Точно в петък казах късо...но тука си имате Професор ....които каза над 2000 и нагоре...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВидяхте ли курс продава на www.tavex.bg ? Някакви коментари ?
Тия не са случайни от Тавекса, застраховат се за уикенда и май очакват нещо?
П.П. А наполеонът скочи с 21лв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМай всичко върви по план, а
Кажи пу пу пу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗлатото днес навлезе в мечи пазар. Предполагам, че той няма да е дълбок и аз със сигурност ще купя двойно повече злато, отколкото имам. Факт е обаче, че сега трябва да се изчака да се образува дъно. Това може да трае известно време.
Кажи пу пу пу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнениеEEE днеска доволно, айде честито на печелившите, доживяхме да видим това зло да падне малко. А дано всеки ден да прави такива движения, крайно време беше.
То направо се изтъркулило към бездната!Какви 1335? До края на годината злото ще е под 1000 ГАРАНЦИЯ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМечо, аз знам един брокер, който едновременно позволява търговия без ливъридж и разрешава търговия с по 1 унция, но марджин изискванията му не са много розовиСхема, кажи кой ти е брокера!
Обаче не те разбирам. Аз си търгувам без лост. Никой не ме кара насила да ползвам лост. Не те разбирам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДа да!
колегата d333, е прав!
питали са ме преди година-две...и съм казвал. Използвам лост около 1:5 до 1:10 (Това ми е с цел управление на риска - 1:11 ми е максимума, който съм си поставил като правило!). Т.е. когато почвам да заемам позиция...гледаш като я направиш (на порции), да имаш средства с поне 20% изменение не в твоята посока да можеш да издържиш (разбира си ако всичко си изчислил фундаментално и решението е в следствие на дълъг анализ, и който виждаш че се изпълнява).
Акции, които купувам в САЩ (акции, ETF-и и т.н.) ги купувам без лост, въпреки, че ми предоставят до 1:2 (ако се прехвърля през вечерта) или до 1:4 (intraday). НО там предпочитам да купувам без лост и за сега не съм използвал.
В крайна сметка всеки сам си решава - всеки сам си избира брокер, платформа и т.н. според личните нужди и критерии и кой колко риск може да носи!
Успех!
Коментар
-
Да да!
колегата d333, е прав!
питали са ме преди година-две...и съм казвал. Използвам лост около 1:5 до 1:10 (Това ми е с цел управление на риска - 1:11 ми е максимума, който съм си поставил като правило!). Т.е. когато почвам да заемам позиция...гледаш като я направиш (на порции), да имаш средства с поне 20% изменение не в твоята посока да можеш да издържиш (разбира си ако всичко си изчислил фундаментално и решението е в следствие на дълъг анализ, и който виждаш че се изпълнява).
Акции, които купувам в САЩ (акции, ETF-и и т.н.) ги купувам без лост, въпреки, че ми предоставят до 1:2 (ако се прехвърля през вечерта) или до 1:4 (intraday). НО там предпочитам да купувам без лост и за сега не съм използвал.
В крайна сметка всеки сам си решава - всеки сам си избира брокер, платформа и т.н. според личните нужди и критерии и кой колко риск може да носи!
Успех!
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНапротив, питал съм го и е казвал между 1:5-1:10. Ама нека сам да каже, де...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Напротив, питал съм го и е казвал между 1:5-1:10. Ама нека сам да каже, де...
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСхемата не ползва лост. Казвал го е много пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСхемата не ползва лост. Казвал го е много пътиСхема, кажи кой ти е брокера!
Коментар
Коментар