IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    Пукккккккк!!!
    Ужас да не си от заразените трябва да се намери скоро ваксина срещу тая чума пукането най-добре първоизточника на заразата да бъде спрян

Коментар

• Пукккккккк!!!

Коментар

• Купувай народе, сега ти е паднало!

Аз в кухнята си го ползвам да ръся ястията вместо сол!
        chef

Коментар

• Бас хващам, че няма да падне под 1520!
          На дневна има много силна подкрепа там.
          chef

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Как хем търгуваш по фундамент, хем слагаш стоп. Не би ли следвало да закриваш, единствено и само ако се промени фундамента ???
            Удари ми стопа!
            По принцип при такива случаи не слагам стоп!

Но сега не очаквах да пробие 1560 нивото.
            Все пак ударен близък стоп е по-добре от колкото ударен далечен стоп!
            chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              А грешиш колега шемета ме убеди твърдо че до месец два ще е 33 долара човекът такава пропагндна война води спрямо това злато че няма как да не му повярваш
              еее, ми то желанието е хубаво нещо, ама само с едно голо желание ако ставаше. Забелязал ли си, че колкото повече Схемата го бие, толкова повече онова отреагира.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                Няма страшно,
                За истинска стойност говорим при нормални условия. При ненормални, в които сме истинската е всяка друга, но не и очакваната.
                По интересна е другата координата - време . Т.е. - кога ще има резки промени в цената. Аз не очаквам това да се случи август и септември. За октомври вече е твърде вероятно. Някак си не ми се вярва на 1-ви октомври някой да продава злато на 33 долара..
                Тогава няма да ни е до вицове за мирно орящи трактори.
                А грешиш колега шемета ме убеди твърдо че до месец два ще е 33 долара човекът такава пропагндна война води спрямо това злато че няма как да не му повярваш

Коментар

Колега еди кой си внимавай с падащите ками това злато ще пада до 33 долара колкото му е истинската стойност така че се пази да не си изгубиш парите които си заложил
                  Няма страшно,
                  За истинска стойност говорим при нормални условия. При ненормални, в които сме истинската е всяка друга, но не и очакваната.
                  По интересна е другата координата - време . Т.е. - кога ще има резки промени в цената. Аз не очаквам това да се случи август и септември. За октомври вече е твърде вероятно. Някак си не ми се вярва на 1-ви октомври някой да продава злато на 33 долара..
                  Тогава няма да ни е до вицове за мирно орящи трактори.
                  По-скоро ше се сетим за китайското "да живееш в интересни времена"

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение

Има заигравка Русия - Китай.
                    http://forum.stih4e.com/index.php?topic=41373.0;wap2

«Китайцы обстреляли мирно пашущий советский трактор. Трактор уничтожил противника арт-огнём и улетел на базу»

И тва злато не пада. Схемата го няма да го пука. Може пък да извадим късмет с евтино злато още известно време.
                    Колега еди кой си внимавай с падащите ками това злато ще пада до 33 долара колкото му е истинската стойност така че се пази да не си изгубиш парите които си заложил

Коментар

• Има заигравка Русия - Китай.
                      http://forum.stih4e.com/index.php?topic=41373.0;wap2

«Китайцы обстреляли мирно пашущий советский трактор. Трактор уничтожил противника арт-огнём и улетел на базу»

И тва злато не пада. Схемата го няма да го пука. Може пък да извадим късмет с евтино злато още известно време.

Коментар

Ти се ебаваш ма за 10 долара можеше да се нахраниш 2006 г. в що годе луксозен ресторант и то в Пекин ролекса беше доларче кеф евтино и вкусно даже и луксозно
                        Прав си, няма смисъл от лъжи. Аз съм ходил също в Китай. Вкусна кухня, евтино, културна нация. Последно бях там преди година и нещо.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Десетилетия преди новата ера, докато още косматите западняци са скачали от клон на клон в търсене на кайсии, китайците вече са ходели в златоткана коприна и са имали джиесеми с камера и устройство за печене на пипер.
                          Ти се ебаваш ма за 10 долара можеше да се нахраниш 2006 г. в що годе луксозен ресторант и то в Пекин ролекса беше доларче кеф евтино и вкусно даже и луксозно

Коментар

Начело с другарят Дън сяо пин той умря ама ни следваме неговата права линия на комунистически капитализъм който е най-справедливата форма на социално управление на масите. Благодарение на вещите заръки на другарят Дън КНР ще задмине упадъчният запад доказвайки че изтока с неговите традиции справедливо и вещо държавно управление може да бъде единствената алтернатива на загнилият американски и европейски модел на феодализъм
                            Десетилетия преди новата ера, докато още косматите западняци са скачали от клон на клон в търсене на кайсии, китайците вече са ходели в златоткана коприна и са имали джиесеми с камера и устройство за печене на пипер.
                            tnm

Коментар

Китайската партия е по права
                              Начело с другарят Дън сяо пин той умря ама ни следваме неговата права линия на комунистически капитализъм който е най-справедливата форма на социално управление на масите. Благодарение на вещите заръки на другарят Дън КНР ще задмине упадъчният запад доказвайки че изтока с неговите традиции справедливо и вещо държавно управление може да бъде единствената алтернатива на загнилият американски и европейски модел на феодализъм

Коментар

Партията е винаги права дори когато греши
                                Китайската партия е по права
                                tnm

Коментар

Working...
                                X