IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Shema, като каза за Форекс Мастъра... Може да го намериш в другата тема за биткойните. Съвсем сериозно те моля да драснеш един-два реда там, интересно ми е мнението ти за биткойните. Сигурно си виждал как изглежда графиката им от последните няколко дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Схема, на какъв лост го търгуваш златото?
      Схемата не ползва лост. Казвал го е много пъти
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Колеги,

които купувахте тук последните 1-2 години! Не се успокявайте с различни нерални причини!

Тук ще си продължи спада доста още...Аз преди 1-2 години говорих...това е само началото на спада . Ей как ме плюеха тогава, като беше 1800, 1700 . И пускаха анзлизи за 2000, 2500 ,3000 $. Още тогава казвах!

Балона се спука! и Такива цени от 1900 $ пак ще видим след 7-8/9 години . Ех две години минаха...по-малко ще чакате за да си възстановите парите, които купувахте Злато!

Между другото, къде е ФОРЕКС "мастъра", последните месеци изчезна от темата? Май и тази тема напусна както напусна темата за среброто преди 2-е години .
        Схема, на какъв лост го търгуваш златото?

Коментар

• Колеги,

които купувахте тук последните 1-2 години! Не се успокявайте с различни нерални причини!

Тук ще си продължи спада доста още...Аз преди 1-2 години говорих...това е само началото на спада . Ей как ме плюеха тогава, като беше 1800, 1700 . И пускаха анзлизи за 2000, 2500 ,3000 $. Още тогава казвах!

Балона се спука! и Такива цени от 1900 $ пак ще видим след 7-8/9 години . Ех две години минаха...по-малко ще чакате за да си възстановите парите, които купувахте Злато!

Между другото, къде е ФОРЕКС "мастъра", последните месеци изчезна от темата? Май и тази тема напусна както напусна темата за среброто преди 2-е години .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Когато стане ясно на всички, дори и на Форекс Мастъра, че икономическата реалност Е розава, тогава чак ще е върхът на индексите и дъното на ЗЛОТО.
            Мастъра е винаги от губещата страна и не знам дали нещо ще му стане ясно

Коментар

Тук стигаме до въпроса златото пари ли е?
              Златото е върховните пари. Те важат там къде нито едни други пари не важат. Както виждаш, когато някой фалира това му е последния неприконсовен резерв. Продава злато за да спасява каквото може да се спаси.

Фалиралите държави започват да продават златото си под натиска на кредиторите. Целта разбира се е самите кредитори да им го извземат на безценица!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Когато стане ясно на всички, дори и на Форекс Мастъра, че икономическата реалност Е розава, тогава чак ще е върхът на индексите и дъното на ЗЛОТО.
                Така е колега, ако това се случи ще е така. И тогава всички ще сме добре с ежегодни и двуцифрени проценти икономически растеж Но няма вечен растеж, работните места от развитите държави вече са някъде там на изток.

Коментар

Отговорът го е дал един човечец
                  http://www.youtube.com/watch?v=2Dj9v9s9buk
                  От тук нататък днес доста пари от хартиено злато отидоха във вечните полета на парите. Бутнахме важни нива
                  А и що си мислите, че Кипърци няма да ги изклатят за пореден път и да им купят златото на едни по-изгодни нива
                  Кипърци имат ли платина ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    Добре де, къде отиват всички кеширани пари ??............Долара замръзна ! А парите от другите паднали суровини????.............Нищо в момента не се качва ! Не е нормално !
                    Отговорът го е дал един човечец
                    http://www.youtube.com/watch?v=2Dj9v9s9buk
                    От тук нататък днес доста пари от хартиено злато отидоха във вечните полета на парите. Бутнахме важни нива
                    А и що си мислите, че Кипърци няма да ги изклатят за пореден път и да им купят златото на едни по-изгодни нива

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
                      Спокойно колега няма много къде надолу да върви според мен. В момента вече е на голяма граница и нещо му е трудно да върви на долу май А пък случайно ако продължи още малко скоро ще се извият опашки за физическо а ще има големи покупки и от онези дето натискаха толкова време.
                      Сега гледам и съм проспал на седмичната графика SMA минава high на 1455 , а close 1433 $ последно е чукната през 1999 г 10 .18 на цена около 331 $(преди да коригира) От друга страна нещо друго ми подсказва ,че е oversold в момента , може и да греша разбира се и да бълбукам водичка ако падне под 1470 ще затворя Тъпото ,че петък и пазара затваря Наздраве:
                      ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

Може и да си прав колега, чичо Бен още не се е изказал. Но колкото и да го бутнат днес и в следващите седмици в даден момент ще се окаже прекалено привлекателно и ще започнат покупки. А икономическата реалност не е розова. Въпроса е само дали ще издържа до тогава с тез дълги
                        tnm

Коментар

• Ще се размине, защото ако Северна Корея направи това дето се кани (а тя може), няма да съществува вече Северна Корея. Та никой няма интерес от това.
                          Колега БАЦЕ според мен ДАУ с тези абсолютни рекорди прибра доста от парите предсрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            835
                            прав си - коректна стойност за среброто

Коментар

Може и да си прав колега, чичо Бен още не се е изказал. Но колкото и да го бутнат днес и в следващите седмици в даден момент ще се окаже прекалено привлекателно и ще започнат покупки. А икономическата реалност не е розова. Въпроса е само дали ще издържа до тогава с тез дълги
                              Златото днес навлезе в мечи пазар. Предполагам, че той няма да е дълбок и аз със сигурност ще купя двойно повече злато, отколкото имам. Факт е обаче, че сега трябва да се изчака да се образува дъно. Това може да трае известно време.

Коментар

• Да бе, и аз питам къде отиват моите пари :

Коментар

Working...
                                X