Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
-
Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнениеПечалбата си е печалба. Честито Схема
Според мен извади късмет, защото аз това оправяне на икономиката изобщо не го виждам, но се радвам, че си на печалба. Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВУЙЧО,
няколко пъти ти казах - Ако искаш да се задържиш на фондовите пазари, трябва да се учиш!
А аз лично с удоволстиве бих искал някой да ме научи как да правя много интра-дей печеливш сделки и да стана от Позиционнен в Day-Trader. Но лично ти да ми даваш съвети е повече от неуместно - замисли се ти лично, като скъсява NASDAQ 100 последните месеци, колко парички изгуби (колко акаунтчета изигра=фалира)
.
Т.ч. нямаш право ти да ме учиш! Не те разбирам защо си толкова завистлив на моята печалба. Колкото е толкова е! За едни е много, за други е малко, но ти защо завиждаш, не те разбирам! Или от Злоба просто
, т.к. последните месеци си изигра паричкит като заемаше къси позиции по NASDAQ 100 и сега стоиш и гледаш без да имаш парички и затова завиждаш, че някой печели
. Това не е хубав черта ВУЙЧО, трябва да премахниш емоциите като Завист, за да станеш някой ден успешен трейдър
.
Та и Вуйчо ти сега така. Ще ти дава АКЪЛ, ще ти завижда, и по някое време току виж изчезнал и той.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
ВУЙЧО,
няколко пъти ти казах - Ако искаш да се задържиш на фондовите пазари, трябва да се учиш!
А аз лично с удоволстиве бих искал някой да ме научи как да правя много интра-дей печеливш сделки и да стана от Позиционнен в Day-Trader. Но лично ти да ми даваш съвети е повече от неуместно - замисли се ти лично, като скъсява NASDAQ 100 последните месеци, колко парички изгуби (колко акаунтчета изигра=фалира)
.
Т.ч. нямаш право ти да ме учиш! Не те разбирам защо си толкова завистлив на моята печалба. Колкото е толкова е! За едни е много, за други е малко, но ти защо завиждаш, не те разбирам! Или от Злоба просто
, т.к. последните месеци си изигра паричкит като заемаше къси позиции по NASDAQ 100 и сега стоиш и гледаш без да имаш парички и затова завиждаш, че някой печели
. Това не е хубав черта ВУЙЧО, трябва да премахниш емоциите като Завист, за да станеш някой ден успешен трейдър
.
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАми научи се бе джанъм , или си хвани някой да те учи , хората ти го казаха
няколко пъти , печалбата , която направи от това движение на златото , разделена
на месеците/годините в които спамиш форума докато чакаш е повече от смешна
за един спекулант , който НАИСТИНА знае какво прави на форекс или индексиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Колега d333,
мерси много за интереса и уважението към мен! Но относно BitCoin не мога да кажа абсолютно нищо. Не съм запознат въобще. А сами по себе си графиките не говорят нищо, трябва да разбираш фундамента, за да разбираш и графиките!
п.с. аз, когато четях една книг за Инвестиции и Спекули имаше едно много правилно разсъждение, което съм запомнил от тогава - в книгата се казваше (нещо от сорта):
"...няма лекър, който да те излекува от всичко, няма тъкъв, който хем да ти излекува зъба, хем да ти гипсира крака, да ти оправи зрението, да ти направи операция и т.н....За това има различни лекари - зъболекар, терапевт, очен, хирург, кардиолог и т.н. Всеки се е специализирал само в неговото направление и разбира само от него, т.к. медицината е много обширна. Че така и в Инвестициите/Спекулите - не може да разбираш от всичко....трябва да се специализираш на тясен кръг от интструменти, да ги познаваш и тях да търгуваш. А което не разбираш да не пипаш, за да бъдеш успешен= печеливш".
T.e. почти невъзможно е да бъдеш трейдъер и да разбираш всички активи и инструменти как да ги търгуваш. Затова ти и казах - нищо не мога да кажа относно BitCoin.
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение...
Съвсем сериозно те моля да драснеш един-два реда там, интересно ми е мнението ти за биткойните. Сигурно си виждал как изглежда графиката им от последните няколко дни.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНещо лошо ще става ... миналата година след подобен водопад Гърция дефолтна. Тази може да е още по-зле.
Коментар
-
По принцип денся златцето 1:100 винаги и т'ва, което чета от него е малко като резултат за печалба, т.е. денси по-предпазливо предполагам като лостов инструмент.
След 2 седмици чакане успях да хлопна преди 3 дни на зелено в 1589 - не ми се мисли колко трябваше да наливам, за да спася подобна позиция при 1:100 както денся.
200$ ще подскажа
П.П. Идеята ми е, че момчето заслужава адмирации! ( и ги има от мИня )Last edited by marandi; 13.04.2013, 05:42.
Коментар
-
Мисля, че е хубаво да се поздрави сладко бебе Shemata за успеха и вярата, която прояви - понеже само чета темата отдавна
П.П. И аз не мога да разбера с къв' инструмент денси точно, но е описал, че го е страх. Предполагам не е CFD, който предлага гъвкавкавост, за която са споменали някои колеги.
Поздравления от мИня за характера! Момчето си ги заслужи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИмам в предвид комех-пазара на злато, вижда се че физическото злато, например ТАВЕКС, отказва корелацията 1:1 с книжното злато...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНещо лошо ще става ... миналата година след подобен водопад Гърция дефолтна. Тази може да е още по-зле.
Коментар
-
Ех, дойде тоя златен ден и за Шемета. Гледам във вихъра си е, дори "интервюта" раздава. Всъщност беше ясно на някои хора в тия среди, че натам отиват нещата. Щатите не могат да си позволят да подкопаят доверието в долара и са готови на "whatever it takes". Но и така става понякога - да налучкаш ефекта, без да разбираш причините...
А Тавекса с тоя си ход се самозатвориха, поне в златната дейност... Вярно е че са претърпели загуба, и на колкото искат ще продават, но така си губят клиентите. Други ще продадат на загуба, но ще спечелят клиенти. Да не бяха хвърляли толкова пари за молове, а да се бяха застраховали... За мен това е показател, че и те не разбират играта, и те я играят на късмет, и тоя път им изневери. Сега карат клиентите си да плащат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАми научи се бе джанъм , или си хвани някой да те учи , хората ти го казаха
няколко пъти , печалбата , която направи от това движение на златото , разделена
на месеците/годините в които спамиш форума докато чакаш е повече от смешна
за един спекулант , който НАИСТИНА знае какво прави на форекс или индексиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар