IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямали кой да каже -ПУК!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      И циганите ще избягат у румънско
      Мани ги гнусотняците. Като изкопам тия 20 000 тона златце, спящи кротко понастоящем в Българските находища, дали цената му на световните пазари няма да поспадне, ърм?

Ще върна златният стандарт при това и BGN ще стане най-тачената валута на светът - долърът ще ходи при Любо Пенев.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
        Ясно, гледаш щатски сайтове - хубави цени за гледане, но докато стигнат до тук и си вътре с доста.
        До далновидните инвеститори: Продавам сребро проба 999 на кюлчета по 500 грама и цена 1,55лв на грам. Ако имате интерес- пишете на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Гласувайте за мен - Императорът, ако ме изберете за Дуче, златцето ще падне до около 1138 кинта.
          И циганите ще избягат у румънско
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Дааа що пък да не е $1400, но при EUR/USD 1,10

Коментар

• Разбира се .... Само стой и гледай ако утре има безработица от 8.1 % .

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              Пак ли???
              Шемата за кой пореден път???
              не ти ли ОмрЪзна
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                Пак ли???
                не ти ли ОмрЪзна
                Луд умора нема само се поти.
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Пазара на труда, на коли и на жилища изкарва уникални данни последните дни!

Утре една безработица от 8.2% или по-малко ще прати Злото към 1400 $ .
                  Пак ли???
                  не ти ли ОмрЪзна
                  remember remember the fifth of november

Коментар

• Гласувайте за мен - Императорът, ако ме изберете за Дуче, златцето ще падне до около 1138 кинта.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пазара на труда, на коли и на жилища изкарва уникални данни последните дни!

Утре една безработица от 8.2% или по-малко ще прати Злото към 1400 $ .

Успех!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Да отрежем зелката на ЗЛОТО !!!
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Да отрежем зелката на ЗЛОТО !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          хахаха..............Хитър Петър.............после ще налееш ли барем по една кана вино за прекопаването на лозето....................
                          Става..............и не е лозе, ми късни картофи

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                            И аз така - закопах го на нивата, но забравих къде точно, някой ми отмъкнал камъка, който поставих за маркер Ако имате мерак, взимайте по една лопата и събота ви чакам. Ще дам точните координати на лични на всички желаещи. На плитичко е закопано - точно на един бел дълбочина. 5 кила чисто злато в инвестиционни кюлчета! Който го намери взима половината!
                            хахаха..............Хитър Петър.............после ще налееш ли барем по една кана вино за прекопаването на лозето....................

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              И аз съм мислил за закопаване, ама и това си е проблем! Веднъж бях закопал малко в близост до главната канализационна тръба под земята, но се наложи да го откопавам щото ми трябваше за кола. Доста тъпо звучи, особено щото го бях увил в станиол и след това в буркан който на свой ред бях поставил в кутия от протеин.
                              И аз така - закопах го на нивата, но забравих къде точно, някой ми отмъкнал камъка, който поставих за маркер Ако имате мерак, взимайте по една лопата и събота ви чакам. Ще дам точните координати на лични на всички желаещи. На плитичко е закопано - точно на един бел дълбочина. 5 кила чисто злато в инвестиционни кюлчета! Който го намери взима половината!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Оффффф,ни да го имаш,ни да го нямаш
                                Така е, това е разликата между това да си мислиш, че си свободен и наистина да си свободен и независим. За да си наистина независим трябва да полагаш усилия да опазиш капитала си, независимо дали ще го закопаваш, дали ще го даваш някъде на съхранение или ще го инвестираш. Ако искаш да не го загубиш, просто няма вариант да не му тичаш по задника.
                                Например в твоя случай ако го сложиш на трезор в банка - трябва да намериш такъв, който отговаря на твоите изисквания - като локация, като ниво на сигурност, като разходи. След това трябва да се поинтересуваш какво става ако банката фалира, после да се поинтересуваш какво става ако държавата фалира - твойто твое ли си е, някаква застраховка има ли, каква е тая застраховка и какво покрива, може ли да си го вземеш винаги когато пожелаеш и т.н. Специално с трезорите в банките имаме исторически примери, как когато режима реши, че му трябват пари, просто ги преравя, че и те викат да даваш обяснение - от къде ги имаш, само това ли имаш, а увас колко имаш и т.н.
                                Та така - работа си е, няма вариант, който да е абсолютно сигурен и да не го мислиш.

Коментар

Working...
                                X