IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще пукаме от петък късен следобед .

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Тука все хитри гъгрици сте се събрали От тарикат нагоре. Вземайте си по-малко златце от време на време и недейте го мисли толкоз, не е добре за здравето. Ако се закахърите някой път, сетете се как Схемата и Мечобиков го пукат и веднага ще ви мине.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Хахах, аз до скоро си го държах в хладилника и се мислех за мнооо итър Докато не излезе проучване че 60% от американите си го държат там

Коментар

• Тука все хитри гъгрици сте се събрали От тарикат нагоре. Вземайте си по-малко златце от време на време и недейте го мисли толкоз, не е добре за здравето. Ако се закахърите някой път, сетете се как Схемата и Мечобиков го пукат и веднага ще ви мине.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Мастъров, личи си, че си мислил и ти по въпроса. Ти да не ги заравяш на разни обществени места?! Щото аз си мисля за един от дворовете ми и то там където се вясвам всеки ден. Та тама ако видя ММ /мангал с металотърсач
          ще го закопам и него да прави компания на жълтия метал. Защо казват, че зад всяко злато има пролята кръв и извършено поне едно престъпление?

П.П. Това с пироните и гайките не знам колко е ефективно, щото има металдетектори с опция да реагират само на метали които не хваща магнит.

Ланде, златото върви с пушката...как никой не дискутира първичната защита на имането
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Перфектната маскировка - в стената като арматура!
            И не само , а на прима виста се очертават следните предимства :
            1.Винаги ти е под ръка и е на място където никой не би се сетил
            2.Кюлчетата злато лесно могат да се хванат в дупките на тухлата
            3.Лесно може да се начертае карта къде е скрито ако се случи нещо
            4.Притесненията да бъде случайно намерено от иманяри отпада
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
              Перфектната маскировка - в стената като арматура!
              Има смисъл в зидането но не по този начин. Има архитектурни решения които собстевниците не биха споделиви, но азу и група роми ги знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Хора зидайте в стените бря

Перфектната маскировка - в стената като арматура!

Коментар

• Хора зидайте в стените бря
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Видяхме го това „гарантирано”, хората просто изгоряха..

Колкото до копането, ми щом има толкова да се откопава от иманяри, явно е практика закопаващите да не видят повече закопаното

Да не говорим че ако си закопаеш халката, където и да е, жена ти със сигурност ще я изрови, ако иска
                    Оффффф,ни да го имаш,ни да го нямаш
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Тая работа с криенето е дълга и широка,тясна и дълбока,всеки има различни решения-кои добри,кои не толкова.
                      А ако се поставят в няколко трезора-до стойността на гарантираното от трезора?
                      Видяхме го това „гарантирано”, хората просто изгоряха..

Колкото до копането, ми щом има толкова да се откопава от иманяри, явно е практика закопаващите да не видят повече закопаното

Да не говорим че ако си закопаеш халката, където и да е, жена ти със сигурност ще я изрови, ако иска

Коментар

...

П.П. Това с пироните и гайките не знам колко е ефективно, щото има металдетектори с опция да реагират само на метали които не хваща магнит.
                        Пишман-иманярче,дето търси леФчета по пясъка на плажовете ми е разказвал как му правят мръсно(от конкуренцията) като разхвърлят нарязана медна жица на около 2см.Така че 3-4 м мостов кабел 4 квадрата,обелен и нарязан,мисля че ще свърши работа против металдетекторите

Успех
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Тая работа с криенето е дълга и широка,тясна и дълбока,всеки има различни решения-кои добри,кои не толкова.
                          А ако се поставят в няколко трезора-до стойността на гарантираното от трезора?
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Който иска доход трябва да инвестира в предприятие. Парите не са инвестиция и не трябва да носят доход, но трябва да запазват стойността си на 100%. Ето това са златото и среброто!

Разделяш имането си на 4-5 части и ги засопаваш на различни места може и да са близо едно до друго. Нека едното да е едва с 5% от всичкото имане. То е за лесен достъп и лесно намиране ако те дебнат или те хванат на тясно за топките! След като ги закопаш купуваш 1-2 кила пирони, болтове, гайки и други подобни и ги разпръскваш на голяма площ не е задължително да е в кръг... След това пожелаваш приятни занимания на всеки с метален детектор!
                            Мастъров, личи си, че си мислил и ти по въпроса. Ти да не ги заравяш на разни обществени места?! Щото аз си мисля за един от дворовете ми и то там където се вясвам всеки ден. Та тама ако видя ММ /мангал с металотърсач
                            ще го закопам и него да прави компания на жълтия метал. Защо казват, че зад всяко злато има пролята кръв и извършено поне едно престъпление?

Last edited by LANDLORD 31; 03.07.2012, 23:44.

Коментар

А най-много съм му сърдит, щото много го мисля, а пък никакъв текущ доход не ми носи, поне за ракийката
                              Който иска доход трябва да инвестира в предприятие. Парите не са инвестиция и не трябва да носят доход, но трябва да запазват стойността си на 100%. Ето това са златото и среброто!

Разделяш имането си на 4-5 части и ги засопаваш на различни места може и да са близо едно до друго. Нека едното да е едва с 5% от всичкото имане. То е за лесен достъп и лесно намиране ако те дебнат или те хванат на тясно за топките! След като ги закопаш купуваш 1-2 кила пирони, болтове, гайки и други подобни и ги разпръскваш на голяма площ не е задължително да е в кръг... След това пожелаваш приятни занимания на всеки с метален детектор!
                              Last edited by Forex Master; 03.07.2012, 23:33.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ако одите у банката да питате за касетките пак, питайте ги и к'ва им е застраховката и колко е обезщетението при обир. И аз съм ходил да питам, ама отговора е за "бисери и вицове".
                                в унито имаше и чардж около 20-так за всяка визита след 10 - 15-тата за година (не помня точно). ...абе банки к'во да говорим...
                                извода : Обличайте се като богати евреи и никой няма да ви забележи, даже и кинти от милостиня може да ви изпадат
                                и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Working...
                                X