If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ей тук лудите нямат умора! Какво го стискате това злато, то е сейфти позиция и е хубаво човек да има малко физическо злато, но инвестицията в злато към момента и от 1 година си е губеща, ако някой е дългосрочен например 15-20години ОК, но за малките тарикати мисията е изгубена!
от 1 година на е губеща, провери периода 31 дек 2011 - 31 дек 2012
Златото не е балон. Хич даже. Просто не му е дошло времето. Тази година ще е по-добра за рисковите инвестиции. Някои ще спонсорират некоректните български мажоритари. По-умните ще изкарат някой лев. Ала всяка година старата приказка - овцете цакат, тарикатите стрижат. А аз гледам отстрани сеир ))
ей тук лудите нямат умора! Какво го стискате това злато, то е сейфти позиция и е хубаво човек да има малко физическо злато, но инвестицията в злато към момента и от 1 година си е губеща, ако някой е дългосрочен например 15-20години ОК, но за малките тарикати мисията е изгубена!
15-20 години .........
тук едва ли има такъв
но виж 6-7 години - има Пак сме печеливши и то в ПЪТИ
За йените съм почти съгласен... коя банка дава кредити в йени в БГ ?
Но... ако се докопам до такъв кредит определено няма да ги харча за злато
Преди около година съм проверявал в България, банките предлагат депозити и кредити за ФЛ само в долар, евро, паунд и шв. франк. Ако някой има друга информация нека пише.
Харесвам много японския народ и култура, но трябва да се съглася, че са прецакани
Особено, японските пенсионни фондове. Те просто нямат полезен ход. Виждат накъде отиват нещата и се очаква да удвоят процента злато, който държат. Ама смеят ли да посегнат към златото В момента е идеално за купуване, но не ми се мисли как ще скочи, когато започнат...
Обикновено когато влизат големи играчи се цели да се създаде паника и да се появят продавачи, които хем ще вдигнат ликвидността, хем ще смъкнат цената. В момента се наблюдава точно това. Сигурен съм след време ще се разбере как някой азиатски тигър е пълнил торбите
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Най-печелившата стратегия през тази година и догодина е вземане на кредит в йени и покупка на злато и сребро. Между развитите държави от Г7 японската икономика е първата, която ще потъне в хиперинфлация, ако не тази година то най-късно догодина!
Харесвам много японския народ и култура, но трябва да се съглася, че са прецакани
Особено, японските пенсионни фондове. Те просто нямат полезен ход. Виждат накъде отиват нещата и се очаква да удвоят процента злато, който държат. Ама смеят ли да посегнат към златото В момента е идеално за купуване, но не ми се мисли как ще скочи, когато започнат...
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Няма край на QE. Няма и да има. Ще е безкрайно до самия фалит на САЩ и на свързаната с тях световна финансова система. В момента в който дори само се спомене, че ще спрат печатането на пари ще има страшни разпродажби на Щатски трежърита. А това са планини от трилиони... Не, дългът на САЩ не е само 12-13 трилиона колкото е размерът на Щатската икономика /колкото произвеждат за 1 година/. Като се вземат и задълженията на всички здравни и пенсионни фондове, дългът на САЩ е около 215 трилиона долара!!! Страшна сума... Това е над 4 пъти колкото произвежда целият свят за 1 година и то без нищо да потребява през това време...
Най-печелившата стратегия през тази година и догодина е вземане на кредит в йени и покупка на злато и сребро. Между развитите държави от Г7 японската икономика е първата, която ще потъне в хиперинфлация, ако не тази година то най-късно догодина!
За йените съм почти съгласен... коя банка дава кредити в йени в БГ ?
Но... ако се докопам до такъв кредит определено няма да ги харча за злато
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз се притеснявам повече, какво ще стане със златото в момента, в който се разбере, че Фед са си правели само гаргара за края на QE.
Няма край на QE. Няма и да има. Ще е безкрайно до самия фалит на САЩ и на свързаната с тях световна финансова система. В момента в който дори само се спомене, че ще спрат печатането на пари ще има страшни разпродажби на Щатски трежърита. А това са планини от трилиони... Не, дългът на САЩ не е само 12-13 трилиона колкото е размерът на Щатската икономика /колкото произвеждат за 1 година/. Като се вземат и задълженията на всички здравни и пенсионни фондове, дългът на САЩ е около 215 трилиона долара!!! Страшна сума... Това е над 4 пъти колкото произвежда целият свят за 1 година и то без нищо да потребява през това време...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар