Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнениеНе виждам нищо смешно в факта ,ако въобще си наистина трейдър , че не знаеш как функционира пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСв. Минев: Основната грешка на трейдърите е, че не знаят как функционира пазарът
ххахахахахххахахахахахахахахахахахаххаха
http://www.investor.bg/za-nachinaesh...azaryt,144379/Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка
Коментар
-
Св. Минев: Основната грешка на трейдърите е, че не знаят как функционира пазарът
Св. Минев: Основната грешка на трейдърите е, че не знаят как функционира пазарът
ххахахахахххахахахахахахахахахахахаххаха
http://www.investor.bg/za-nachinaesh...azaryt,144379/Last edited by Лорда; 21.12.2012, 00:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБез да съм шемата, мога да кажа какво мисля за тази картинка - чист nonsense.
Не си губете времето с глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsШемет - интересно ми е какво виждаш и мислиш за тази графика?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНай-после почна да пада това Зло!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНай-после почна да пада това Зло!
Липсваше ни-нямаше кой да го пука злото без тебАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНай-после почна да пада това Зло!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНай-после почна да пада това Зло!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМузов ти авджия, зидар, рибар, кръчмар...голяма звезда излезе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТова ми стана интересно. През 2002г. купих най-ценния си имот- къща в София с 30м2 маза, която въобще не беше спомената в НА.Което се отрази добре на данъчната ми оценка, която още се води на имот в строеж. Тези 30м2 си направих такава битова механа, че ми завиждат от три квартала околовръст.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар