IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Спокойно довечера си легни и наспи едно хубаво като се събудиш ще станеш ще отвориш широко прозореца, а сутрешният свеж въздух примесен с аромат на цветя и огласен от пойни птички ще ти донесе радостната новина за преодоляното ниво от 1600 гущера на унция после ще запалиш цигара и пиейки първото си кафе ще ти дойде на ум че тренд не се скъсява
    Казах му че като се съуди ще катери към 1600 ма не слуша

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      Тази Максима с 3 х 1/3 има десетки интерпретации включващи кеш, бизнес, стока, имоти и т.н.
      Запърви път я чух - като ЕВРЕЙСКИ ПРИНЦИП за разпределение на ПЕЧАЛБАТА:
      1/3 кеш
      1/3 стока
      1/3 ЗЛАТО
      Във ВСИЧКИ вариянти, обаче, ЗЛАТОТО има присъствие
      Мисля, че земята трябва винаги да има присъствие, щото стоката може и да се вмирише, излезе от мода, или амортизира. Също така движимата вещ може да ти я откраднат, но недвижимата много по-трудно, особено когато е в съсобственост.
      От последното е застрашено и златото.
      Аз бих диверсифицирал за в бъдеще така:
      50%-НИ
      10%.образование и здраве
      15%-.злато
      25%-собствен бизнес

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
        Днес целта е по-скоро $1580. Може и по-нагоре само някой да ми помогне да го подпрем Айде Ъп нагореее
        Не е изключено. Даже 1590 е в зоната на отката, но както писах обичам сигурното.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
          Историческа нощ за бичетата (с оцелели стопове).
          Следва исторически ден за мечетата (цел 1537 , ако не днес в понеделник).
          Днес целта е по-скоро $1580. Може и по-нагоре само някой да ми помогне да го подпрем Айде Ъп нагореее

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            Тази Максима с 3 х 1/3 има десетки интерпретации включващи кеш, бизнес, стока, имоти и т.н.
            1/3 кеш
            1/3 стока
            1/3 ЗЛАТО
            Аз затова знам,че на мястото на стоката требе да е земя.Тя единствена дава прехрана без другите две.
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Известна е маскимата 1/3 злато, 1/3 земя, 1/3 изкуство
              1/3 кеш
              1/3 стока
              1/3 ЗЛАТО
              remember remember the fifth of november

Коментар

• А ясно. Ами ще видим...другата седмица излиза нивото на безработицата в САЩ.

Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                125% от върха 1641 и пробития фрактал на 1557. Зоната е от 125%(1537) до 133%(1530), но предпочитам сигурното.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Защо точно 1537 $ ???
                  125% от върха 1641 и пробития фрактал на 1557. Зоната е от 125%(1537) до 133%(1530), но предпочитам сигурното.

Коментар

• Защо точно 1537 $ ???

Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                    Историческа нощ за бичетата (с оцелели стопове).

Коментар

• Историческа нощ за бичетата (с оцелели стопове).

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        +1
                        Известна е маскимата 1/3 злато, 1/3 земя, 1/3 изкуство
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Просто е странно . Би трябвало след срещата на Европейците и след договарянето Златото да пада с много...поне до 1500 $ да падне.

Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                          Дааа така ще е известно време - рейндж $1550-1570 +/- $5

Коментар

• Дааа така ще е известно време - рейндж $1550-1570 +/- $5

Коментар

• Това Злато нещо пак се изстреля към 1570 $ .

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                ...

Злото, спрямо имотите, е тотален аутсайдер за период от над 100 години.
                                +1

Коментар

Working...
                                X