IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    То даже не е хартиено, а електронно. През платформата като търгуваш виждаш ли злато или хартия? Не. Значи, че е само компютърно, даже имагинерно.
    имагинерно,ама занулих миналата година 5 цифрен реален акаунт при златото(неимагинерни,а реални пари!) ,тъй,че .......
    То и Интернет е имагинерен,ама какви работи стават само чрез него

Хора осъзнайте се ,вижте коя година сме!!!
    Това е настоящето,а за в бъдеще,още колко неща ще станат "имагинерни"

Това не значи,че не съществуват!!!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
      ... В един момент, а този момент ще стане скоро, хората закупили хартиени златни сертификати ще се осъзнаят и ще си поискат златото или да речем парите. С което ще глътне въздух системата, от там парите хартиените ще се обезценят, защото злато няма откъде да се вземе, което ще повлече банките, психози и т.н.....
      Като няма злато ще им дадат волфрам / позлатен /

Коментар

Форекса е за хора които следят пазари, новини и са овладели емоциите си до съвършенство. Аз и с 300 хиляди да играя все тая. Просто не съм човек за там, признавам си го и приключих. Мога да изкарвам пари от други направления така че невиждам защо да си губя времето тука това е.

а за хартиеното злато си държа на мнението и мога да го обоснова. В един момент, а този момент ще стане скоро, хората закупили хартиени златни сертификати ще се осъзнаят и ще си поискат златото или да речем парите. С което ще глътне въздух системата, от там парите хартиените ще се обезценят, защото злато няма откъде да се вземе, което ще повлече банките, психози и т.н.
        Един вид пирамидата с форексите ще си е добре докато снежната топка не тръгне от върха надолу
        То даже не е хартиено, а електронно. През платформата като търгуваш виждаш ли злато или хартия? Не. Значи, че е само компютърно, даже имагинерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          не съм съгласен

и да премахнат борсите...тогава ще сменяме яйца за сирене и сирене за злато
          Борсите вече не са това за което са измислени.

Коментар

• Форекса е за хора които следят пазари, новини и са овладели емоциите си до съвършенство. Аз и с 300 хиляди да играя все тая. Просто не съм човек за там, признавам си го и приключих. Мога да изкарвам пари от други направления така че невиждам защо да си губя времето тука това е.

а за хартиеното злато си държа на мнението и мога да го обоснова. В един момент, а този момент ще стане скоро, хората закупили хартиени златни сертификати ще се осъзнаят и ще си поискат златото или да речем парите. С което ще глътне въздух системата, от там парите хартиените ще се обезценят, защото злато няма откъде да се вземе, което ще повлече банките, психози и т.н.
            Един вид пирамидата с форексите ще си е добре докато снежната топка не тръгне от върха надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              С пръдня боя не става приятел, с 300 лв , по добре иди се почерпи с приятели.
              Пари се правят с пари
              И да прав си не е за всеки
              Не заблуждавайте човека!!!
              Причината не е в сумата с която е Играл!!!
              Има си хора за Форекс и такива които не стават за това - аз за себе си съм разбрал, че не ставам .......
              първо почнах с 200 лв. занулих .......
              после си викам - с малко почнах - айде 1000 - пак същия резултат
              на третия път 2000 - е явно не ставам - това беше далечната, вече, 2001 г .......
              сега си печеля от валути - като си ги купувам физически и чакам изгоден курс - верно печалбите са малки в сравнение с ВЪЗМОЖНИТЕ на Форекс - но в ПЪТИ по високи от банкови лихви например. А загубите с сравнение с ВЪЗМОЖНИТЕ на Форекс - са напрактика НУЛЕВИ
              А със Физическото Злато - нещата, както знаете, са си ПРИКАЗКА
              да не давам примери - всеки който си е купил физическо - си знае
              remember remember the fifth of november

Коментар

Не е далеч деня когато цената на "хартиеното" злато и истинското ще се разделят. Тогава хартиеното най-вероятно ще го прекръстят на "златни сертификати" ще се смъкне с пъти, докато физическото ще се увеличи пропорционално или експоненциално. Помислете и си отговорете. А относно балона аз го виждам в хартиеното злато, гледам всеки втори вече станал "трейдър" . Аз също се пробвах, 300 кинта загубих и се отказах, лотария е това и то от тази дето трябва да се натиска много над графиките...
                С пръдня боя не става приятел, с 300 лв , по добре иди се почерпи с приятели.
                Пари се правят с пари
                И да прав си не е за всеки
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Не е далеч деня когато цената на "хартиеното" злато и истинското ще се разделят. Тогава хартиеното най-вероятно ще го прекръстят на "златни сертификати" ще се смъкне с пъти, докато физическото ще се увеличи пропорционално или експоненциално. Помислете и си отговорете. А относно балона аз го виждам в хартиеното злато, гледам всеки втори вече станал "трейдър" . Аз също се пробвах, 300 кинта загубих и се отказах, лотария е това и то от тази дето трябва да се натиска много над графиките...
                  не съм съгласен
                  нито с първото.нито с второто.а най вече с последното.
                  като отвориш сметка с поне 3000 и като търгуваш с не повече от 150 лв от тия 3000.може и да си промениш мисленето.нищо лично, така мисля.ако ще се разделя цената на златото на хартиено и друго да разделим и петрола и памука и среброто и...т.н
                  и да премахнат борсите...тогава ще сменяме яйца за сирене и сирене за злато
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Не е далеч деня когато цената на "хартиеното" злато и истинското ще се разделят. Тогава хартиеното най-вероятно ще го прекръстят на "златни сертификати" ще се смъкне с пъти, докато физическото ще се увеличи пропорционално или експоненциално. Помислете и си отговорете. А относно балона аз го виждам в хартиеното злато, гледам всеки втори вече станал "трейдър" . Аз също се пробвах, 300 кинта загубих и се отказах, лотария е това и то от тази дето трябва да се натиска много над графиките...

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                      края на статията http://www.investor.bg/sasht/337/a/t...udvoil,143787/
                      "Добрата новина е, че цената на производство на 100-доларова банкнота е 10 цента, така че правителството печели всеки път, когато „продава“ банкнотата на частно юридическо лице по номинала ѝ. А тъй като американският долар „отчаяно се нуждае да си върне статута на световна резервна валута“, по този начин той получава някакъв вид одобрение, макар и чрез употребата си от сивата икономика.

Европа очевидно също следва тенденцията, увеличавайки производството на евробанкноти с висок номинал през последните години, отбеляза Колас"

10 ¢ = 100 $ дотук за приказките за себестойност ........
                      Леко са се надценили. Иначе темата е обсъждана тука
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• ККККрррраааасота

края на статията http://www.investor.bg/sasht/337/a/t...udvoil,143787/
                        "Добрата новина е, че цената на производство на 100-доларова банкнота е 10 цента, така че правителството печели всеки път, когато „продава“ банкнотата на частно юридическо лице по номинала ѝ. А тъй като американският долар „отчаяно се нуждае да си върне статута на световна резервна валута“, по този начин той получава някакъв вид одобрение, макар и чрез употребата си от сивата икономика.

Европа очевидно също следва тенденцията, увеличавайки производството на евробанкноти с висок номинал през последните години, отбеляза Колас"

10 ¢ = 100 $ дотук за приказките за себестойност ........
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Имам, но малко. В момента наистина смятам, че е балон спрямо петрола и други активи. Имам само няколко инвестиционни монети, другото ми е с нумизматична стойност и ръчно изработени бижута. Никога не съм продавал злато, само съм купувал.
                          Очаквам да падне златото, но по принцип имам много по-голямо доверие в него отколкото в хартиените пари. Именно затова заменям всичко друго за хартиени пари и никога не го продавам пак поради същата причина, че имам непоносимост към кеша. Страх ме е от кеша и не го искам. С кеш съм като в открито море, предпочитам пристанищата на други активи. Въздържам се и да купувам много злато, когато другите масово купуват. Ако падне много златото и всички почнат да го плюят като НИ, тогава ще искам да купувам много. Най-голямите му недостатъци- трябва да го пазиш от кражби, дори и трезорите не са сигурни и не носи текущ доход.
                          Ясно. Имай предвид, че цялата тази еуфория в момента е около хартишното злато. Реално, количествата физическо злато не бележат ръст тази година. На годишна база имаме спад. Следващото голямо нещо на пазара за физическо злато е продължаващо нарастване на търсенето от страна на Китай. Какъв ще е ефектът на фона на силно манипулирания пазар на златни инструменти - трудно е да се каже. Ако ще отварям позиция в злато (електронно) - тя ще е дълга.
                          Физическото злато няма да ми трябва в следващите 20 години (всъщност, надявам се да е така) и за него не ме вълнува особено спота.

Коментар

• Първоначално изпратено от GunMan Разгледай мнение
                            Според мен ще слезе до към 1670 - 1660 и оттам - нагоре.

Лорде, ти злато имаш ли? Ако да - кога ще го продадеш? Моментът ми се струва добър да продаваш според твоята логика?
                            Имам, но малко. В момента наистина смятам, че е балон спрямо петрола и други активи. Имам само няколко инвестиционни монети, другото ми е с нумизматична стойност и ръчно изработени бижута. Никога не съм продавал злато, само съм купувал.
                            Очаквам да падне златото, но по принцип имам много по-голямо доверие в него отколкото в хартиените пари. Именно затова заменям всичко друго за хартиени пари и никога не го продавам пак поради същата причина, че имам непоносимост към кеша. Страх ме е от кеша и не го искам. С кеш съм като в открито море, предпочитам пристанищата на други активи. Въздържам се и да купувам много злато, когато другите масово купуват. Ако падне много златото и всички почнат да го плюят като НИ, тогава ще искам да купувам много. Най-голямите му недостатъци- трябва да го пазиш от кражби, дори и трезорите не са сигурни и не носи текущ доход.

Коментар

• Според мен ще слезе до към 1670 - 1660 и оттам - нагоре.

Лорде, ти злато имаш ли? Ако да - кога ще го продадеш? Моментът ми се струва добър да продаваш според твоята логика?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Какво продаване-дума да не става-златни възможности за вход са това
                                Да бе да, а дали ?
                                При почти 20 барела олио за унция злато дали не е за продаване дори
                                Виж ако спаднат до 15 бих си продал половината акции и хоп смело в жълто.
                                А при 10-11 - и немислимото бих сторил да събера пари за това.

Ма засега е голяма чуденка дали е за влизане или маазно измъкване.
                                Най добре май да гледа човек и нищо да не прави...докато не види ясен сигнал.
                                Първо да зърнем след маите ще го има ли света и накъде ще потегли...

Коментар

Working...
                                X