IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Златото още не е почнало да се покачва виж индекса при добивните там е покачването. Големите пари залагат на мащабна криза, ..
    Аз пък мисля, че при добив, особено на Злато се изразходва много петрол, който последната година стана много евтин, а златото nqma тakoвa изменение през 2015-a.
    При голяма криза ми се струва, че само оръжието няма да поевтинее
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Искат да ти хванат целия финансов метаболизъм. Всички входящи изходящи потоци на джоба ти... Това е безценна информация за рекламодатели, за социолози, за изследване на нагласи, за най-различни НПО-гниди, които се занимават със зомбиране, манипулиране, подмяна и създаване на паралелна реалност

Ще създадат непреодолима пропаст, както в робовладелческа Спарта между спартанците и илотите!
      Примерът със Спарта не е подходящ. Няма я военната сила, която да държи нещата. Днес царица е парица - войниците не работят без пари.
      Действа се с манипулации, облъчвания и гьобелсови номера от типа "една лъжа казана 1000 пъти става истина".
      Обаче няма как някой да ти хване, който и да е метаболизъм, ако ти не допускаш, че е възможно. Психотренинг.
      Паниката е заразна. Поведението трябва да е като в трейдинга - правиш това, което стадото не прави.
      Добре е да се обясни това, на повече хора , които могат да го разберат, не на някакви 'правоверни', на тях е безсмислено.
      Last edited by verimg; 09.02.2016, 04:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
        Някаква идея, защо се вдига златото (без да пада долара) и защо пада ДАХ ??
        Златото още не е почнало да се покачва виж индекса при добивните там е покачването. Големите пари залагат на мащабна криза, а в такава е добре да си разпродал отдавна акции на банки с космически експозиции към токсични активи.
        Положението на ДБ се знае още от 2013 черно на бяло просто сега и е дошло времето

Коментар

• Някаква идея, защо се вдига златото (без да пада долара) и защо пада ДАХ ??
          „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            През 97г тъкмо си довършвах апартамента.Левове немах.Бях останал с 3000 марки за черни дни които изкарах преди това в Сърбия то беше още Югославия ама спомням си че с 20 марки беше добре
            40 марки след създаването на валутния борд беше минималната заплата 97.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
              97-ма винаги ми е била пред очите ,тичането по чейндж бюрата и всичко останало
              През 97г тъкмо си довършвах апартамента.Левове немах.Бях останал с 3000 марки за черни дни които изкарах преди това в Сърбия то беше още Югославия ама спомням си че с 20 марки беше добре

Коментар

Аз например кат дойдат пари по сметката веднага ги тегля.Оценил съм банковата система на 2,56.Имам смс известяване щом дойдат парите и айдеееее нема ги у банката.
                97-ма винаги ми е била пред очите ,тичането по чейндж бюрата и всичко останало

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Това ще да е върха на полицейщината и оправданата параноя. Гледам да не ползвам дебитки, ама докога ли ще е възможно. По банките ме гледат все по-строго като им отказвам.
                  Аз например кат дойдат пари по сметката веднага ги тегля.Оценил съм банковата система на 2,56.Имам смс известяване щом дойдат парите и айдеееее нема ги у банката.

Коментар

Искат да ти хванат целия финансов метаболизъм. Всички входящи изходящи потоци на джоба ти... Това е безценна информация за рекламодатели, за социолози, за изследване на нагласи, за най-различни НПО-гниди, които се занимават със зомбиране, манипулиране, подмяна и създаване на паралелна реалност

Ще създадат непреодолима пропаст, както в робовладелческа Спарта между спартанците и илотите!
                    Мен специално ша ма хванат на едно място много специално.Нито ми влияят реклами нито се интересувам от социолози или пък от НПО сладурани.Не се родил човека който може да ме манипулира.Имам си мозък в главата и се ръководя само от него.Напразно си арчат парите

Коментар

Това ще да е върха на полицейщината и оправданата параноя. Гледам да не ползвам дебитки, ама докога ли ще е възможно. По банките ме гледат все по-строго като им отказвам.

Коментар

Виждам че все повече хора се осъзнават и разбират за какво говоря вече толкова години.Радвам се че се говори и за отпор.Днес една италианска журналистка бушонира Кери и му каза истината в очите.Ей така по целия свят тия гадове трябва да бъдат ритани плюти и унижавани.Не са познали че ще им позволя да ми контролират живота

Коментар

• Виждам че все повече хора се осъзнават и разбират за какво говоря вече толкова години.Радвам се че се говори и за отпор.Днес една италианска журналистка бушонира Кери и му каза истината в очите.Ей така по целия свят тия гадове трябва да бъдат ритани плюти и унижавани.Не са познали че ще им позволя да ми контролират живота

Коментар

• Да, ще избие. Отива се на бартери като за начало. И там ще трябва да измислят нещо.
                            Брех зор всичко да минава през банковата система, ама да не е независим блокчейн та всички да гледат, а да могат да се връткат цифрите на заден план от правилните хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                              Пак не става... Ако всички тръгнат да купуват имоти(примерно) ще се раздуе невероятен балон.

А че се стремят да забранят кеша е ясно. Има вече открити изявления по въпроса. Постоянно намаляване на разрешените за плащане кеш суми. И постепенно въвеждане и увеличаваща се такса теглене от банка, включително и такса внасяне, в повечето банки.
                              Но нямат избор, ако не сложат такса "кеш", при отрицателни лихви всички ще държат кеш, а не в банките. И те така искат да няма къде да избягаш, т.е. хем да нямаш кеш, хем да плащаш отрицателните лихви. И се надяват, че това ще задържи потреблението, карайки хората да купуват неща. Понеже ще губят, ако държат кеш или ако държат на сметки в банките. Но това ще избие някъде другаде.
                              въпроса е, че това купуване ще доведе до някаква много сериозна инфлация, защото 'сътворените' пари са много много....и ще се окаже , че една огромна маса хора нямат пари за преживяване...при което ще грабнат вилите и ще подгонят печатарите....рано или късно ще се стигне до това

за мен бернанке не е много по-различен от Мадоф...
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Пак не става... Ако всички тръгнат да купуват имоти(примерно) ще се раздуе невероятен балон.

А че се стремят да забранят кеша е ясно. Има вече открити изявления по въпроса. Постоянно намаляване на разрешените за плащане кеш суми. И постепенно въвеждане и увеличаваща се такса теглене от банка, включително и такса внасяне, в повечето банки.
                                Но нямат избор, ако не сложат такса "кеш", при отрицателни лихви всички ще държат кеш, а не в банките. И те така искат да няма къде да избягаш, т.е. хем да нямаш кеш, хем да плащаш отрицателните лихви. И се надяват, че това ще задържи потреблението, карайки хората да купуват неща. Понеже ще губят, ако държат кеш или ако държат на сметки в банките. Но това ще избие някъде другаде.

Коментар

Working...
                                X