IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Падне ли под 1475 - историческите върхове над 2000 ще се отложат с поне една година
    Мислиш ли , ще слезе до там . При 1535- 1540 мисля да обръща и , да - 2000 няма да стигне , ама 1930 към септември -октомври...

Коментар

• Я, мечоците наискачали

Вие що не спите зимен сън бре

Шема златна възможност имаш да разкараш късите,блазе ти, аз преди 2 години не можах
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Гражданската война в България ще внесе напрежение в Европа, което ще обърне световния пазар и ще подкрепи Златото.

Коментар

• Исторически върхове над 2000 се отложиха още миналата година поне с 5-7 години . Тоя балон още в края на 2011-а година се спука. Просто хората не разбраха това. А аз бях малко повече оптимист за късите и мислих, че още 2012-а ще падне под 1500 $.Определено тази година ще падне под 1450 $. Признавам си, че доста избързах миналата година с късите ...пропуснах доста пъти задоволителни печалби, но се надявам тази година да реализирам повече

ПУКккккккккккк!!!

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Падне ли под 1475 - историческите върхове над 2000 ще се отложат с поне една година
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Да и аз очаквам спад до краят на април евентуално консолидация май месец и ново мощно възходящо движение всичко зависи от обстановката по света но цел пробив на върхът от 1921 и последвала атака на психологическата граница от 2000 долара са напълно постижими цели за есента
            а дано ама надали

Коментар

• Падне ли под 1475 - историческите върхове над 2000 ще се отложат с поне една година
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Спадовете на Златото изтриха много бикове последните 1-2 години. Виждам още нови участници/никове се появиха сега... Скоро и те ще изчезнат. .
                Е ти понеже си демо си вечен разбира се
                До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Спадовете на Златото изтриха много бикове последните 1-2 години. Виждам още нови участници/никове се появиха сега... Скоро и те ще изчезнат. .

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                    Както вече изложих мнението си в началото на годината - златото ще пада до март. Сега мисля, че може да продължи дори до май месец, но това е в най-лочия случай.
                    Оставам с бичи нагласи за цената и смятам, че ще затворим годината с най-високата до момента цена на златото (поне в долари ).
                    Сега всяка унция закупена на тези цени си е промоция. А при цените, които очаквам следващия месец - всяка унция ще е подарък. И то подарък, който нЕма се повтори много дълго време
                    Да и аз очаквам спад до краят на април евентуално консолидация май месец и ново мощно възходящо движение всичко зависи от обстановката по света но цел пробив на върхът от 1921 и последвала атака на психологическата граница от 2000 долара са напълно постижими цели за есента

Коментар

• Както вече изложих мнението си в началото на годината - златото ще пада до март. Сега мисля, че може да продължи дори до май месец, но това е в най-лочия случай.
                      Оставам с бичи нагласи за цената и смятам, че ще затворим годината с най-високата до момента цена на златото (поне в долари ).
                      Сега всяка унция закупена на тези цени си е промоция. А при цените, които очаквам следващия месец - всяка унция ще е подарък. И то подарък, който нЕма се повтори много дълго време
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Къде са злодеите?

Коментар

• ghettoff,

размисли добре...тук спадът ще продължава поне още 2-3 години.

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Аз чакам 1150 евро за унция. За тогава съм планирал следващата си по-голяма покупка. Дотогава златцето ми си стои, а всички хартиени активи около него временно добавят стойност.

Коментар

• Аз чакам 1150 евро за унция. За тогава съм планирал следващата си по-голяма покупка. Дотогава златцето ми си стои, а всички хартиени активи около него временно добавят стойност.

Коментар

• Я да си затворя аз 10 къси унции на ниво 1593,50 $ преди протокола на ФЕД .

оставам с 40 къси

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                                Възможен пробив на нивото от 1600 долара и ако се случи вероятен спад до 1585-1590 долара където ще бъде овладян
                                Убеден съм че по някакъв начин ми надничаш в екрана

Коментар

Working...
                                X