IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе аз под 1500 не го виждам златцето, колкото и да го натискат ще има яко бай на тия нива - дано ги стигне че да поизкарам парици

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
      ей тук лудите нямат умора! Какво го стискате това злато, то е сейфти позиция и е хубаво човек да има малко физическо злато, но инвестицията в злато към момента и от 1 година си е губеща, ако някой е дългосрочен например 15-20години ОК, но за малките тарикати мисията е изгубена!
      от 1 година на е губеща, провери периода 31 дек 2011 - 31 дек 2012

Коментар

• Златото не е балон. Хич даже. Просто не му е дошло времето. Тази година ще е по-добра за рисковите инвестиции. Някои ще спонсорират некоректните български мажоритари. По-умните ще изкарат някой лев. Ала всяка година старата приказка - овцете цакат, тарикатите стрижат. А аз гледам отстрани сеир ))

Коментар

ей тук лудите нямат умора! Какво го стискате това злато, то е сейфти позиция и е хубаво човек да има малко физическо злато, но инвестицията в злато към момента и от 1 година си е губеща, ако някой е дългосрочен например 15-20години ОК, но за малките тарикати мисията е изгубена!
          http://www.investor.bg/surovini/365/...godina,145123/

Олиото ще го духа. А с него и златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            За йените съм почти съгласен... коя банка дава кредити в йени в БГ ?
            Но... ако се докопам до такъв кредит определено няма да ги харча за злато
            Няма кой да ти даде кредит в йени в БГ. Ако си толкова сигурен в бъдещето на йената изтегли кредит в евро и хеджирай евро-йена.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              15-20 години .........
              тук едва ли има такъв
              но виж 6-7 години - има Пак сме печеливши и то в ПЪТИ
              То по принцип във форума всички са на печалба! Нещо като в затвора-всичките невинни.

Коментар

15-20 години .........
                тук едва ли има такъв
                но виж 6-7 години - има Пак сме печеливши и то в ПЪТИ
                remember remember the fifth of november

Коментар

Преди около година съм проверявал в България, банките предлагат депозити и кредити за ФЛ само в долар, евро, паунд и шв. франк. Ако някой има друга информация нека пише.

Коментар

• ей тук лудите нямат умора! Какво го стискате това злато, то е сейфти позиция и е хубаво човек да има малко физическо злато, но инвестицията в злато към момента и от 1 година си е губеща, ако някой е дългосрочен например 15-20години ОК, но за малките тарикати мисията е изгубена!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                      Харесвам много японския народ и култура, но трябва да се съглася, че са прецакани
                      Особено, японските пенсионни фондове. Те просто нямат полезен ход. Виждат накъде отиват нещата и се очаква да удвоят процента злато, който държат. Ама смеят ли да посегнат към златото В момента е идеално за купуване, но не ми се мисли как ще скочи, когато започнат...
                      Обикновено когато влизат големи играчи се цели да се създаде паника и да се появят продавачи, които хем ще вдигнат ликвидността, хем ще смъкнат цената. В момента се наблюдава точно това. Сигурен съм след време ще се разбере как някой азиатски тигър е пълнил торбите
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• леко скъсих при златото и лимита на 1650 и от там имам байчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Най-печелившата стратегия през тази година и догодина е вземане на кредит в йени и покупка на злато и сребро. Между развитите държави от Г7 японската икономика е първата, която ще потъне в хиперинфлация, ако не тази година то най-късно догодина!
                          Харесвам много японския народ и култура, но трябва да се съглася, че са прецакани
                          Особено, японските пенсионни фондове. Те просто нямат полезен ход. Виждат накъде отиват нещата и се очаква да удвоят процента злато, който държат. Ама смеят ли да посегнат към златото В момента е идеално за купуване, но не ми се мисли как ще скочи, когато започнат...
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

Не зная. Трябва да се проверят клоновете на големите чужди банки.

Най-късно през 2014 г. Китай ще обяви златно покритие на юана пък ти прави каквото си решиш.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Няма край на QE. Няма и да има. Ще е безкрайно до самия фалит на САЩ и на свързаната с тях световна финансова система. В момента в който дори само се спомене, че ще спрат печатането на пари ще има страшни разпродажби на Щатски трежърита. А това са планини от трилиони... Не, дългът на САЩ не е само 12-13 трилиона колкото е размерът на Щатската икономика /колкото произвеждат за 1 година/. Като се вземат и задълженията на всички здравни и пенсионни фондове, дългът на САЩ е около 215 трилиона долара!!! Страшна сума... Това е над 4 пъти колкото произвежда целият свят за 1 година и то без нищо да потребява през това време...

Най-печелившата стратегия през тази година и догодина е вземане на кредит в йени и покупка на злато и сребро. Между развитите държави от Г7 японската икономика е първата, която ще потъне в хиперинфлация, ако не тази година то най-късно догодина!
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                                Аз се притеснявам повече, какво ще стане със златото в момента, в който се разбере, че Фед са си правели само гаргара за края на QE.
                                Няма край на QE. Няма и да има. Ще е безкрайно до самия фалит на САЩ и на свързаната с тях световна финансова система. В момента в който дори само се спомене, че ще спрат печатането на пари ще има страшни разпродажби на Щатски трежърита. А това са планини от трилиони... Не, дългът на САЩ не е само 12-13 трилиона колкото е размерът на Щатската икономика /колкото произвеждат за 1 година/. Като се вземат и задълженията на всички здравни и пенсионни фондове, дългът на САЩ е около 215 трилиона долара!!! Страшна сума... Това е над 4 пъти колкото произвежда целият свят за 1 година и то без нищо да потребява през това време...

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X