Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Исторически върхове над 2000 се отложиха още миналата година поне с 5-7 години. Тоя балон още в края на 2011-а година се спука. Просто хората не разбраха това. А аз бях малко повече оптимист за късите и мислих, че още 2012-а ще падне под 1500 $.Определено тази година ще падне под 1450 $. Признавам си, че доста избързах миналата година с късите ...пропуснах доста пъти задоволителни печалби, но се надявам тази година да реализирам повече
ПУКккккккккккк!!!
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеПадне ли под 1475 - историческите върхове над 2000ще се отложат с поне една година
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа и аз очаквам спад до краят на април евентуално консолидация май месец и ново мощно възходящо движение всичко зависи от обстановката по света но цел пробив на върхът от 1921 и последвала атака на психологическата граница от 2000 долара са напълно постижими цели за есента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСпадовете на Златото изтриха много бикове последните 1-2 години. Виждам още нови участници/никове се появиха сега... Скоро и те ще изчезнат..
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеКакто вече изложих мнението си в началото на годината - златото ще пада до март. Сега мисля, че може да продължи дори до май месец, но това е в най-лочия случай.
Оставам с бичи нагласи за цената и смятам, че ще затворим годината с най-високата до момента цена на златото (поне в долари).
Сега всяка унция закупена на тези цени си е промоция. А при цените, които очаквам следващия месец - всяка унция ще е подарък. И то подарък, който нЕма се повтори много дълго време
Коментар
-
Както вече изложих мнението си в началото на годината - златото ще пада до март. Сега мисля, че може да продължи дори до май месец, но това е в най-лочия случай.
Оставам с бичи нагласи за цената и смятам, че ще затворим годината с най-високата до момента цена на златото (поне в долари).
Сега всяка унция закупена на тези цени си е промоция. А при цените, които очаквам следващия месец - всяка унция ще е подарък. И то подарък, който нЕма се повтори много дълго времеДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
ghettoff,
размисли добре...тук спадът ще продължава поне още 2-3 години.
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз чакам 1150 евро за унция. За тогава съм планирал следващата си по-голяма покупка. Дотогава златцето ми си стои, а всички хартиени активи около него временно добавят стойност.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВъзможен пробив на нивото от 1600 долара и ако се случи вероятен спад до 1585-1590 долара където ще бъде овладян
Коментар
Коментар