IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение
    Хайде на платината..
    https://www.muenzeoesterreich.at/eng...platinum-999-5
    Много дебело идва с това ДДС

Коментар

• Хайде на платината..
      https://www.muenzeoesterreich.at/eng...platinum-999-5

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
        Изпуснал си най-вероятното - хеликоптерни пари. Гледам сериозно подргяват публиката с безусловен базов доход, така че явно това са намислили. А че накрая всичко ще свърши в инфлация съм напълно съгласен.
        Надай се свато на пияна женка. Инфлация няма да има, глобалния предиктор помпа индексите, най общо казано. Всъщност там се изливат количествените смегчения на ФЕД и ЕЦБ. Там става преразпределението на собствеността, Пари при пари отиват, знаеш как е...

Подсказка, гледаме периода 03.2009г-досега
        -Частната еврейска банка ФЕД яко печати. Завалията, хамериканско правителство, е един бараба-длъжник и безмозъчен военен ботуш. Предлагам да се прави разлика между ФЕД и правителството.... Публичния борч на хамерика за периода е нараснал с 8трн.
        -Въпросче, Колко % са подскочили хамериканските индекси за периода, да кажем Дау
        -Въпросче, Колко % е нараснал БВП на хамерика за периода, въпреки нарасналия публичен борч с 8 трлн.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          бежанците,украйна са част от пъзела...

обаче нещата са толкова преплетени, че падне ли Европа падат всички...и то не заради друго, а защото финснсовите им системи са доминирани от ерврейския капитал който седи зад ФЕД....пазара на деривати е колосален и ако гръмне Дойче Банк примерно ще повлече половината улица след нея
          Теоритично няма как да не я спасят с огромна финансова инжекция, но и това би предизвикало доста голямо финансово цунами. Пъзела е толкова сложен защото се вглеждаме в детайлите, а те са много и стават все повече и повече. Ако погледнеме по-глобално става много по-просто. За Европа не съм сигурен колко ще оцелее при всичките тези събития. Така се конструира всичко, че точно Европа ще служи като бушон за спасяване на Западния елит. Интересното както винаги тепърва предстои.

Коментар

обаче нещата са толкова преплетени, че падне ли Европа падат всички...и то не заради друго, а защото финснсовите им системи са доминирани от ерврейския капитал който седи зад ФЕД....пазара на деривати е колосален и ако гръмне Дойче Банк примерно ще повлече половината улица след нея
            Няма никакво значени е кой ще е първи САЩ или Европа.От Европа предполагам българите ще могат да се докопат пеша поне но тези в САЩ и Канада ще си платят тарикатлъка

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Швейцарците се пробваха да изтеглят парите си в кеш, но не им позволиха беше доста наскоро, при поредното смъкване на лихвата. Говори се усилено за въвеждане на общоевропейска забрана на кеша до 5000 евро.
              Спасение няма.Запомни го от мен.Не може вечно да се краде убива изнасилва.Рано или късно Природата взема мерки.Много хора ще разберат че не е срамно да копаш домати и да пасеш овце.Знам че към днешна дата ви изглежда смешно ама най доброто предстои.Тези които ни плюха и не ни искаха в техните страни скоро ще молят да влязат в България

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                -Единствения начин е вливане на ликвидност и то много по мащабно печатане от преди.
                -Имат още една опция. Вероятно се разработват сценарии и в тази насока. Похарчване на Европа и отклоняване на финансовата криза в тази посока и съответно съхраняване на долара и САЩ. Поне индикациите са за подобен сценарий.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

и как мислиш ще се изтеглят трилиони кеш от ПФ,ДФ и застрахователни полици...

Европейците масово спестяват в такива продукти , а американците с техните 401К са до шия в балонизирания wallstreet.

това не е на баче ти Кико влога от 50К при Левон, Цеко или тн...
                  Швейцарците се пробваха да изтеглят парите си в кеш, но не им позволиха беше доста наскоро, при поредното смъкване на лихвата. Говори се усилено за въвеждане на общоевропейска забрана на кеша до 5000 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
                    Изпуснал си най-вероятното - хеликоптерни пари. Гледам сериозно подргяват публиката с безусловен базов доход, така че явно това са намислили. А че накрая всичко ще свърши в инфлация съм напълно съгласен.
                    -Единствения начин е вливане на ликвидност и то много по мащабно печатане от преди.
                    -Имат още една опция. Вероятно се разработват сценарии и в тази насока. Похарчване на Европа и отклоняване на финансовата криза в тази посока и съответно съхраняване на долара и САЩ. Поне индикациите са за подобен сценарий.

Коментар

тези дни си мисля какви опции има да излязат от положението

- отрицателни лихви
                      - ограничаване плащането в кеш
                      - ограничаването на ликвидирането на застраховки (в Германия е мн популярен начин за спестяване)
                      - ограничаване на тегленето от ПФ ( условно с големи такси комисиони и тн)

- повишаване на данъците ( борба с тероризма, хранене на бежанци и тн и тн ВАЖНИ неща)

тези мерки ще подействат до време...после ще има инфлация...се предполага...но накъде ще избие един господ знае...

Резултат - обиране на спестителите в световен мащаб!

Коментар

Европейците масово спестяват в такива продукти , а американците с техните 401К са до шия в балонизирания wallstreet.

Мен ме интересува Баче Кико.Европейците и американците са последната ми грижа.Даже е наложително да издухат супата.От мен да знаеш че кога някой си повярва и реши че е голяма работа му тръгват проблемите.Като е допуснал да го управляват от телевизора да си сърба попарата.А да видим тия тарикати как мен ще оберат.Казвал съм много пъти сега повтарям.Умните си записват в тефтеря а останалите спорят и се присмиват.Та да знаеш че светът се управлява от закони природни закони такива за материята и такива за духа.Те не се интересуват от това дали човек ги знае или пък дали ги харесва.Те просто си действат.Не се променят щото някой не ги харесвал или пък не знаел за тех.За днешните български крадливи политици предстои голяма изненада.Такава радост им е приготвена че народа ще се забавлява много.Запомни нито ще могат да отидат в имотите си на Запад нито ще остане нещо от крадените пари.Точно когато си мислят че вече е време да се махат от България точно тогава ще се окаже че спасението за много хора е тъкмо тук.А еврото и долара тях никой няма да приема дори за тоалетна артия.Търпение само още пет шест години и ще гледаме цирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          Нали не смяташ че спестителите са толкова глупави че да чакат някой да ги обере.

Коментар

тези дни си мисля какви опции има да излязат от положението

- отрицателни лихви
                            - ограничаването на ликвидирането на застраховки (в Германия е мн популярен начин за спестяване)

- повишаване на данъците ( борба с тероризма, хранене на бежанци и тн и тн ВАЖНИ неща)

тези мерки ще подействат до време...после ще има инфлация...се предполага...но накъде ще избие един господ знае...

Нали не смяташ че спестителите са толкова глупави че да чакат някой да ги обере.

Коментар

• тези дни си мисля какви опции има да излязат от положението

- отрицателни лихви

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                                40 марки след създаването на валутния борд беше минималната заплата 97.
                                Борда дойде по късно.Началото на 1997 беше цирка

Коментар

Working...
                                X