IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
    Айде бе, едно ПУУККК няма кой да напише днес
    И как да няма ПУКККК ??? Има ПУККККК на фокуса от 12-ти 15-ти април
    И аз съм за ''Пууууууууууккккк'' сега ! Рано почна да качва , трябваше да слезе до 1200 най-малко , пък после нагоре .

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Както и предполагам, засега му давам да ходи докъм 1440$......оттам як сел....
      SELL ще има, както вече стана традиционно след 08:30 am EST, като пуснат NY ... ама чак пък да е "як" и особено днес, едва ли
      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Айде бе, едно ПУУККК няма кой да напише днес
        И как да няма ПУКККК ??? Има ПУККККК на фокуса от 12-ти 15-ти април
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Те и сега продължават да поддържат по-голям марж от преди спада . Преди беше около 320 ..........сега 430 !
          Това нищо не е. Когато стане около 30% на база една унция, задържи се по-дълго време и се потвърди от международни търговци считай, че е дошло време да копаеш дълбока дупка на лозето и да продаваш апартамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Както писах в събота...Точно така ще стане. Не съм сигурен дали стойностите ще бъдат толкова екстремални, но определено ще изпразня всички дисаги в злато когато видя, че потапянето на деривата не се следва от търговците на физическия метал. Дори за миг си го помислих преди седмица, когато Тавекса обадиха марж за уикенда...
            Те и сега продължават да поддържат по-голям марж от преди спада . Преди беше около 320 ..........сега 430 !

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              На тоя пазар къси няма. Единствените къси са няколко ЦБ-та начело с Фед. И то яко къси. Но на пазара на хартиени унции те може да са си късо колкото си искат. Ще си печатат хартишки и ще си ги продават докато накрая се скъса ластика между хартиени и златни унции! Ето тогава цената на хартиените унции ще стане 20 долара докато цената на златните унции ще гони 20 000 долара.
              Както писах в събота...Точно така ще стане. Не съм сигурен дали стойностите ще бъдат толкова екстремални, но определено ще изпразня всички дисаги в злато когато видя, че потапянето на деривата не се следва от търговците на физическия метал. Дори за миг си го помислих преди седмица, когато Тавекса обадиха марж за уикенда...

Коментар

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Не е ли по добре да използвате подскоците на полуумрялата/полуживата котка да понамалите загубите ?
                  Пък и кеш требе за илядо гущера...

Само си хортувам.....нищо лично.
                  Знам ги аз твоите хортувания

Скоро като си купиш ще видиш какво означава да притежаваш физическо злато и че никой не може току така да продаде единственото си нещо, което има истинска стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Паритет !!! Далдисвам !!!
                    Aaaaaaaa , нема да далдисваш ! Продължавай с ''Давай Доларееееееееее''

Коментар

• Паритет !!! Далдисвам !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                        Късите също са уязвими и миже да видим шорт кавъринг рали.
                        На тоя пазар къси няма. Единствените къси са няколко ЦБ-та начело с Фед. И то яко къси. Но на пазара на хартиени унции те може да са си късо колкото си искат. Ще си печатат хартишки и ще си ги продават докато накрая се скъса ластика между хартиени и златни унции! Ето тогава цената на хартиените унции ще стане 20 долара докато цената на златните унции ще гони 20 000 долара.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak
                          Пълна скука, 25 долара нагоре
                          Не е ли по добре да използвате подскоците на полуумрялата/полуживата котка да понамалите загубите ?
                          Пък и кеш требе за илядо гущера...

Само си хортувам.....нищо лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                            Късите също са уязвими и миже да видим шорт кавъринг рали.
                            Както и предполагам, засега му давам да ходи докъм 1440$......оттам як сел....

Коментар

• Късите също са уязвими и миже да видим шорт кавъринг рали.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                                Ако разгледаме въпроса филосовски всяка седмица е интересна, което ще рече, че всяка седмица е еднаква, следователно ако нещо постоянно е еднакво как може да е интересно? Оттук следва, че няма нищо интересно.
                                Ми то животът си е един кръговрат , точно както финансовите пазари
                                Следователно колкото е интересен животът , толкова и те
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X