IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Прав си, що не взема да се пробвам. Може да изкарам некой леф.
    Партията е винаги права дори когато греши

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      А китайците нямат привърженици нещо поднебесната империя на мира и справидливостта бъдещият световен лидер в иновативните технологии могъщата супер сила, която ще спре злият западен свят
      Прав си, що не взема да се пробвам. Може да изкарам некой леф.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Ти си платен руски драскач, не аз. Аз ги плюя.
        А китайците нямат привърженици нещо поднебесната империя на мира и справидливостта бъдещият световен лидер в иновативните технологии могъщата супер сила, която ще спре злият западен свят

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
          ... виждам ,че гледаш несериозно на цял един раздел от човешкото познание
          Във времената на масови информационни манипулации, графиката не е нищо повече от манипулация. Даже си има и термин - ценова пропаганда. Световната финансова олигархия, която има неограничен достъп до печатната машина за пари, може да направи всяка валутна графика да изглежда по начин който им е изгоден на тях. По този начин да те накара да се държиш по начин по който им е изгоден на тях.

Има само един изход от системата за мнозинството от обикновени хора. Това е покупката на физическо инвестиционно злато и сребро! Покупката на злато и сребро с маржин сметка не е нищо повече от покупката на хартиени унции!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Пукккккккк!!!

Хайде още днес да го видим под 1530 $ !!!
            ами ако не го видиме то всеки ден едно и също ПУКККККК измисли нещо ново като ТРЯССС малко да разнообразиме нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Хасане, все Русия ти е в главата за каквото и да се говори. Толкова ли са ти взели страха та намеси даже и звездите?!
              Ти си платен руски драскач, не аз. Аз ги плюя.
              tnm

Коментар

И ако звездите говорят против Русия какво правим.
                Хасане, все Русия ти е в главата за каквото и да се говори. Толкова ли са ти взели страха та намеси даже и звездите?!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Пукккккккк!!!

Хайде още днес да го видим под 1530 $ !!!
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

А разположението на звездите пък е олицетворение на това което е било и което ще е напред. Ето защо е важно да се наблюдават звездите и внимателно да се слуша какво ти говорят!
                    И ако звездите говорят против Русия какво правим.
                    tnm

Коментар

А разположението на звездите пък е олицетворение на това което е било и което ще е напред. Ето защо е важно да се наблюдават звездите и внимателно да се слуша какво ти говорят!
                      Тука не съм съгласен ако техническият анализ няма никакво особено значение за проракуване на бъдещи движения то астрологията която е тяснообвързана с астрономията има голямо значение за предсказание на събития и тенденции и то с доста висока степен на успеваемост макар че това е друг сорт бизнес

Коментар

търгувам злато и в двете посоки с променлив успех ... което налага да ходя на работа (не мога да се издържам с търговия ... затова не вземайте много на сериозно това, което съм писал по-горе
                        Успех макар че ако търгуваш с лост е опасно по добре на ETCS има и късо може и да се играе 1:2 макар че по-добре директно спрямо спота и най важното кратките големи движения не могат да ти занулят сметката дълъг период на притежание тоест дългосрочният тренда е единственото нещо което те интересува и не е нужно постоянно да го следиш

Коментар

... виждам ,че гледаш несериозно на цял един раздел от човешкото познание

Коментар

• Май още днес ще падне под 1530 $ с тия данни от САЩ .
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

графиката е олицетворение на поведнието на пазарните участници

Коментар

всичко което представлява фундамен се материализира като начин на заставане на пазара - графиката е олицетворение на поведнието на пазарните участници - от там може да се направи добър анализ за настроенията на участниците (при това големите) без да си кой знае колко навътре във фундамента ... затова съм избрал да си вадя очите с графики ... това, което виждам е силно ново на съпротива при 1500... свиващ се триегълник във времето ... на първо време възможна корекция до 1700, но пробие ли 1500 - незнам къде ще спре ... възможно е да се свлече до 1200 - 1100
                                ... естественно рано или късно ще има повишение на цената на златото поради естествените инфлациоони процеси...

търгувам злато и в двете посоки с променлив успех ... което налага да ходя на работа (не мога да се издържам с търговия ... затова не вземайте много на сериозно това, което съм писал по-горе
                                А, не се кахъри и аз съм като тебе. Той форума е затуй, да си споделяме, щото общото нещастие е половин нещастие.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X