IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Скоро, чедо, скоро... Само стой мирен и гледай мача!
    Че жълтото ще расте е повече от ясно, но в дългосрочен план. В краткосрочен може и да се окаже балон. Вижте:

Мен обаче не ме интересуват толкова вашите краткосрочни спорове, щото е повече от ясно, че това е основен актив и в дългосрочен план ще расте, а мен ме интересува как ще е десетилетие напред. Може би на нива на които споменава Мастера.
    Интересно е обаче, къде го държите това злато , ако не го търгувате през брокер с лостове или на дериват. Мастъра твърди, че купува физическо инвестиционно, в банка ли го държи в трезор ли, в къщи във сейфове ли? Дайте идеи.

Коментар

• много мамуни сме къси и пазара трябва да одруса клона няма как, в този пазар е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
        възможно е ама не се знае в кое десетилетие или столетие ще стане
        Скоро, чедо, скоро... Само стой мирен и гледай мача!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Май и към 2670 или даже към 3670 ще отиде преди това?!...
          възможно е ама не се знае в кое десетилетие или столетие ще стане

Коментар

кофти ми е до го кажа ама преди 1300, май ще отиде към 1670
            Май и към 2670 или даже към 3670 ще отиде преди това?!...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

кофти ми е до го кажа ама преди 1300, май ще отиде към 1670
              Преди 1300 със сигурност ще подмине и 3000.
              Малко да успее да се стабилизира Европа, борсите ще преместят снайпера към Щатите и тогава тежко и горко на долара!

Коментар

• кофти ми е до го кажа ама преди 1300, май ще отиде към 1670

Коментар

• Пепи, над 1600 издрънчаха стоповете на онези които вчера кандърдисваше да катурнат златото под 1550... Да се посмеем дружно!

Коментар

• Forex мишка,

тия дни ще мине еуфорията покрай Европейската среща и при безработица в САЩ на ниво 8,2% или под... Златото ще се срине . Т.ч. твоите нива може да ги очакваме след 10-20 години
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      хммм много странно... това Злато пак се изстреля на 1595 $ .

Нещо все още не иска да се пречупва .
                      Пепи, същото ще дрънкаш и като иде над 2595 $ ...

Коментар

• хммм много странно... това Злато пак се изстреля на 1595 $ .

Нещо все още не иска да се пречупва .
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Схема ,дръж се -понеделник ще има и up Gap!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мислиш така защото не си евреин.А истината е следната. Еврейски гонения е имало от началото на христянството. И за това еврейте са били на принципа - подгонят ли те, трябва за 1 минута да събереш най-ценното което имаш и то така, че да не бие на очи. Поради тази причина са държали богатствата си в злато, пари и диаманти. Камъчетата е можело и да се глътнат. Златото също може да се пренесе незабелязано в количества до 3-5кг под формата на орнаменти, а не на накити, а парите са си пари. Земя евреите никога не са имали с изключение на жилища и имоти в градовете.

Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Мисля, че земята трябва винаги да има присъствие, щото стоката може и да се вмирише, излезе от мода, или амортизира. Също така движимата вещ може да ти я откраднат, но недвижимата много по-трудно, особено когато е в съсобственост.
                            От последното е застрашено и златото.
                            Аз бих диверсифицирал за в бъдеще така:
                            50%-НИ
                            10%.образование и здраве
                            15%-.злато
                            25%-собствен бизнес

Коментар

• Пепи и Хасан отново останаха с пръст в устата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                ще те излъжа 500-1000 мисля на ден
                                а това с влизането излизането не можеш ме хванеш щото до мене има три компа та от единият влизам после от другият та така

Коментар

Working...
                                X