Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТази Максима с 3 х 1/3 има десетки интерпретации включващи кеш, бизнес, стока, имоти и т.н.
Запърви път я чух - като ЕВРЕЙСКИ ПРИНЦИП за разпределение на ПЕЧАЛБАТА:
1/3 кеш
1/3 стока
1/3 ЗЛАТО
Във ВСИЧКИ вариянти, обаче, ЗЛАТОТО има присъствие
От последното е застрашено и златото.
Аз бих диверсифицирал за в бъдеще така:
50%-НИ
10%.образование и здраве
15%-.злато
25%-собствен бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеДнес целта е по-скоро $1580. Може и по-нагоре само някой да ми помогне да го подпрем Айде Ъп нагореее
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИсторическа нощ за бичетата (с оцелели стопове).
Следва исторически ден за мечетата (цел 1537 , ако не днес в понеделник).
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеТази Максима с 3 х 1/3 има десетки интерпретации включващи кеш, бизнес, стока, имоти и т.н.
1/3 кеш
1/3 стока
1/3 ЗЛАТО
Във ВСИЧКИ вариянти, обаче, ЗЛАТОТО има присъствиеСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИзвестна е маскимата 1/3 злато, 1/3 земя, 1/3 изкуство
1/3 кеш
1/3 стока
1/3 ЗЛАТО
Във ВСИЧКИ вариянти, обаче, ЗЛАТОТО има присъствиеremember remember the fifth of november
Коментар
-
А ясно. Ами ще видим...другата седмица излиза нивото на безработицата в САЩ.
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение125% от върха 1641 и пробития фрактал на 1557. Зоната е от 125%(1537) до 133%(1530), но предпочитам сигурното.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗащо точно 1537 $ ???
Коментар
-
Защо точно 1537 $ ???
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИсторическа нощ за бичетата (с оцелели стопове).
Следва исторически ден за мечетата (цел 1537 , ако не днес в понеделник).Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение+1I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Просто е странно . Би трябвало след срещата на Европейците и след договарянето Златото да пада с много...поне до 1500 $ да падне.
Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнениеДааа така ще е известно време - рейндж $1550-1570 +/- $5Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение...
Злото, спрямо имотите, е тотален аутсайдер за период от над 100 години.
Коментар
Коментар