IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бог да прости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      ПУКккккккккккккккккккккккк !!!

Ейййййййййййййй...голям кеф!!!

ГОЛЯМ КЕФ!!!

Доживяхме го!!!

ПУКККККкккккккккккккккк!!!
      Схема, готин си ми, ама си малко екстремен. След няколко месеца може да те привикват в темата и много да те бъзикат. По-умерено братле, златото не пука. Тук се подготвя почвата големите да купуват преди да стане истински напечено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Кеф. Ще купуваме още евтино злато и сребро! Животът е хубав.
        С какво? То за тази работа пари трябват. От както те помня само купуваш.

Коментар

• ПУКккккккккккккккккккккккк !!!

Ейййййййййййййй...голям кеф!!!

ГОЛЯМ КЕФ!!!

Доживяхме го!!!

ПУКККККкккккккккккккккк!!!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Явно ще тества миналогодишното дъно, а за по натам ще видим колко ще се бави преди да тръгне нагоре.

Коментар

• Кеф. Ще купуваме още евтино злато и сребро! Животът е хубав.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
                Дайте да пукнем балона!
                Ехе, аз откога го пукам, ама съм зает и с друго надувам друг

Коментар

• Дайте да пукнем балона!
                  платформа за инвалиди

Коментар

• Моята прогноза е спад под 1200 долара до края на годината, но това не е препоръка.
                    Просто едно мнение на човек, който се е оттеглил почти изцяло от златото.

Коментар

Ще чакам срещата довечера, т.е. протокола от срещата и после ще го мисля.

ДЦК-то падат и а MBS-a в САЩ падат последните седмици и дни...т.ч. може и да има изтичане на вътрешна информация....затова искам да видя какво ще изкарат довечера в протокола
                      Като те чета се чудя дали не си роднина на Черкезов то повечето тука са такива

Коментар

• Ще чакам срещата довечера, т.е. протокола от срещата и после ще го мисля.

ДЦК-то падат и а MBS-a в САЩ падат последните седмици и дни...т.ч. може и да има изтичане на вътрешна информация....затова искам да видя какво ще изкарат довечера в протокола

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Я, мечоците наискачали

Вие що не спите зимен сън бре

Шема златна възможност имаш да разкараш късите,блазе ти, аз преди 2 години не можах
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Спадовете на Златото изтриха много бикове последните 1-2 години. Виждам още нови участници/никове се появиха сега... Скоро и те ще изчезнат. .
                          Що ли не се чувствам "изтрит"? Що ли жълтичките ми са си пак толкова в гърненцето и си чакат времето?
                          Уфф, забравих че ти го играеш на томагочи!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Аз съм фен на хартиеното злато - инвестиционното не ме интересува,щото сигурност не ми трябва!

Давам ти жокер - можеш да купваш когато S&P 500 доближи или пробие 1575 - 1580 пункта...Златото няма да качва докато сток-маркета се балонира,поемайки новонапечатаните долари ....
                            Но когато бъде бит поредният исторически връх тихомълком умните пари ще излезнат предусещайки поредният крах цикличност ко да праиш

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Мислиш ли , ще слезе до там . При 1535- 1540 мисля да обръща и , да - 2000 няма да стигне , ама 1930 към септември -октомври...
                              Аз съм фен на хартиеното злато - инвестиционното не ме интересува,щото сигурност не ми трябва!

Давам ти жокер - можеш да купваш когато S&P 500 доближи или пробие 1575 - 1580 пункта...Златото няма да качва докато сток-маркета се балонира,поемайки новонапечатаните долари ....
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Внимание, подлежи на спукване!

Коментар

Working...
                                X