IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Както вече сме дискутирали всяка инвестиция си носи риска И не ми казвайте, че за физиците няма такъв
    Физици страдат всеки ден. Само прегледайте криминалните хроники.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
      Краят на дериватите ще настъпи едновременно с края на долара като световна валута и/или с бързото му обезценяване. Китайци, индийци, руснаци не щат деривати - трупат физическо.
      Както вече сме дискутирали всяка инвестиция си носи риска И не ми казвайте, че за физиците няма такъв
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Те и сега ти дават хартия със 100 с обещания, че има нещо зад нея и ти я приемаш. Един ден дериватите ще гръмнат и трябва да сме подготвени. Кога ще стане - надали някой знае със сигурност, но мисля че тази игра може да продължи още и още
        Краят на дериватите ще настъпи едновременно с края на долара като световна валута и/или с бързото му обезценяване. Китайци, индийци, руснаци не щат деривати - трупат физическо.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          И как определи числото 1200 $ ???
          по същата логика всеки може да напише колкото му се иска 200, 300, 5000 или защо не 35$ за унция
          не си губи времето, не виждаш ли че троллиии

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            Златото винаги си е било балон . Всяка цена над 1200 $ е спекулация
            И как определи числото 1200 $ ???
            по същата логика всеки може да напише колкото му се иска 200, 300, 5000 или защо не 35$ за унция
            remember remember the fifth of november

Коментар

Те и сега ти дават хартия със 100 с обещания, че има нещо зад нея и ти я приемаш. Един ден дериватите ще гръмнат и трябва да сме подготвени. Кога ще стане - надали някой знае със сигурност, но мисля че тази игра може да продължи още и още
              при мен няма такъв филм. 100% във физическо злато: пендари, наполеони и дукати.
              в момента в джоба имам 20-30 кинта. Така че купувам пуканките и сядам на първия ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                а какво става с дериват, които се базира на нещо дето не съществува?
                например аз ти давам хартийка дето пише 100 унции злато, ще ми я платиш ли?

Коментар

• Да не прочете Форексов , че ще умре

Коментар

• Златото винаги си е било балон . Всяка цена над 1200 $ е спекулация
                    Анализи EUR/USD

Коментар

Няма такива филми хартиено и нехартиено злато. Всичко е в едно. Ако има разлика едното от другото, то цената на първото ще е нула. Не казвам, че е невъзможно но сега не е времето това да се случи. Все пак това са деривативи т.е. базират се на цената на суровината която отразяват.
                      а какво става с дериват, които се базира на нещо дето не съществува?
                      например аз ти давам хартийка дето пише 100 унции злато, ще ми я платиш ли?

Коментар

• Няма такива филми хартиено и нехартиено злато. Всичко е в едно. Ако има разлика едното от другото, то цената на първото ще е нула. Не казвам, че е невъзможно но сега не е времето това да се случи. Все пак това са деривативи т.е. базират се на цената на суровината която отразяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                          Добре знаеш, че като купиш физическо, няма как да ти "занулят акаунта". По всяко време можеш да го кешираш. Става за няколко минути.
                          Май написахме едно и също с Марин
                          Аха
                          а истината е че Форекса ти дава възможност да спекулираш със заемен капитал .....
                          и от тук идват проблемите .......
                          ако си спекулираш със собствен - печалбите са по-малки, но пък и по сигурни

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            имагинерно,ама занулих миналата година 5 цифрен реален акаунт при златото(неимагинерни,а реални пари!) ,тъй,че .......
                            То и Интернет е имагинерен,ама какви работи стават само чрез него

Хора осъзнайте се ,вижте коя година сме!!!
                            Това е настоящето,а за в бъдеще,още колко неща ще станат "имагинерни"

Това не значи,че не съществуват!!!
                            Добре знаеш, че като купиш физическо, няма как да ти "занулят акаунта". По всяко време можеш да го кешираш. Става за няколко минути.
                            Май написахме едно и също с Марин

Коментар

имагинерно,ама занулих миналата година 5 цифрен реален акаунт при златото(неимагинерни,а реални пари!) ,тъй,че .......
                              ......................
                              Именно - ако си беше купил Физ. Злато с този 5-цифров акаунт
                              1. Все още щеше да си е твое или
                              2. Да си го продал на печалба с мин. 5%
                              ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАНУЛЯВАНЕ ПРИ ЗЛАТОТО - НЯМА

Коментар

То и Интернет е имагинерен,ама какви работи стават само чрез него

Хора осъзнайте се ,вижте коя година сме!!!
                                Това е настоящето,а за в бъдеще,още колко неща ще станат "имагинерни"

Това не значи,че не съществуват!!!
                                Ами да така аз казвам същото: за да спечелиш други като мене трябва да загубят.

Коментар

Working...
                                X