Да БАЦЕ, това е един от признаците за балона. Аз от много време питам тези които се изказват да дадат дефиниця какво е икономически балон ама те упорито мълчаха. Вече единия признак го имаме на лице, но докато започнем да продаваме има още полвин дузина признаци да се достигнат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеПрез 96-97 година когато куцо и сакато купуваха долари, ти в левове ли си държеше парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеПрез 96-97 година когато куцо и сакато купуваха долари, ти в левове ли си държеше парите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеАко това стане , значи сме близо до икономическата максима : Щом куцо и сакато почне да купува един актив ........... бегай ....ама много бързо ........ http://www.standartnews.com/biznes-b...yn-172525.html
Коментар
-
Ако това стане , значи сме близо до икономическата максима : Щом куцо и сакато почне да купува един актив ........... бегай ....ама много бързо ........ http://www.standartnews.com/biznes-b...yn-172525.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, 3-4% марж при златото мисля са си нормални.
Ма при среброто как режат глави не е истина. Освен 20-те % ДДС слагат и 15% отгоре марж селл/бай и стават > 35%. Касапи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНякой може ли да каже ,защо има такава огромна разлика в маржовете на едноунциеви монети в Тавекса .................................................. .............купува.......................продава. ............................... Австралийски Лунар 2012 - 1 унция - 2512.00 - 2901.00 - 380 лв Австралийско Кенгуру - 1 унция - 2512.00 - 2592.00 - 80лв. И Пандата , и Бизона и Орела са също със по 80 лв купува/ продава . Не съм обръщал внимание .............винаги ли Лунара е бил с такъв марж , или нещо има грешка..................
Ма при среброто как режат глави не е истина. Освен 20-те % ДДС слагат и 15% отгоре марж селл/бай и стават > 35%. Касапи...
Коментар
-
Някой може ли да каже ,защо има такава огромна разлика в маржовете на едноунциеви монети в Тавекса .................................................. .............купува.......................продава. ............................... Австралийски Лунар 2012 - 1 унция - 2512.00 - 2901.00 - 380 лв Австралийско Кенгуру - 1 унция - 2512.00 - 2592.00 - 80лв. И Пандата , и Бизона и Орела са също със по 80 лв купува/ продава . Не съм обръщал внимание .............винаги ли Лунара е бил с такъв марж , или нещо има грешка..................Last edited by БАЦЕ; 23.12.2012, 09:15.
Коментар
-
По думите му балансът на британската централна банка е достигнал 20% от брутния вътрешен продукт (БВП) на страната през първото тримесечие на 2012 г. и е около четири пъти по-голям, отколкото в началото на 2007 г.
За същия период балансът на Федералния резерв нарасна повече от три пъти спрямо периода преди кризата и се приближи към 20 процента от БВП. Балансът на Европейската централна банка (ЕЦБ) пък надвиши 30 на сто от БВП.
„Не очаквам сегашната ситуация да продължи вечно, но тя не е нормална и не е приемлива“, коментира Жан-Клод Трише.
Няма как златото да си стои на 1650 средносрочно и дългосрочно.
Мене ме притеснява, че долара е 1.315 (тоест 6% долу спрямо нормалното 1.25 EUR/USD ) и ако долара пак стане толкова, златото ще падне със 6%, тоест ще стане 1550.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНещо става на индексите..някой разтоварва посред нощLast edited by desperado; 21.12.2012, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНай-много мразят златото комунистите
"Не човек, а желязо. Просъскал агентът фашист.
Тихо мъртвия казал. "Не, комунист" "
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНакрая винаги побеждава ДОБРОТО !!!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар