IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ице брат, до края на 2013 ще минем под 1200, търпение му е майката.

Коментар

• П-п-п-п-п-ууууууук !!!
      Схема, ще извиняваш, че ти взимам репликата, ама ми е кеф да го кажа

Коментар

• Tехниката ми все още е валидна! Злото надолу до $1740 после евентуално още $100 надоле и те така. Сега слушайте Схемата щото полета за нагоре се отлага!!!

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Всеки си пее неговата песен... аз пък казвам че тука на тия нива 1770
          златото прави някакво краткосрочно дъно , до края на седмицата мисля
          да купувам със стоп под 1770 някъде , не е препоръка
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• ще има голяма касапница .
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ха здравейте- ходих малко по чужбинско-добре ми се отрази
              С нови сили започваме седмицата-тука нищо ново Шемата пак има полюции,другите се опитват да го разкандардисат и те така.
              Ха успешна ви седмица!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                Абе, то на хората отдавна им стана ясно накъде ще върви златото, само ти се инатиш и го пукаш през седмица-две А на теб ясно ли ти е, че в САЩ идват избори? Тия данни са просто предизборни напъни, нищо повече. Иначе, ако Ромни спечели (в което се съмнявам) долара ще поскъпне, оттам и златото ще падне, но не разбирам защо свързваш златото само с цената на долара. Да, то се "нагажда" към долара, но се влияе в много по-голяма степен от търсенето и предлагането. Предвид факта, че повсеместно се печатят пари, какво те кара да мислиш, че търсенето ще намалее?
                Ми то обикновено когато на всички всичко им е ясно и....следва изненадаааа.
                По пазаря е така

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  ПУККККККККККККККККККККККККККККККкк!!!!!

с тия данни за Labor Market-a в САЩ...надявам се на повечето хора им стана ясно какво ще става с цената на Златото в следващите месеци .

Голямата пързалка почва!
                  Абе, то на хората отдавна им стана ясно накъде ще върви златото, само ти се инатиш и го пукаш през седмица-две А на теб ясно ли ти е, че в САЩ идват избори? Тия данни са просто предизборни напъни, нищо повече. Иначе, ако Ромни спечели (в което се съмнявам) долара ще поскъпне, оттам и златото ще падне, но не разбирам защо свързваш златото само с цената на долара. Да, то се "нагажда" към долара, но се влияе в много по-голяма степен от търсенето и предлагането. Предвид факта, че повсеместно се печатят пари, какво те кара да мислиш, че търсенето ще намалее?
                  Last edited by ggnore13; 07.10.2012, 22:47.

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2012-1...mmodities.html

Коментар

• Пързалка до 1750 и нагоре към 1900 ли

Коментар

...................
                        Голямата пързалка почва!
                        ПАкккккккккк ЛИ??????
                        remember remember the fifth of november

Коментар

с тия данни за Labor Market-a в САЩ...надявам се на повечето хора им стана ясно какво ще става с цената на Златото в следващите месеци .

Голямата пързалка почва!
                          Горкичкият.............изтрещя Дръж се Шемата, лошото тепърва предстои - скоро Злото ще удари гъзъ в тавана и ще излети! Вече вс

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                            Ибиса ти, нашия купон ша е на Сийшиелските ....
                            На Сийшелите ама митничарите не спът...знаиш ква табела има на границата ;-)
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Голямата пързалка почва!
                              Оф, вече съм спокоен. Давай Схема,. сурни го дееба и злото. Да натоварим всички , па после ще звънкаме на Мастера да го UP-не ........и праим общ купон на Ибиса

Коментар

Голямата пързалка почва!
                                На повечето е ясна..на малкото още отказват да повярват..

Горе долу нещата са нормални: 2002-а унция злато купува 20 барела петрол, 2012 - пак толкова.
                                Last edited by IvanG; 05.10.2012, 20:02.
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X