Първоначално изпратено от vitos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеИма, има и то още днес ще има още доста надолу.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнениеСпокойно колега няма много къде надолу да върви според мен. В момента вече е на голяма граница и нещо му е трудно да върви на долу майА пък случайно ако продължи още малко скоро ще се извият опашки за физическо а ще има големи покупки и от онези дето натискаха толкова време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеаз бълбукам водакупих на 1520(1) , 1515(2) , 1511(3) ,1508(4) , 1503(5) Мислех , че дъното ще е на 1502 , но то изплюще по надоле
Сега надявам се бавничко нагоре
А пък случайно ако продължи още малко скоро ще се извият опашки за физическо а ще има големи покупки и от онези дето натискаха толкова време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЩом всички сте накупили ще има здраво да пада........аз казвам че може и докъм 1250$, че и по-надолу за кратко време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеЩом всички сте накупили ще има здраво да пада........аз казвам че може и докъм 1250$, че и по-надолу за кратко времеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Въпрос за 1 кюлче злато(ама от най-големите, по 12 кила): Къде ще е дъното?
Какво мислите? Схема, хубаво ще е да се чуе и твоето мнение, освен ако не си зает с калкулатора да пресмяташ печалбата.
Аз лично предполагах, че ще го изкъртят здраво надолу, затова в последно време изобщо и не си помислях да влизам в голда. И преди писах преди няколко седмици, че предположението ми е да удари някъде до 1440.... нещо такова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislav_ov Разгледай мнениеЗдравейте,
От около месец следя нещата покрай златото и днес попаднах на тази тема.
Имам няколко въпроса за схемата на Shemata.
Казва, че държи 30 къси унции на цента 1616 и маха/продава 5 унции на цена 1507 ... ммм как така е на печалба?
Какво се има предвид "къси унции"?
Иначе пробихме 1500 ... ооо яко пропадане става
Късо - продаваш и разчиташ, че ще си го купиш по-евтино. Дълго - обратното.
Коментар
-
Здравейте,
От около месец следя нещата покрай златото и днес попаднах на тази тема.
Имам няколко въпроса за схемата на Shemata.
Казва, че държи 30 къси унции на цента 1616 и маха/продава 5 унции на цена 1507 ... ммм как така е на печалба?
Какво се има предвид "къси унции"?
Иначе пробихме 1500 ... ооо яко пропадане става
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТака махнах току що още 5 унции на ниво 1507,70 $!!! СУПЕР!!!
Т.е. още на 5 къси унции * (1616,20-1507,70 ) печалба = 5 * 108,50 $ = 542,50 $ реализирана чиста печалба!
т.е. оставам с 25 къси унции от ниво 1616,20 $ и реализирана чиста печалба от 542,50 $ + 1881,50 $ = 2424 $
УСПЕХ!
Коментар
Коментар