If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Краят на дериватите ще настъпи едновременно с края на долара като световна валута и/или с бързото му обезценяване. Китайци, индийци, руснаци не щат деривати - трупат физическо.
Както вече сме дискутирали всяка инвестиция си носи риска И не ми казвайте, че за физиците няма такъв
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Те и сега ти дават хартия със 100 с обещания, че има нещо зад нея и ти я приемаш. Един ден дериватите ще гръмнат и трябва да сме подготвени. Кога ще стане - надали някой знае със сигурност, но мисля че тази игра може да продължи още и още
Краят на дериватите ще настъпи едновременно с края на долара като световна валута и/или с бързото му обезценяване. Китайци, индийци, руснаци не щат деривати - трупат физическо.
Те и сега ти дават хартия със 100 с обещания, че има нещо зад нея и ти я приемаш. Един ден дериватите ще гръмнат и трябва да сме подготвени. Кога ще стане - надали някой знае със сигурност, но мисля че тази игра може да продължи още и още
при мен няма такъв филм. 100% във физическо злато: пендари, наполеони и дукати.
в момента в джоба имам 20-30 кинта. Така че купувам пуканките и сядам на първия ред.
а какво става с дериват, които се базира на нещо дето не съществува?
например аз ти давам хартийка дето пише 100 унции злато, ще ми я платиш ли?
Няма такива филми хартиено и нехартиено злато. Всичко е в едно. Ако има разлика едното от другото, то цената на първото ще е нула. Не казвам, че е невъзможно но сега не е времето това да се случи. Все пак това са деривативи т.е. базират се на цената на суровината която отразяват.
а какво става с дериват, които се базира на нещо дето не съществува?
например аз ти давам хартийка дето пише 100 унции злато, ще ми я платиш ли?
Няма такива филми хартиено и нехартиено злато. Всичко е в едно. Ако има разлика едното от другото, то цената на първото ще е нула. Не казвам, че е невъзможно но сега не е времето това да се случи. Все пак това са деривативи т.е. базират се на цената на суровината която отразяват.
Добре знаеш, че като купиш физическо, няма как да ти "занулят акаунта". По всяко време можеш да го кешираш. Става за няколко минути.
Май написахме едно и също с Марин
Аха
а истината е че Форекса ти дава възможност да спекулираш със заемен капитал .....
и от тук идват проблемите .......
ако си спекулираш със собствен - печалбите са по-малки, но пък и по сигурни
имагинерно,ама занулих миналата година 5 цифрен реален акаунт при златото(неимагинерни,а реални пари!) ,тъй,че .......
То и Интернет е имагинерен,ама какви работи стават само чрез него
Хора осъзнайте се ,вижте коя година сме!!!
Това е настоящето,а за в бъдеще,още колко неща ще станат "имагинерни"
Това не значи,че не съществуват!!!
Добре знаеш, че като купиш физическо, няма как да ти "занулят акаунта". По всяко време можеш да го кешираш. Става за няколко минути.
Май написахме едно и също с Марин
имагинерно,ама занулих миналата година 5 цифрен реален акаунт при златото(неимагинерни,а реални пари!) ,тъй,че .......
......................
Именно - ако си беше купил Физ. Злато с този 5-цифров акаунт
1. Все още щеше да си е твое или
2. Да си го продал на печалба с мин. 5%
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАНУЛЯВАНЕ ПРИ ЗЛАТОТО - НЯМА
То и Интернет е имагинерен,ама какви работи стават само чрез него
Хора осъзнайте се ,вижте коя година сме!!!
Това е настоящето,а за в бъдеще,още колко неща ще станат "имагинерни"
Това не значи,че не съществуват!!!
Ами да така аз казвам същото: за да спечелиш други като мене трябва да загубят.
Коментар