или комарджии . С лост предимно играят мечтатели които искат със 100-200-300 $ да забогатеят или да правят МНОГО пари всеки месец. Това е невъзможно...това са комарджии. Ако ти играеш със 100-200 евро и си с лост по-голям от 1:2 или 1:3...то съвсем скоро и ти ще изчезнеш от този форум на investor.bg. Всеки един опитен трейдър знае, че лоста е сигурен фалит .
т.ч. ако ти си от тия дето имат сметки от 100-300 $ и мислиш както казваш "..зимаш си профита за деня и бегаш...", то мога да ти кажа, че тебе няма да те има по форума след 5-6 месеца, т.к. ще си фалирал няколко пъти, ще кажеш, че "FOREX-ът е измама" и ще тръгнеш да се занимаваш с нещо съвсем друго различно от финансите .
Така е, но говорим за ЕВРЕЙСКИ МЪДРОСТИ
А евреите, ако се наложи да бягат - както се е случвало непрекъснато през последните 20 века - земята как ще я вземат
Е нали за това разделят на 3.Ако ги гонят,те бягат и взимат другите 2
после евреите са земеделци (и то само една много малка част от тях - тези които живеят в кибуците) последните 60-70 години ...... преди това евреин - земеделец е било нещо като негър - шахматист
Наложи ли се са готови на всичко - целта им е да продължат да същвствуват.
А това,че все намират начин да са по тънката част .......ами те си помнят историята,не забравят неволите си и гледат да са подготвени за всякакви ситуации.
Пък и кой е казал,че те требе да я работят - те я притежават и все ще се намерят и по-големи сиромаси(в условия на криза),че да я работят срещу парче хляб.Нали
с лост търгуват, т.е. ИГРАЯТ, т.к. за тях това е една игра само някои фантазьори или комарджии . С лост предимно играят мечтатели които искат със 100-200-300 $ да забогатеят или да правят МНОГО пари всеки месец. Това е невъзможно...това са комарджии. Ако ти играеш със 100-200 евро и си с лост по-голям от 1:2 или 1:3...то съвсем скоро и ти ще изчезнеш от този форум на investor.bg. Всеки един опитен трейдър знае, че лоста е сигурен фалит .
т.ч. ако ти си от тия дето имат сметки от 100-300 $ и мислиш както казваш "..зимаш си профита за деня и бегаш...", то мога да ти кажа, че тебе няма да те има по форума след 5-6 месеца, т.к. ще си фалирал няколко пъти, ще кажеш, че "FOREX-ът е измама" и ще тръгнеш да се занимаваш с нещо съвсем друго различно от финансите .
Схема лост се играе с много кинти като позицията се затваря в рамките на 15-30 минути изчисляваш мислиш праиш стратегии вкарваш 100 евра и ако си добър зимаш си профита за деня и бегаш ти го играеш като всички обикновенни комарджии влизаш с някоя стотинка и чакаш некви ебати движенията за да забогатееш ма такъв филм нема като искаш тренд купуваш ETC късо дълго или директно метала и седиш на дългосрочна позиция другото е с опция ма и там трябват солидни кинти и познания ма ти си знаеш
Аз затова знам,че на мястото на стоката требе да е земя.Тя единствена дава прехрана без другите две.
Така е, но говорим за ЕВРЕЙСКИ МЪДРОСТИ
А евреите, ако се наложи да бягат - както се е случвало непрекъснато през последните 20 века - земята как ще я вземат
после евреите са земеделци (и то само една много малка част от тях - тези които живеят в кибуците) последните 60-70 години ......
преди това евреин - земеделец е било нещо като негър - шахматист
Коментар