IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Пукккккккк!!!
    Многоуважаеви колега Схема
    Пукай смело не се плаши

Коментар

• Няма как да са си го купили евтинУ, щото в Тавекса го продават в BGN, а спрямо наща валута няма голямо движение
      Днес си поиграх да смятам с елката и тя ми вика че цената на злото би трябвало да е около $1100. Схема да не си обладал мойта ЕИМ
      Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от emmyllyons Разгледай мнение
        златото тръгва нагоре до към 1700 после надолу до под 1400 някъде есента това е което мога да кажа като прогноза по въпроса
        Переди 1700 има за превземане "защитния вал" при 1620-1630...
        По начина по който са застанали нещата съм склонен да приема с по-голяма вероятност вижение към 1540-1530... и ако цената се пресгне към 1540-1530, не мисля, че ще има сили да се върне до 1700...
        За жалост (радост) съм в малка ваканция и не искам да влизам в позиция за да не си развалям почивката...

ПП
        Обратното също важи - ако цената се прицели в 1700, мисля, че трудно ще пробие в обратната посока 1500.
        Last edited by buluser; 09.07.2012, 13:00.

Коментар

Пукккккккк!!!
          Оооооо, Пепи... Дишаш ли още?
          Цената на златото в лева покорява нови висоти с всеки изминал ден!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пукккккккк!!!
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аз пък няма да си го дам - представяш ли си - да си дам златцето и сребърцето и платинчичката и елмазите на Картофоподобният и на бабешки цъкли? Ще ги заровя някъде в някоя безлунна нощ, ще нарисувам местоположението на карта и ще изям картата с оцет, ама няма да им ги.
              Бърже,бържее някой да го потупа по гърбата,че му преседна картата бря
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Защото държавата ще ви го конфискува със закон.
                Справка - Щатите 1933.
                Аз пък няма да си го дам - представяш ли си - да си дам златцето и сребърцето и платинчичката и елмазите на Картофоподобният и на бабешки цъкли? Ще ги заровя някъде в някоя безлунна нощ, ще нарисувам местоположението на карта и ще изям картата с оцет, ама няма да им ги.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бе накъдето и да върви има неща много по ценни от него момчета.
                  За земята и гората става дума.
                  При това няма да ви оставят гладни и жадни.
                  Защото при един истински апокалипсис за какъвто се подготвяте златото ще Ви е безполезно. И един хляб няма да можете да си купите с кило злато, а вместо това ще се окажете зад решетките. Защото държавата ще ви го конфискува със закон.
                  Справка - Щатите 1933.

Ето 1 полезен ( и интересен) линк, само 2 асета поскъпват повече от златото в последните 20 години. Тези за които споменах. И със сигурност ще продължават да го правят и в бъдеще.

http://pricedingold.com/investment-real-estate/

Коментар

• златото тръгва нагоре до към 1700 после надолу до под 1400 някъде есента това е което мога да кажа като прогноза по въпроса

Коментар

Да - обратно изкупуване - по-трудничко. А иначе - по-секси от златцето.

Мечобиков - че то като надхвърли златцето, значи си изтървал моментът - сега - моментът.
                      Сега трябва да правя добавка, ама не ми се връзват повече кинти. То и кеш требе. Иначе купих платина със злато на паритето, като беха и двете по 1800. Затова казвам мине ли паритето влизам в парите.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Да - обратно изкупуване - по-трудничко. А иначе - по-секси от златцето.

Мечобиков - че то като надхвърли златцето, значи си изтървал моментът - сега - моментът.

Коментар

Хора - при настоящите цени - не мислите ли, че платинчичката е по-сгодна инвестиция ???
                          Тегав пазар за обратно изкупуване, малко известен на широките маси инструмент, който по-трудно би се балонизирал при очакваният рязък скок на суровините. Не бих рискувал, тъмни води са за мен платина, паладий..........

Коментар

Хора - при настоящите цени - не мислите ли, че платинчичката е по-сгодна инвестиция ???
                            Ако я накараш да мине паритето със ЗЛОТО ще вляза в парите. И тогава почват мъките. Дали да затворя и да чакам зацикляне около паритето или да държа докато стане доста по скъпа от ЗЛОТО.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Хора - при настоящите цени - не мислите ли, че платинчичката е по-сгодна инвестиция ???

Коментар

Пазара на труда, на коли и на жилища изкарва уникални данни последните дни!

Утре една безработица от 8.2% или по-малко ще прати Злото към 1400 $ .

Успех!
                                Хахахх Шемата - Ша ми продадеш ли малко Златце за 1400 $/XAU че ми се губи Малко

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Разбира се .... Само стой и гледай ако утре има безработица от 8.1 % .
                                Аре Чекам
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X