If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам че помниш като слон-затова ти слагам и дата на поста си
Грешиш, хемилио. Ако шемата помнеше повече от 2 дена то щеше да се срамува да продължава да пише тук предвид глупостите, които е успял да напише в това форумче и сега като Шемата и преди като Пепи!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
До скоро ти като се обръщаше към мен...пишеше Shemata или Схемата...щом сега почна и ти да ме наричаш "шемет" значи си загубил някой лев от спада на Златото последните дни и затова обиждаш сега .
ГрЕШКА НА ЕЗИКА,ЯВНО ТИ СИ ПО-ЧУВСТВИТЕЛЕН.
Я сега си кажи позициите,аз съм дълъг от 1620 с малък обем и чакам,наистина искам да падне още за да накупя повече,хем да усредня!
Пък ако искаш и на 1480 го пращай няма да ти се сърдя,но новото наливане на долари ще е скоро-до - 2-3 месеца,и тогава няма сила която да спре златото към пробив на 1920 и над 2000
Знам че помниш като слон-затова ти слагам и дата на поста си и държа на него-на есен ще ти го изровя от архива за да видиш,че съм бил прав. 06,07,20012г.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
определено имаш някаква параноя и злобееш много, когато Златото пада.
Злато предимно се търгува в $, както и петрол . Аз търгувам само в $. Виждаш, че до сега съм си дал всички сделки, кога отварям и кога затварям винаги в $. Ако ти търгуваш в левове си е лично твоя работа и мен не ме засяга, а знам, че и очакваш Златото да стане 3000-4000 ...но аз ти казах още преди...3000-4000 може да стане в Чешки Крони . Т.ч. Forex мишка, ти можеш да си ги смяташ в каквито си искаш валути и това си е лично твое право .
До скоро ти като се обръщаше към мен...пишеше Shemata или Схемата...щом сега почна и ти да ме наричаш "шемет" значи си загубил някой лев от спада на Златото последните дни и затова обиждаш сега .
Коментар