Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ
П.П. Дано ме разбираш:
Ако участието на САЩ във Втората световна война е намалило безработицата с Х%, то сегашна война би намалило безработицата в САЩ с 0%.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми 9 долара на унция за секунди.
Какво повече да искам?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХубаво е да се фантазира, но чак дотам в САЩ, Русия или Китай да избухне гражданска война?!?!?! Малко е прекалено.
Дайте да се занимаваме с търговия на златото, а не с фантазии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ какво стана???
Какво повече да искам?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеОсвен ако не тип гражданска било в САЩ Русия Китай тогава ще се харчи само конвенционално оръжие и фабриките ще работят на шест вниманието ще бъде отклонено от голямото покачване на цените и всички ще гледат и ще се молят и при тях да не избухне нещо подобно идилия като през втората първата и която щеш войница пък и населението може да поизчезне
Дайте да се занимаваме с търговия на златото, а не с фантазии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ какво стана???
Коментар
-
И какво стана???
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМина и замина 9 часа....
Оттук нататък не ме интересува какво ще става. Важното е какво СТАНА.
Успех ви желая!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
П.П. Дано ме разбираш:
Ако участието на САЩ във Втората световна война е намалило безработицата с Х%, то сегашна война би намалило безработицата в САЩ с 0%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОК.
Ще гледаме след 9 часа.
Аз съм закупил пут опции.
Оттук нататък не ме интересува какво ще става. Важното е какво СТАНА.
Успех ви желая!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАноне край на печатанто значи край на държавата като такава. Ако се остави пазара сам да наложи каквото трябва всичко ще колабира - образование, здравна система, пенсии, администрация... Мислиш ли че ще позволят това да се случи точно тези които имат правото да определят монетарната политика..До последно ще се мъчат да запазят властта си
При една хиперинфлация, заемодателят ще се лиши от властта си над длъжника.
При положение, че най-големият заемодател в света е ФЕД, то помисли дали хората зад него ще се лишат от привилегията си да властват поне още 200 години над простия американец. И тъй-като САЩ е най-голямата Суперсила - над Света като цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЕто, точно с това започна дискусията ни с Майстора.
Аз твърдя, че новото" нормално" е индикация за спиране на печатницата, той твърди обратното.
Времето ще покаже кой прав, кой крив.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеИмаше една интересна статия от тази седмица - Peak employment :-) т.е. минали сме времето на пълната заетост на населението. От тук нататък винаги ще има 8-10% които ще са на държавна субсидия - помощи, кОпони..и т.н. С една дума печатане на $$$
Аз твърдя, че новото" нормално" е индикация за спиране на печатницата, той твърди обратното.
Времето ще покаже кой прав, кой крив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАми не точно - подценяваш войната. Тя е най-вече за отвличане на вниманието и пропаганда без икономически смисъл а по-скоро като извинение за глупостите на управляващите дотогава. Всяка война е свързана а грамадни държавни разходи и влияе пагубно на БВП-то..То и сегашната ситуация е като на война само дето не я признават публично
Нали САЩ опитаха тези войни последните 20-30 години. Дори повече - още от Виетнам и Корея. Ефектът беше никакъв за икономиката им.
Последните 30 години САЩ имаше растеж само и само благодарение на Рейгъномиката и живеенето на кредит.Last edited by anon6706; 11.07.2012, 21:34.
Коментар
Коментар