Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА китайците нямат привърженици нещо поднебесната империя на мира и справидливостта бъдещият световен лидер в иновативните технологии могъщата супер сила, която ще спре злият западен святБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи си платен руски драскач, не аз. Аз ги плюя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение... виждам ,че гледаш несериозно на цял един раздел от човешкото познание
Има само един изход от системата за мнозинството от обикновени хора. Това е покупката на физическо инвестиционно злато и сребро! Покупката на злато и сребро с маржин сметка не е нищо повече от покупката на хартиени унции!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПукккккккк!!!
Хайде още днес да го видим под 1530 $ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХасане, все Русия ти е в главата за каквото и да се говори. Толкова ли са ти взели страха та намеси даже и звездите?!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ ако звездите говорят против Русия какво правим.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА разположението на звездите пък е олицетворение на това което е било и което ще е напред. Ето защо е важно да се наблюдават звездите и внимателно да се слуша какво ти говорят!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА разположението на звездите пък е олицетворение на това което е било и което ще е напред. Ето защо е важно да се наблюдават звездите и внимателно да се слуша какво ти говорят!макар че това е друг сорт бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
търгувам злато и в двете посоки с променлив успех... което налага да ходя на работа (не мога да се издържам с търговия
... затова не вземайте много на сериозно това, което съм писал по-горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА разположението на звездите пък е олицетворение на това което е било и което ще е напред. Ето защо е важно да се наблюдават звездите и внимателно да се слуша какво ти говорят!... виждам ,че гледаш несериозно на цял един раздел от човешкото познание
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеграфиката е олицетворение на поведнието на пазарните участнициСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениевсичко което представлява фундамен се материализира като начин на заставане на пазара - графиката е олицетворение на поведнието на пазарните участници - от там може да се направи добър анализ за настроенията на участниците (при това големите) без да си кой знае колко навътре във фундамента ... затова съм избрал да си вадя очите с графики... това, което виждам е силно ново на съпротива при 1500... свиващ се триегълник във времето ... на първо време възможна корекция до 1700, но пробие ли 1500 - незнам къде ще спре ... възможно е да се свлече до 1200 - 1100
... естественно рано или късно ще има повишение на цената на златото поради естествените инфлациоони процеси...
търгувам злато и в двете посоки с променлив успех... което налага да ходя на работа (не мога да се издържам с търговия
... затова не вземайте много на сериозно това, което съм писал по-горе
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар