IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
    Може и да си прав колега, чичо Бен още не се е изказал. Но колкото и да го бутнат днес и в следващите седмици в даден момент ще се окаже прекалено привлекателно и ще започнат покупки. А икономическата реалност не е розова. Въпроса е само дали ще издържа до тогава с тез дълги
    Според мен цената сега я държи и конфликта с Северна Корея.......ама там предполагам, че ще се разминат благоприятно хавите

Коментар

• Добре де, къде отиват всички кеширани пари ??............Долара замръзна ! А парите от другите паднали суровини????.............Нищо в момента не се качва ! Не е нормално !

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Има, има и то още днес ще има още доста надолу.....
        Може и да си прав колега, чичо Бен още не се е изказал. Но колкото и да го бутнат днес и в следващите седмици в даден момент ще се окаже прекалено привлекателно и ще започнат покупки. А икономическата реалност не е розова. Въпроса е само дали ще издържа до тогава с тез дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
          Спокойно колега няма много къде надолу да върви според мен. В момента вече е на голяма граница и нещо му е трудно да върви на долу май А пък случайно ако продължи още малко скоро ще се извият опашки за физическо а ще има големи покупки и от онези дето натискаха толкова време.
          Има, има и то още днес ще има още доста надолу.....

Коментар

• 835

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
              аз бълбукам вода купих на 1520(1) , 1515(2) , 1511(3) ,1508(4) , 1503(5) Мислех , че дъното ще е на 1502 , но то изплюще по надоле Сега надявам се бавничко нагоре
              Спокойно колега няма много къде надолу да върви според мен. В момента вече е на голяма граница и нещо му е трудно да върви на долу май А пък случайно ако продължи още малко скоро ще се извият опашки за физическо а ще има големи покупки и от онези дето натискаха толкова време.

Коментар

Щом всички сте накупили ще има здраво да пада........аз казвам че може и докъм 1250$, че и по-надолу за кратко време
                Супер, значи следващото ми пазаруване ще излезе още по-евтино! Нека да си пада, 1000$ да стане унцията - пак ще купувам, 5000$ да стане - пак няма да продавам!

Коментар

Щом всички сте накупили ще има здраво да пада........аз казвам че може и докъм 1250$, че и по-надолу за кратко време
                  Някъде около 600 долара за унция ще е безопасно да се купува
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Тия които скъсяват ...да внимават!

Аз за днес май приключих! Просто маркет-мейкърите почнаха да изравянват покупките с продажбите .
                    Т.ч. падна до 1494 $...не очаквам кой знае колко повече да падне днес...т.ч. си взимам почивка...ще наблюдавам .
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Щом всички сте накупили ще има здраво да пада........аз казвам че може и докъм 1250$, че и по-надолу за кратко време

Коментар

• бах мааму. яко накупих дано не падне до 1400 че гърмя

Коментар

• Въпрос за 1 кюлче злато(ама от най-големите, по 12 кила ): Къде ще е дъното? Какво мислите? Схема, хубаво ще е да се чуе и твоето мнение, освен ако не си зает с калкулатора да пресмяташ печалбата.
                          Аз лично предполагах, че ще го изкъртят здраво надолу, затова в последно време изобщо и не си помислях да влизам в голда. И преди писах преди няколко седмици, че предположението ми е да удари някъде до 1440.... нещо такова.

Коментар

• аз бълбукам вода купих на 1520(1) , 1515(2) , 1511(3) ,1508(4) , 1503(5) Мислех , че дъното ще е на 1502 , но то изплюще по надоле Сега надявам се бавничко нагоре
                            ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislav_ov Разгледай мнение
                              Здравейте,
                              От около месец следя нещата покрай златото и днес попаднах на тази тема.
                              Имам няколко въпроса за схемата на Shemata.
                              Казва, че държи 30 къси унции на цента 1616 и маха/продава 5 унции на цена 1507 ... ммм как така е на печалба?
                              Какво се има предвид "къси унции"?

Иначе пробихме 1500 ... ооо яко пропадане става
                              "Продал" е злато на 1616 и сега си го "купува"... С уточнението, че го е продал, без да го има
                              Късо - продаваш и разчиташ, че ще си го купиш по-евтино. Дълго - обратното.

Коментар

• Здравейте,
                                От около месец следя нещата покрай златото и днес попаднах на тази тема.
                                Имам няколко въпроса за схемата на Shemata.
                                Казва, че държи 30 къси унции на цента 1616 и маха/продава 5 унции на цена 1507 ... ммм как така е на печалба?
                                Какво се има предвид "къси унции"?

Иначе пробихме 1500 ... ооо яко пропадане става

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Така махнах току що още 5 унции на ниво 1507,70 $!!! СУПЕР!!!

Т.е. още на 5 къси унции * (1616,20-1507,70 ) печалба = 5 * 108,50 $ = 542,50 $ реализирана чиста печалба!

т.е. оставам с 25 къси унции от ниво 1616,20 $ и реализирана чиста печалба от 542,50 $ + 1881,50 $ = 2424 $

УСПЕХ!

Коментар

Working...
                                X