If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Схема, готин си ми, ама си малко екстремен. След няколко месеца може да те привикват в темата и много да те бъзикат. По-умерено братле, златото не пука. Тук се подготвя почвата големите да купуват преди да стане истински напечено.
Моята прогноза е спад под 1200 долара до края на годината, но това не е препоръка.
Просто едно мнение на човек, който се е оттеглил почти изцяло от златото.
Ще чакам срещата довечера, т.е. протокола от срещата и после ще го мисля.
ДЦК-то падат и а MBS-a в САЩ падат последните седмици и дни...т.ч. може и да има изтичане на вътрешна информация....затова искам да видя какво ще изкарат довечера в протокола
Като те чета се чудя дали не си роднина на Черкезов то повечето тука са такива
Ще чакам срещата довечера, т.е. протокола от срещата и после ще го мисля.
ДЦК-то падат и а MBS-a в САЩ падат последните седмици и дни...т.ч. може и да има изтичане на вътрешна информация....затова искам да видя какво ще изкарат довечера в протокола
Аз съм фен на хартиеното злато - инвестиционното не ме интересува,щото сигурност не ми трябва!
Давам ти жокер - можеш да купваш когато S&P 500 доближи или пробие 1575 - 1580 пункта...Златото няма да качва докато сток-маркета се балонира,поемайки новонапечатаните долари ....
Но когато бъде бит поредният исторически връх тихомълком умните пари ще излезнат предусещайки поредният крах цикличност ко да праиш
Мислиш ли , ще слезе до там . При 1535- 1540 мисля да обръща и , да - 2000 няма да стигне , ама 1930 към септември -октомври...
Аз съм фен на хартиеното злато - инвестиционното не ме интересува,щото сигурност не ми трябва!
Давам ти жокер - можеш да купваш когато S&P 500 доближи или пробие 1575 - 1580 пункта...Златото няма да качва докато сток-маркета се балонира,поемайки новонапечатаните долари ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар