If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз от доста време спрях да слушам "собствените си мисли" за бъдещето, а най-вече мисля върху това, което ми се оповестява като официална информация. В рамките на 3-4 дни е много печеливша стратегия на пазарите.
Почти съм сигурен, че в петък ще обявят по-добри данни за безработицата и златото ще падне.
П.П. Друг е въпросът дали данните ще са верни.
2012.10.05 15:30:00 *US Sep Unemployment Rate 7.8%; Consensus 8.1%
2012.10.05 15:30:02 *US Unemployment Rate Falls To Lowest Level Since Jan 2009
Избори, к'во да прави човек...
Сега да видим след 17 часа какво ще стане. До тогава ще държат опционните нива на коловете над 1780. Или поне ще се опитат.
Да и аз си го пожелавам. Хем Схемата ще си излезе от губещите позиции, хем ние ще натоварим.
Между другото след изборите като нищо може да ни се отвори парашута на всички и верно да падне цена
А може и да стане 2000$.
Доларът се вдигна спрямо еврото последната година. Златото също се вдига в долари. Ако доларът падне спрямо еврото, няма ли златото да се вдигне в долари
А , дай боже още един такъв падащ нож, пък после да катери до където си ще . Само заради това Схемата трябва да се върне и да почне да пуууууука.
Да и аз си го пожелавам. Хем Схемата ще си излезе от губещите позиции, хем ние ще натоварим.
Между другото след изборите като нищо може да ни се отвори парашута на всички и верно да падне цена
Абе къде е батко (Шемата) ? Низгвернали сте го и го нЕма! Що така не пука балона вече тоз титан на мисълта. То от демо с/ка няма как да го е заболяло ???
Не е баш балон златото, а просто е много скъпо, след 12 годишен поход.
А Шемата хвана падащ нож, и дали е късмет или друго е редно да му го признаете!
Абе къде е батко (Шемата) ? Низгвернали сте го и го нЕма! Що така не пука балона вече тоз титан на мисълта. То от демо с/ка няма как да го е заболяло ???
Той има дълбоки джобове може да издържи 200 300 долара движение у златото
Коментар