IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Що, искаш да участваш ли? Да пусна ли едно ППП на бфб-то?
    Що пък не, стига да е интересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Между другото Мастъре, как върви проекта, който беше започнал?
      Що, искаш да участваш ли? Да пусна ли едно ППП на бфб-то? Да живне малко борсичката...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Знам че помниш като слон-затова ти слагам и дата на поста си
        Грешиш, хемилио. Ако шемата помнеше повече от 2 дена то щеше да се срамува да продължава да пише тук предвид глупостите, които е успял да напише в това форумче и сега като Шемата и преди като Пепи!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          ти можеш да си ги смяташ в каквито си искаш валути и това си е лично твое право .
          Шемата, аз живея в България и валутата тук е български лева. Ти на Марс ли живееш?

Коментар

• Kolega Penko,

пързалката е ясна. Щом с безработица от 8.2% днес Златото стигна 1580 $. Другия месец като е 8.1 % тотално ще се срине.

Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            Да видим обаче до кога ще е така.... Аз подкрепям Схемата и смятам че пързалката тепърва ще започне....
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

До скоро ти като се обръщаше към мен...пишеше Shemata или Схемата...щом сега почна и ти да ме наричаш "шемет" значи си загубил някой лев от спада на Златото последните дни и затова обиждаш сега .
              ГрЕШКА НА ЕЗИКА,ЯВНО ТИ СИ ПО-ЧУВСТВИТЕЛЕН.
              Я сега си кажи позициите,аз съм дълъг от 1620 с малък обем и чакам,наистина искам да падне още за да накупя повече,хем да усредня!
              Пък ако искаш и на 1480 го пращай няма да ти се сърдя,но новото наливане на долари ще е скоро-до - 2-3 месеца,и тогава няма сила която да спре златото към пробив на 1920 и над 2000

Знам че помниш като слон-затова ти слагам и дата на поста си и държа на него-на есен ще ти го изровя от архива за да видиш,че съм бил прав. 06,07,20012г.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Forex мишка,

определено имаш някаква параноя и злобееш много, когато Златото пада.
                Злато предимно се търгува в $, както и петрол . Аз търгувам само в $. Виждаш, че до сега съм си дал всички сделки, кога отварям и кога затварям винаги в $. Ако ти търгуваш в левове си е лично твоя работа и мен не ме засяга, а знам, че и очакваш Златото да стане 3000-4000 ...но аз ти казах още преди...3000-4000 може да стане в Чешки Крони . Т.ч. Forex мишка, ти можеш да си ги смяташ в каквито си искаш валути и това си е лично твое право .

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Шемата, не те ли гонят да те бият онези които съветваше да не купуват злато срещу левове, защото щяло да поевтинее?

Коментар

• Между другото Мастъре, как върви проекта, който беше започнал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Шемата, не те ли гонят да те бият онези които съветваше да не купуват злато срещу левове, защото щяло да поевтинее?
                    Да видим обаче до кога ще е така.... Аз подкрепям Схемата и смятам че пързалката тепърва ще започне....

Коментар

• Шемата, не те ли гонят да те бият онези които съветваше да не купуват злато срещу левове, защото щяло да поевтинее?

Коментар

• До скоро ти като се обръщаше към мен...пишеше Shemata или Схемата...щом сега почна и ти да ме наричаш "шемет" значи си загубил някой лев от спада на Златото последните дни и затова обиждаш сега .

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Шемет,дано да падне още да накупим преди да хване елеватора
                        Не се радвай,а махай късите.

Коментар

Как е Балониери??? Накупихте ли си евтино Златце последните дни .
                          ШемА,дано да падне още да накупим преди да хване елеватора
                          Не се радвай,а махай късите.
                          Last edited by hemilio; 06.07.2012, 20:14.

Коментар

• Как е Балониери??? Накупихте ли си евтино Златце последните дни .

Коментар

• Пукккккккккк!!!

Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                              Нямали кой да каже -ПУК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнение
                                До далновидните инвеститори: Продавам сребро проба 999 на кюлчета по 500 грама и цена 1,55лв на грам. Ако имате интерес- пишете на лични.
                                Имам интерес-дай малко повече инфо,имат ли някакви щампи кюлчетата,произход?

Коментар

Working...
                                X