IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1 655,90

пуккккккккккккккк!

Коментар

• Здравей mechka uteshitelka, пазарът на недвижими имоти също е нещо материално, но видяхме как се срина от пика през 2008 г. и вероятно още ще продължи да пада. Според мен златото, за разлика от валутите евро и долар, е по-сигурна инвестиция за момента. А и технически погледната графиката пробие ли ключови нива, ще има още по-голяма вероятност да гони нови върхове. А и при земята има силни и има слаби години относно реколтата, също така и проблема с комасацията не вярвам скоро да бъде решен. Виж не ме разбирай погрешно, балона на земеделска земя не вярвам да се спука точно сега, но след 3-4 г. е доста вероятно.
      Ен Пи Ен Кънстракшън ЕООД

www.npnconstruction.com

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
        Защо мислиш, че златото не било такъв балон като земеделската земя, Зад земята стоят все пак някакви насаждения, храни а и някакви субсидии. Зад златото какво да стои освен спекулата, страхът, че парите щели да се обезценят. Ами как да се обезценят, като в европа може да се окажем и с една от най-големите междуфирмени задлъжнялости, а пари няма и няма как да си ги напечатим, защото сме в борд, а ако 'страшния сценарий' с излизане на Гърция от еврото се случи, - още по-добре за еврото - няма да е нужно да ссе печатат и милиардите на гърция. Какво стои зад земята - нещо материално, какво стои зад голда - страхове и спекула.... е и някакви производствени цени от под 100 долара за унция
        Ами приеми че златото е валута която неможе да се манипулира. Като струва под 100 долара на унция, ето заповядай 500 долара да си "произведеш" 5 унции

Коментар

• Първоначално изпратено от npnconstruction Разгледай мнение
          Според мен златото, не е такъв балон, какъвто вероятно се образува при земеделската земя. Иначе златото пробие ли 1800, има голяма вероятност да направи нов връх по-голям от този през лятото на 2011 г.
          Защо мислиш, че златото не било такъв балон като земеделската земя, Зад земята стоят все пак някакви насаждения, храни а и някакви субсидии. Зад златото какво да стои освен спекулата, страхът, че парите щели да се обезценят. Ами как да се обезценят, като в европа може да се окажем и с една от най-големите междуфирмени задлъжнялости, а пари няма и няма как да си ги напечатим, защото сме в борд, а ако 'страшния сценарий' с излизане на Гърция от еврото се случи, - още по-добре за еврото - няма да е нужно да ссе печатат и милиардите на гърция. Какво стои зад земята - нещо материално, какво стои зад голда - страхове и спекула.... е и някакви производствени цени от под 100 долара за унция
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• http://zlato.dir.bg/_wm/pbasic/?df=643615
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Според мен златото, не е такъв балон, какъвто вероятно се образува при земеделската земя. Иначе златото пробие ли 1800, има голяма вероятност да направи нов връх по-голям от този през лятото на 2011 г.
              Ен Пи Ен Кънстракшън ЕООД

www.npnconstruction.com

Коментар

• По-скоро корекцията е към своя край. Следващо важно ниво $1720. Пробие ли отиваме на банкет и Лорда ще плаща сметката

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• златото не е балон, но фактът че фори се наби в злато ме кара да мисля, че предстои една прилична корекция.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                    не успяха да подгонят 1500 нищо нова година нов късмет
                    Златото е обречено, вече съм убеден! Ще се срине до 1200 към средата на 2013г. и това не го казвам само аз.

Коментар

• не успяха да подгонят 1500 нищо нова година нов късмет

Коментар

• Лично аз очаквах края на годината да минем 2к. Явно няма да стане, но оставам умерен оптимист. Нямам повод за притеснение, докато не падне доста под текущите нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                          Ако това стане , значи сме близо до икономическата максима : Щом куцо и сакато почне да купува един актив ........... бегай ....ама много бързо ........ http://www.standartnews.com/biznes-b...yn-172525.html
                          Аз лично не познавам сред моите познати никой, който да е дошъл при мен и да е казал - сега е момента да се купува злато и сребро. Даже напротив един приятел ми каза, че навремето мислел да купува сребро, но докато се реши то много поскъпнало и според него е изпуснал движението. Та оглеждайки се, около мен хората дори не знаят, че може да се купува злато и сребро с инвестиционна (спокулативна) цел, дори не им е хрумвала идеята. Аз лично мисля, че сме много далеч от куцото, кьоравото и сакатото

Коментар

• Айде последният влак потегля юнаци, кой успял - натоварил, места за закъснели правостоящи няма. Следваща спирка - гара 2К. Пуф-паф-пуф-паф

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Хахахах, веселяк, то златото се срина за един ден с 60 талера, ти ще чакаш другиден са се срине със 120 ли или ще си чакаш признаците? Да не останеш в джоба само с признаци /призраци/
                              да, само дето преди се вдигна с 800 ТАЛЕРА нещастие земно

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                                Да БАЦЕ, това е един от признаците за балона. Аз от много време питам тези които се изказват да дадат дефиниця какво е икономически балон ама те упорито мълчаха. Вече единия признак го имаме на лице, но докато започнем да продаваме има още полвин дузина признаци да се достигнат
                                Хахахах, веселяк, то златото се срина за един ден с 60 талера, ти ще чакаш другиден са се срине със 120 ли или ще си чакаш признаците? Да не останеш в джоба само с признаци /призраци/

Коментар

Working...
                                X