IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно в петък казах късо...но тука си имате Професор ....които каза над 2000 и нагоре...
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Купуваха на дебели цени ,аз преди повече от месец шитнах трийсетина наполеончета на средна цена 470 кинта ,ще изчакам още малко и май ще си купя обратно ако паднат до 440 левчета

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Видяхте ли курс продава на www.tavex.bg ? Някакви коментари ?
        Да бе, от 30 минути вдигнаха курс продава на унцията с над 100лв!
        Тия не са случайни от Тавекса, застраховат се за уикенда и май очакват нещо?
        П.П. А наполеонът скочи с 21лв!

Коментар

• Егати маржовете в Тавекс ,явно се опитват да шитнат което могат на някой който не е в час

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Май всичко върви по план, а
            Кажи пу пу пу.
            Всичко върви по мед и масло. Дай Боже още поне 2 години така - мир, стабилна икономическа среда и от евтино, още по-евтино злато.

Коментар

• Видяхте ли курс продава на www.tavex.bg ? Някакви коментари ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Златото днес навлезе в мечи пазар. Предполагам, че той няма да е дълбок и аз със сигурност ще купя двойно повече злато, отколкото имам. Факт е обаче, че сега трябва да се изчака да се образува дъно. Това може да трае известно време.
                Май всичко върви по план, а
                Кажи пу пу пу.

Коментар

• Пичове, какво мислите по въпроса?
                  https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

1000 от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
                    EEE днеска доволно, айде честито на печелившите , доживяхме да видим това зло да падне малко. А дано всеки ден да прави такива движения, крайно време беше.
                    Баси, не бях влизал скоро на златните!!!
                    То направо се изтъркулило към бездната! Какви 1335? До края на годината злото ще е под 1000 ГАРАНЦИЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Мечо, аз знам един брокер, който едновременно позволява търговия без ливъридж и разрешава търговия с по 1 унция, но марджин изискванията му не са много розови Схема, кажи кой ти е брокера!
                      Явно съм излъгал за Схемата. Така ми е останало в главата.

Обаче не те разбирам. Аз си търгувам без лост. Никой не ме кара насила да ползвам лост. Не те разбирам.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Да да!

колегата d333, е прав!

питали са ме преди година-две...и съм казвал. Използвам лост около 1:5 до 1:10 (Това ми е с цел управление на риска - 1:11 ми е максимума, който съм си поставил като правило!). Т.е. когато почвам да заемам позиция...гледаш като я направиш (на порции), да имаш средства с поне 20% изменение не в твоята посока да можеш да издържиш (разбира си ако всичко си изчислил фундаментално и решението е в следствие на дълъг анализ, и който виждаш че се изпълнява).

Акции, които купувам в САЩ (акции, ETF-и и т.н.) ги купувам без лост, въпреки, че ми предоставят до 1:2 (ако се прехвърля през вечерта) или до 1:4 (intraday). НО там предпочитам да купувам без лост и за сега не съм използвал .

В крайна сметка всеки сам си решава - всеки сам си избира брокер, платформа и т.н. според личните нужди и критерии и кой колко риск може да носи!

Успех!
                        При такива изисквания за акции, търгуваш с истински брокер. А кой е този брокер, който търгува по 1 унция злато? Може и на лични.

Коментар

• Да да!

колегата d333, е прав!

питали са ме преди година-две...и съм казвал. Използвам лост около 1:5 до 1:10 (Това ми е с цел управление на риска - 1:11 ми е максимума, който съм си поставил като правило!). Т.е. когато почвам да заемам позиция...гледаш като я направиш (на порции), да имаш средства с поне 20% изменение не в твоята посока да можеш да издържиш (разбира си ако всичко си изчислил фундаментално и решението е в следствие на дълъг анализ, и който виждаш че се изпълнява).

Акции, които купувам в САЩ (акции, ETF-и и т.н.) ги купувам без лост, въпреки, че ми предоставят до 1:2 (ако се прехвърля през вечерта) или до 1:4 (intraday). НО там предпочитам да купувам без лост и за сега не съм използвал .

В крайна сметка всеки сам си решава - всеки сам си избира брокер, платформа и т.н. според личните нужди и критерии и кой колко риск може да носи!

Успех!

Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                          Напротив, питал съм го и е казвал между 1:5-1:10. Ама нека сам да каже, де...
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• EEE днеска доволно, айде честито на печелившите , доживяхме да видим това зло да падне малко. А дано всеки ден да прави такива движения, крайно време беше.

Коментар

• Напротив, питал съм го и е казвал между 1:5-1:10. Ама нека сам да каже, де...

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Схемата не ползва лост. Казвал го е много пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Схемата не ползва лост. Казвал го е много пъти
                                Мечо, аз знам един брокер, който едновременно позволява търговия без ливъридж и разрешава търговия с по 1 унция, но марджин изискванията му не са много розови Схема, кажи кой ти е брокера!

Коментар

Working...
                                X