IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специалсита с йените къде е хем го бяхме предупредили Възможен пробив на нивото от 1600 долара и ако се случи вероятен спад до 1585-1590 долара където ще бъде овладян

Коментар

• БОЙКОООООООООО

Свали още малко това ЗЛО! Какво стърчи още над 1,6?!?

Коментар

• А защо мислиш, че от лятото ще пада???

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
        Схема ....слушай сега . До края на март златото ще падне до 1520 $ , а на 15 август ще бъде 1925 $ . Ето........ вече знаеш ...отигравай го , щото знам , че не го купуваш налично.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Интересно днес какво ще е със Златото...1612 $ е в момента... накъде днес???
          Схема ....слушай сега . До края на март златото ще падне до 1520 $ , а на 15 август ще бъде 1925 $ . Ето........ вече знаеш ...отигравай го , щото знам , че не го купуваш налично.

Коментар

• Интересно днес какво ще е със Златото...1612 $ е в момента... накъде днес???

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Доброто победи. Лъвът скъса синджиря и се готви за скокккккккккккккккк!!!

ней вярно бе
              победило засега.има време
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                ПУККККККККККкккккккккккккккккккккккккк !!!
                Доброто победи. Лъвът скъса синджиря и се готви за скокккккккккккккккк!!!

Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• ПУККККККККККкккккккккккккккккккккккккк !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    И аз така ги виждам работите... След малко Драги като каже за Дянков, еврото пада вертикално надолу. От което следва, че долара излита и съответно златото се срива. Схема, няма какво да чакаш, направо влизай с още къси.
                    хахаха... май точно това се случи току що
                    шегата настрана - писна ми да виждам такива водопади
                    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• И аз така ги виждам работите... След малко Драги като каже за Дянков, еврото пада вертикално надолу. От което следва, че долара излита и съответно златото се срива. Схема, няма какво да чакаш, направо влизай с още къси.

Коментар

• Новина за дянкоф ще върне златото под 1600

Коментар

• Ето последният пример до каква степен се контролира търговията със злато и сребро.

Офертата е от песледните 2 дена към Иран - "Затворете си ядрения реактор и няма да ви пречим да търгувате със злато"...

"Lately they have said 'Shut down Fordow, stop (uranium) enrichment, we will allow gold transactions'," Mehmanparast said, according to the Mehr news agency. "They want to take away the rights of a nation in exchange for allowing trade in gold."
                          http://www.reuters.com/article/2013/...91H09Z20130218

А тук някои калинки развиваха тезата, че златото е стока като всички останали стоки...
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Много вероятен тест на 1550-1570 низходящото движение продължава

Коментар

• Едно малко дълго, но добро четиво, което си струва времето:

"Gold Gives You Extremely Important Signals", February 17th, 2013

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
                                А дано, ама надали.
                                Златото не се яде, нито можеш да живееш 1000 години ако имаш много от него.
                                Артията също не става за това, инвестов. А ако е без покритие не става и за пари, за разлика от златото!
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X