If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Специалсита с йените къде е хем го бяхме предупредили Възможен пробив на нивото от 1600 долара и ако се случи вероятен спад до 1585-1590 долара където ще бъде овладян
Схема ....слушай сега . До края на март златото ще падне до 1520 $ , а на 15 август ще бъде 1925 $ . Ето........ вече знаеш ...отигравай го , щото знам , че не го купуваш налично.
Интересно днес какво ще е със Златото...1612 $ е в момента... накъде днес???
Схема ....слушай сега . До края на март златото ще падне до 1520 $ , а на 15 август ще бъде 1925 $ . Ето........ вече знаеш ...отигравай го , щото знам , че не го купуваш налично.
И аз така ги виждам работите... След малко Драги като каже за Дянков, еврото пада вертикално надолу. От което следва, че долара излита и съответно златото се срива. Схема, няма какво да чакаш, направо влизай с още къси.
хахаха... май точно това се случи току що
шегата настрана - писна ми да виждам такива водопади
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
И аз така ги виждам работите... След малко Драги като каже за Дянков, еврото пада вертикално надолу. От което следва, че долара излита и съответно златото се срива. Схема, няма какво да чакаш, направо влизай с още къси.
Ето последният пример до каква степен се контролира търговията със злато и сребро.
Офертата е от песледните 2 дена към Иран - "Затворете си ядрения реактор и няма да ви пречим да търгувате със злато"...
"Lately they have said 'Shut down Fordow, stop (uranium) enrichment, we will allow gold transactions'," Mehmanparast said, according to the Mehr news agency. "They want to take away the rights of a nation in exchange for allowing trade in gold."
Коментар