Първоначално изпратено от Minavast
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Стриването на тон камъни,за да се извлече грам злато поглаща много поскъпвaща енергя.При барел по 250долара,колко би струвало златото? Досегашните 4-5 сила на борба с кризите увеличават хаоса.Тук има за Япония прогноза Ричард Вулф http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-crwOZQGbbs И обемен,но с поглед в далечното миналото репортаж http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D...0%D1%81-%D1%87Last edited by Minavast; 11.10.2012, 01:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от studio9 Разгледай мнениеако не бях проверил 10 пъти щях да помисля че съм се объркал, защото им пратих мейл, и те отричат, ама ще открия ква е работата
цените продава бяха +50-60лв, тоест вместо за кенгуру 2736 2806, беше 2736 2856
И аз го видях 6.30 сутринта
Може да е софтуерна грешка - а може и да не еremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеАми браво тогава на теб, поставил си ги на секундата на място с коментара си
цените продава бяха +50-60лв, тоест вместо за кенгуру 2736 2806, беше 2736 2856Last edited by studio9; 10.10.2012, 23:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от studio9 Разгледай мнениеГлупости пишеш ти, маржът отдавна на някои монети е под 3%, но в момента в който го написах беше 6%, след това го намалиха отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеглупости, дори са намалили маржа почти наполовина, примерно филхармонията вече е под 3%
Коментар
-
Първоначално изпратено от studio9 Разгледай мнениеTavex от днес са с двоен марж на цените на монетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеКЪТаме Лалке, КЪТаме, че кога дойде времето да вадим пендарите за да си купим храна, ти ще си вадиш КЪТниците със златните коронки за да се наредиш до нас на опашката за хляб
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКътате ли пендарите, любители на 'злото' ?Да ви питам за какво ще са ви ! Освен заради самото кътане, разбира се
Коментар
Коментар