Нямали кой да каже -ПУК!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ циганите ще избягат у румънско
Ще върна златният стандарт при това и BGN ще стане най-тачената валута на светът - долърът ще ходи при Любо Пенев.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеЯсно, гледаш щатски сайтове - хубави цени за гледане, но докато стигнат до тук и си вътре с доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГласувайте за мен - Императорът, ако ме изберете за Дуче, златцето ще падне до около 1138 кинта.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Разбира се.... Само стой и гледай ако утре има безработица от 8.1 %
.
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПак ли???
Шемата за кой пореден път???
не ти ли ОмрЪзнаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПак ли???
не ти ли ОмрЪзнаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПазара на труда, на коли и на жилища изкарва уникални данни последните дни!
Утре една безработица от 8.2% или по-малко ще прати Злото към 1400 $.
не ти ли ОмрЪзнаremember remember the fifth of november
Коментар
-
Пазара на труда, на коли и на жилища изкарва уникални данни последните дни!
Утре една безработица от 8.2% или по-малко ще прати Злото към 1400 $.
Успех!
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа отрежем зелката на ЗЛОТО !!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениехахаха..............Хитър Петър.............после ще налееш ли барем по една кана вино за прекопаването на лозето....................
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеИ аз така - закопах го на нивата, но забравих къде точно, някой ми отмъкнал камъка, който поставих за маркерАко имате мерак, взимайте по една лопата и събота ви чакам. Ще дам точните координати на лични на всички желаещи. На плитичко е закопано - точно на един бел дълбочина. 5 кила чисто злато в инвестиционни кюлчета! Който го намери взима половината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИ аз съм мислил за закопаване, ама и това си е проблем! Веднъж бях закопал малко в близост до главната канализационна тръба под земята, но се наложи да го откопавам щото ми трябваше за кола. Доста тъпо звучи, особено щото го бях увил в станиол и след това в буркан който на свой ред бях поставил в кутия от протеин.
Ако имате мерак, взимайте по една лопата и събота ви чакам. Ще дам точните координати на лични на всички желаещи. На плитичко е закопано - точно на един бел дълбочина. 5 кила чисто злато в инвестиционни кюлчета! Който го намери взима половината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеОффффф,ни да го имаш,ни да го нямаш
Например в твоя случай ако го сложиш на трезор в банка - трябва да намериш такъв, който отговаря на твоите изисквания - като локация, като ниво на сигурност, като разходи. След това трябва да се поинтересуваш какво става ако банката фалира, после да се поинтересуваш какво става ако държавата фалира - твойто твое ли си е, някаква застраховка има ли, каква е тая застраховка и какво покрива, може ли да си го вземеш винаги когато пожелаеш и т.н. Специално с трезорите в банките имаме исторически примери, как когато режима реши, че му трябват пари, просто ги преравя, че и те викат да даваш обяснение - от къде ги имаш, само това ли имаш, а увас колко имаш и т.н.
Та така - работа си е, няма вариант, който да е абсолютно сигурен и да не го мислиш.
Коментар
Коментар