If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С уговорката, че не считам за необходимост да регистрирам абсолютно недопринасящото с нищо присъствие на Лорд-Паляка в темата за златото и ненужните му коментарчета по-долу, смятам да споделя с останалите следното умозаключение: в тази тема основния конфликт произлиза от това, че пишат 2 групи хора, които само на пръв поглед обсъждат едно и също нещо.
А истината е че докато едните просто го търгуват, другите го трупат без изобщо да планират да го продават, докато не стане поне 10 000 (макар, че и тогава пък още повече не е сигурно, че ще искат да се разделят с него)
Първите се занимават с хартиено злато, вторите броят жълтици... първите се кефят на дневни движения и волатилност, на вторите не им пука, ако жълтото падне и под 1000 (най-много да си напазаруват още).
Накратко, тук пишем 2 типа... даже вторите не бих ги нарекъл и трейдъри... което само изражда темата, 'щото понякога наистина говорим за 2 различни неща - за хартиено и физическо злато. Това, че физическото злато, скоро няма да има желание да се съобразява с хартиеното (по-скоро електронното) се видя ясно вчера с Тавекса.
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Аз никой не съм заплашвал физически без да е
стигал до крайности ключарче , ти нали си баровец , пусни връзки и ме провери
колко и къде съм демо , сладур такъв мамин И кво изобщо правиш в тая тема
като грам ограниченият ти мозък не вдява от спекулация
На тебе ти е лесно с демосметката, ама аз съм тази тема щото имам физическо злато и ме интересува докъде може да е неговото падение, за да знам колко по-малко да си оставя, а останалонто кога да набия в ремонти. Освен това съм си пуснал връзките и съм те проверил вече, ГОЛ си като пушка
Е.а му мамата как се изпокарахте тука. Какво толкова станало? Разни хора, разни възгледи. Златото паднало, имотите паднали, пък единия на магистралата, пък другия клоун... Който няма нерви да държи, значи от самото начало си е объркал стратегията.
От мен да знаете - и имотите (хубавите, разбира се), и златото дългосрочно са печеливша инвестиция. Знаете ли защо? Защото са реален актив, защото са във ваше собствено притежание и най-вече - защото винаги, във всеки момент, ще има някой, който да ги иска повече от вас самите. Вроденото човешко желание за сигурност винаги ще води до нови върхове.
Но! Както имотите, така и златото са по-удобни са спестяване, а не за търговия или спекулация. За търговия има колкото си искате хартишки и валутни двойки (т.е. в крайна сметка пак хартишки).
Спестявай реални активи, търгувай хартишки - толкова е просто!
Никой не ти оспорва, че вероятно имаш демосметки, демоимоти и демозлато.
Аз никой не съм заплашвал физически без да е
стигал до крайности ключарче , ти нали си баровец , пусни връзки и ме провери
колко и къде съм демо , сладур такъв мамин И кво изобщо правиш в тая тема
като грам ограниченият ти мозък не вдява от спекулация
Какъв далекоглед бе , ключар ? От'си не седиш на гъзО , ми одиш да ревеш на чужди гробища ? Глей си там избушеняците из Люлин ........сЕди си у темите за панеляците и трай с акордеончето ! Ебати бедноторо клошарски .........докъде му стига ратайското съзнание . Паднало златото , разбираш ли, със 100 $ и ''то'' тръгва да се ребедее и да злорадства . Бе, ''панеляк с асфалтирани фуги'' , 100$ са ми ''сутрешните '' бре ! Боли ме гъзОТ ! Златото не е нещо от днес за утре или за другата година . Който го купува не го взима за печалба след 3-4 месеца (както ти , като лустросаш некоя панелка , да и искаш 3400 отгоре)...........Златото е Царя...........и рано или късно ще направи 3000 $ ............МИНИМУМ !
Зомбирания далекоглед е друга калинка, не ти, просто съм изпуснал запетаята
Това исках да прочета 3000, 5000. Нали трябва да ви се смея по-гръмогласно и за по-дълго време Психопатите не ви омръзна да губите от почти година насам. Рано или късно имотите ще са по 3000Е м2 вярно е.
И не е достойно сутрин да заработваш по $100 на околовръстното. От мен да го знаеш
Няма грам завист в постовете ми , залагам си главата ,че съм в пъти по-добре
и финансово и имотно (тука да включа и ония клоун Лорда) . Никакви акаунти не съм
занулил , спри да плямпаш глупости , виж ми скийновете къде ми бяха стоповете .
И така и така си почнал , виж и тези от форекса и цялия тренд , който хванах .
Казвам ви го за последно и тук и в другите теми , някой в този форум ако има
претенции да е по-добър спекулант от мен или поне на моето ниво да заповяда
да си открием публични демо сметки и да решим споровете веднъж завинаги
На абсолютно никой няма да откажа , вие сте на ход
Лек ден
Никой не ти оспорва, че вероятно имаш демосметки, демоимоти и демозлато.
Не ти издържат нервичките обаче на пазарите. Почваш да заплашваш, че си щял да подпукаш някого който чрез писанията си за движението на цени , ти пречи. Доста трябва да си се бъгнал щом опря до това. А Схемата ви тури в малкия си джоб, ама великите демодемони не мож го преглътнете това жълто как ви задави
Това не е хубав черта ВУЙЧО, трябва да премахниш емоциите като Завист, за да станеш някой ден успешен трейдър .
Няма грам завист в постовете ми , залагам си главата ,че съм в пъти по-добре
и финансово и имотно (тука да включа и ония клоун Лорда) . Никакви акаунти не съм
занулил , спри да плямпаш глупости , виж ми скийновете къде ми бяха стоповете .
И така и така си почнал , виж и тези от форекса и цялия тренд , който хванах .
Казвам ви го за последно и тук и в другите теми , някой в този форум ако има
претенции да е по-добър спекулант от мен или поне на моето ниво да заповяда
да си открием публични демо сметки и да решим споровете веднъж завинаги
На абсолютно никой няма да откажа , вие сте на ход
Лек ден
колкото и да ме е яд на пустото зло трябва да признаем на shemata че наистина уцели посоката.не вярвах че ще пробие толкова съпротиви. за мен сега е по важното е доколко ще пада.няма кой да се ангажира с това.а не ми се затваря в минус без стопове съм.да прежалвам или да довнасям
Еи тва е проблема н пове4ето трейдъри не слагат стопове вярват че пазара ще продължи в тяхната посока и се зануляват а в по лошият случаи и добавят на никoй не му се ще да затвори на загуба и се започва трагедията
Схема, помниш ли имаше на времето един Nyse Rookie, дето те "учеше" как да търгуваш. И какво стана. Като се обърна тренда долар/евро, изчезна от форума.
Та и Вуйчо ти сега така. Ще ти дава АКЪЛ, ще ти завижда, и по някое време току виж изчезнал и той.
Мечо, Руки е при прасето в друг форум. Не вярвам да се е овътрял
колкото и да ме е яд на пустото зло трябва да признаем на shemata че наистина уцели посоката.не вярвах че ще пробие толкова съпротиви. за мен сега е по важното е доколко ще пада.няма кой да се ангажира с това.а не ми се затваря в минус без стопове съм.да прежалвам или да довнасям
A бре Схема кви са тия неща дет ги пишеш някой да те научел може и някой да ти помага ама баш да те научи ...истината е че ти трябва да вложиш енергия и време пред графиките ,да натрупаш екранно време ..ако разбира се искаш да вървиш към 5 търговията е напълно индидвидуално преживяване ..истината е че тук законтри trend без на графиките да има нещо образувано и то trend на седмична ,месечна че и дори годишна база вярно добавките и нйският ливъридj ти помогнаха да не фалираш и да се измъкнеш (известна като GRID система )но следващият път тренда може да те отвее без да се интересува от фундаменталните ти предпочитания ... още нещо мнението ти че графиките не показват нищо а трябва да се осланяш на фундамент е погрешно ама по нататък сам ще го разбереш време се изисква и скриин таим
Me4o Bikow ...NYSERoocki е във ФХФОРУМ БЪЛГАРИЯ и начинът му на търговия е такъв че единствените трендове които следи дали обръщат или не са тези на 1 и 5 мин графика
Коментар