IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    А ОЛП на водещите централни банки е близък до нулата рано или късно ще започне следващото възходящо движение до към 2200 но след ноември дотогава скука
    А техническият анализ всички го ползват и затова е от абсолютно никакво значение
    че вероятността от продължаване надоу е]> от вероятноста да тръгне нагоре аз казвам че ще е обратното
    всичко което представлява фундамен се материализира като начин на заставане на пазара - графиката е олицетворение на поведнието на пазарните участници - от там може да се направи добър анализ за настроенията на участниците (при това големите) без да си кой знае колко навътре във фундамента ... затова съм избрал да си вадя очите с графики ... това, което виждам е силно ново на съпротива при 1500... свиващ се триегълник във времето ... на първо време възможна корекция до 1700, но пробие ли 1500 - незнам къде ще спре ... възможно е да се свлече до 1200 - 1100
    ... естественно рано или късно ще има повишение на цената на златото поради естествените инфлациоони процеси...

търгувам злато и в двете посоки с променлив успех ... което налага да ходя на работа (не мога да се издържам с търговия ... затова не вземайте много на сериозно това, което съм писал по-горе

ПП
    а това, което наричаш скука за други е margin call
    Last edited by buluser; 12.07.2012, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
      Все пак стопа на 1560, щото не знам как ще е безработицата в Щатие днес!

Но фундамента е ясен - Комодито ще 2000$ до есента!

http://www.investor.bg/surovini/365/...idnost,137319/
      Как хем търгуваш по фундамент, хем слагаш стоп. Не би ли следвало да закриваш, единствено и само ако се промени фундамента ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
        тази закръглена форма на корекцията според теорията означава, че вероятността от продължаване надоу е > от вероятноста да тръгне нагоре (за този случай)... освен това едночасовата графика не е много показателна за основния тренд (виж дневна и 4-часова) ... така, че уманата с дългите (на този етап).
        А ОЛП на водещите централни банки е близък до нулата рано или късно ще започне следващото възходящо движение до към 2200 но след ноември дотогава скука
        А техническият анализ всички го ползват и затова е от абсолютно никакво значение
        че вероятността от продължаване надоу е]> от вероятноста да тръгне нагоре аз казвам че ще е обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
          Двойно дънце на златцето на едночасова!:
          тази закръглена форма на корекцията според теорията означава, че вероятността от продължаване надоу е > от вероятноста да тръгне нагоре (за този случай)... освен това едночасовата графика не е много показателна за основния тренд (виж дневна и 4-часова) ... така, че уманата с дългите (на този етап).

ПП
          в допълнение цената 1564 е пробита от втория пик ...
          ... сега като се събудят анките - ще започнат онези дълги шишове ... които не са за трейдъри със слаби сърца (аз по това време на деня не съм в пазара... обикновенно)
          Last edited by buluser; 12.07.2012, 16:14.

Коментар

• Все пак стопа на 1560, щото не знам как ще е безработицата в Щатие днес!

Но фундамента е ясен - Комодито ще 2000$ до есента!

http://www.investor.bg/surovini/365/...idnost,137319/
            Last edited by cheff; 12.07.2012, 15:40.
            chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Жабата,

успя ли да си купиш Злато на цени от около 1570 $ и да се надяваш да хванеш ралито до 2000 $ ???

Двойно дънце на златцето на едночасова!

Помисли си къде ще е другата седмица!

20 лота на север от 1564!
              chef

Коментар

• Златото - Балон или не ?

Линк към старата тема:
                http://www.investor.bg/forum/showthr...92#p1342075878
                रादोस्त

Коментар

• Жабата,

успя ли да си купиш Злато на цени от около 1570 $ и да се надяваш да хванеш ралито до 2000 $ ???

Първоначално изпратено от Jekata
                  .....
                  Last edited by X_Y; 12.07.2012, 10:59.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                    Ххах, то бива манипулации, ама чак пак толкова... Но, ти си вярваш, май.....
                    Камилчета като теб получават образованието си само от пропагандните тивита...Както многократно съм споменавал аз говоря само с факти! За да се образоваш и да научиш нещо ново ето ти една статия от миналата година за фискалната 2010 г. когато този % е бил 15% от населението:

USA becomes Food Stamp Nation but is it sustainable?

Altogether, there are now almost 46 million people in the United States on food stamps, roughly 15 percent of the population. That's an increase of 74 percent since 2007, just before the financial crisis and a deep recession led to mass job losses.
                    http://www.reuters.com/article/2011/...77L45Z20110822

А ето и разбивка по сегменти:

According to the United States Department of Agriculture (based on a study of data gathered in Fiscal Year 2010), statistics for the food stamp program are as follows:[13]
                    49% of all participants are children (17 or younger), and 49% of them live in single-parent households.
                    15% of all participants are elderly (age 60 or over).
                    20% of all participants are non-elderly disabled people.
                    The average gross monthly income per food stamp household is $731; The average net income is $336.
                    36% of participants are White, 22% are African-American, 10% are Hispanic, 2% are Asian, 4% are Native American, and 19% are of unknown race or ethnicity.[13]
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Food_stamps
                    Last edited by Forex Master; 12.07.2012, 10:36.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Ниски, ниски... Колко да са ниски? Има-няма 17% от хамериканците са на купони за храна!!! Всеки 6-ти хавмериканец ако не получава всеки месец помощите за храна ще пукне от глад. Това го няма нито в една друга развита държава! Така че хората които превъзнасят въоръжената хамериканска демокрация просто не знаят за какво става въпрос... САЩ не са wellfare state. Те са warfare state!
                      Ххах, то бива манипулации, ама чак пак толкова... Но, ти си вярваш, май.....

Я кажи как е в рашата! Те с техните назначени олигарси са ок нали? И с многото "богати мужици и тетки" са цъфнали, нали!? Ххахахах! В най-скоро време да не би да правят и те томболи за руска зелена карта?
                      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Най добрата демокрация е въоръжената демокрация. Те за това в САЩ заплатите са високи, а цените ниски.
                        Ниски, ниски... Колко да са ниски? Има-няма 17% от хамериканците са на купони за храна!!! Всеки 6-ти хавмериканец ако не получава всеки месец помощите за храна ще пукне от глад. Това го няма нито в една друга развита държава! Така че хората които превъзнасят въоръжената хамериканска демокрация просто не знаят за какво става въпрос... САЩ не са wellfare state. Те са warfare state!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами аз не фантазирам а гледам фактите. Знаеш ли продажбата на кои стоки е с най-голям ръст за виналата година в САЩ?... Продажбата на огнестрелни оръжия! Няма лъжа, няма измама... Изкупуват патлаци, пушки и калашници като невидели! Да, именно Калашников е едно от най-продаваните оръжия в САЩ към момента.
                          Най добрата демокрация е въоръжената демокрация. Те за това в САЩ заплатите са високи, а цените ниски.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Ами 9 долара на унция за секунди.
                            Какво повече да искам?!
                            И в крайна сметка, колко загуби от покупката на тази пут опция?

Коментар

• кг. за кг. !!!!

Продавам Калашници срещу злато, кг за кг...

Коментар

Ами аз не фантазирам а гледам фактите. Знаеш ли продажбата на кои стоки е с най-голям ръст за виналата година в САЩ?... Продажбата на огнестрелни оръжия! Няма лъжа, няма измама... Изкупуват патлаци, пушки и калашници като невидели! Да, именно Калашников е едно от най-продаваните оръжия в САЩ към момента.
                                Дааааа .....
                                И на мен ми се мярна нещо подобно:
                                http://www.beaconequity.com/we-are-p...nt-2012-05-03/
                                remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X