IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз се притеснявам повече, какво ще стане със златото в момента, в който се разбере, че Фед са си правели само гаргара за края на QE.
    Защото мнимият икономически растеж, който САЩ се опитва да покаже, наподобява разказа на Барон Мюнхаузен, който успял да се изтегли сам от блатото, като се хванал за собствените си коси . Няма никакви РЕАЛНИ фактори, които да стоят зад този фокус и да задвижат икономиката - дори напротив. Историята подсказва, че веднъж пусната, печатницата спира само и единствено, когато всичко, включително и печатарите се залеят с тоалетна хартия.
    Аз лично, очаквам съвсем скоро циркът, в който Фед се правят, че им пука за някакви balance sheets да свъши много рЕзко
    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• В момента трябва да наддаваме за златото, кюлчето ке се изстреля

Коментар

• бичета бъдете внимателни стръвниците дебнат зад храстите

Коментар

• Първоначално изпратено от npnconstruction Разгледай мнение
          Фед печата долари, инфлацията се увеличава, златото поскъпва.
          Точно така. Златото ще падне, когато паднат соята, пшеницата, платината, среброто и всички други суровини които поскъпнаха когато отвориха печатницата. Вероятността за това обаче е доста малка.

Коментар

• Първоначално изпратено от John Gotti Разгледай мнение
            Убеден съм, че в един момент златото ще започне да пада. Този растеж не е напълно нормален.
            Здравей, ще се опитам да се аргументирам защо мисля, че златото на този етап ще продължи да расте и сигурно 2013 ще прескочи 2000 $ за тройнунция. От чисто техническа гледна точка ние сме в един дългогодишен тренд, който по всяка вероятност ще се запази такъв за сега. Пукане на балона подобно на това през 80-те със сигурност ще има някой ден, но ме съмнява да е в обозримо бъдеще. Вярно от година и половина насам, златото е в консолидация, но има голяма вероятност именно тази година да възобнови възходящия тренд. От фундаментален аспект, мога да кажа, че първо много големи фондове и централни банки напоследък купуват злато и резервите им са близо 70% само в благородния метал. Второ търсенето на физическо злато е по-голямо от предлаганото. Около 2500 т се добиват годишно, а се търсят близо 4000 т. Трето, макар и по-незначително, разходите по добива също са се увеличили значително последните години. И накрая, но не на последно място, златото е нещо реално, то не може да се напечата, не можеш да го произведеш. И при такива кризи като сегашната, златото играе роля на убежище за инвеститорите. Фед печата долари, инфлацията се увеличава, златото поскъпва.
            Ен Пи Ен Кънстракшън ЕООД

www.npnconstruction.com

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Колко ли монети по 1 трлн. долара ще отсече Обама

http://vz.ru/news/2013/1/6/614746.html
              Ако не стане от първия път ...

http://youtu.be/eKgPY1adc0A
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Има монети и за по хиляди долари няма ли иманяри във тази тема сега
                те наи добре ще ни разкажат за монетите
                Вицът си е виц ако се прочете

Коментар

Убеден съм, че в един момент златото ще започне да пада. Този растеж не е напълно нормален.

Колко ли монети по 1 трлн. долара ще отсече Обама

http://vz.ru/news/2013/1/6/614746.html

Коментар

Много като теб вече плакаха...
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Убеден съм, че в един момент златото ще започне да пада. Този растеж не е напълно нормален.

Коментар

• Какъв е тоя наполеон 12 гр че и 24 карата

Коментар

• re

Купи от Tavex,

Има красиви стари монети по 292 лв и 485 лв.

Австрийски дукат или френски монети. Те са хубави като инвестиция.
                          И няма нумизматична надценка, продават ги като материал.

Може да си избереш по красота, коя ти харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            здравей,

можеш да избереш няколко неща:

1) от ПИБ да купиш съвременна кръщенка от 1,5 гр. Малки са.

2) можеш да купиш стара турска монета от www.zkdoverie.bg. (пендара)
                            Красиви са, аз имам една такава от баба ми.

3) пак от Доверие да вземеш голям Наполеон за 1250 лв. (12 грама, 24 карата)

4) Да купиш по-малка монета от Тавекс. 22 карата по 3,5 грама или 6-7 грама.

От БНБ са скъпи и не си струва според мен.

Да е живо и здраво бебето,
                            Изборът е твой.
                            Благодаря! Ще погледа и в Доверие какво предлагат, но се страхувам да купувам стари монети, защото не разбирам почти нищо. Затова предпочитам нова, но се чудех има ли значение какво ще избера или която ми хареса на вид.
                            http://www.kozmetika-ardizia.com

Коментар

• re

здравей,

можеш да избереш няколко неща:

1) от ПИБ да купиш съвременна кръщенка от 1,5 гр. Малки са.

2) можеш да купиш стара турска монета от www.zkdoverie.bg. (пендара)
                              Красиви са, аз имам една такава от баба ми.

3) пак от Доверие да вземеш голям Наполеон за 1250 лв. (12 грама, 24 карата)

4) Да купиш по-малка монета от Тавекс. 22 карата по 3,5 грама или 6-7 грама.

От БНБ са скъпи и не си струва според мен.

Да е живо и здраво бебето,
                              Изборът е твой.

Коментар

• Искам да подаря една златна монета, по определен повод и искам да попитам има ли значение каква ще избера, или при тези монети които се продават в банките и Тавекс само теглото е важно?
                                http://www.kozmetika-ardizia.com

Коментар

Working...
                                X